Нова година - нови умения за учещите фотошоп-а.......(8)!

• 11 504
  • 309
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Добро утро и от мен!
наистина всеки си публикуваше творението  последено време, а коментарите липсваха. За моята последна зимна рамка например получих точно един  коментар Sad
Лекси, тази зимната ти е страхотна както винаги, откроява се и много ми харесва.
mimivav и ти много бързо напредваш, аз вчера влязох в сайта ти и се нагледах на страхотни колажи, за което те поздравявам. Hug

# 166
Свети Валентин го одобрявам, щото на същия ден се празнува и
Трифон Зарезан. Mr. Green
Само, че ние за контролно ли говорим или за конкурс!? Ако е конкурс, май ще се въздържа...
Не - контролно, просто казвам че миналата година си направихме конкурс на тая тема.

Ани все се каня да си поставя в старинна рамка, ама вече ще се захвана сериозно.  Wink

# 167
  • Бургас
Вал Стеф, страхотна рамка с ябълките! Още вчера исках да те поздравя, но не ми остана време да пиша!
Лекси, от вариантите с момиченцето най-много ми хареса "черната", която си пуснала в другата тема. Зимната ти е също много хубава, но бих изправила  малко снимката, че така е доста "полегнала", също и хартията отдолу да не се подава толкова много ще е по-добре.
Медовинка, семейната рамка ми хареса, но също бих я изправила малко и бих оставила за фон само по-тъмния. Бих махнала малките розови цветчета около снимката, които държат надписите.
Мимивал, поздравления за рамката от миналата страница, която имаше два варианта - определено вторият е по-добър.

# 168
  • Плевен
Tози път мисля да участвам в контролното Hug

# 169
Само, че ние за контролно ли говорим или за конкурс!? Ако е конкурс, май ще се въздържа...
Защо ще се въздържиш-аз мисля че контролно или конкурс е все едно  newsm78.Аз не можах да се включа в контролното за излизане на обект от снимка защото нямах подходяща такава no
Важно е участието  Peace

# 170
  • София
Защо ще се въздържиш-аз мисля че контролно или конкурс е все едно  newsm78.Аз не можах да се включа в контролното за излизане на обект от снимка защото нямах подходяща такава no
Важно е участието  Peace

Щото ако е конкурс ще си остана последна и това може лекичко
да ме обезкуражи.
А ние кога сме правили контролно за излизане от снимка. newsm78 Аз за такова или не съм прочела (което е малко вероятно)или съм прекалила по празниците и ми липсва част от инфото.  Heart Eyes

Иначе това , което предлага Ани ми изглежда чудесно. Малко сложничко,но става. Нека обаче срока да е за повече от седмица, щото няма да смогна иначе!?  Praynig

# 171
И яз ще участвам.Никога досега не съм участвала в такива мероприятия. А и след коледната ми "вълна " май ме залива романтичната  Flutter Flutter Flutter

# 172
muzka1 Ани беше пуснала такъв урок и някои от момичетата го пробваха.Ама то не беше в отделна тема  Crazy

# 173
  • София
Мерси  bouquet Млечко, прабвах това, което казваш преди да я пусна, но не знам защо резултатът не ми хареса. Може би проблемът идва от това, че на самата снимка детето е изрязано. ако го бях вкарала цялото в кадър, май щеше да е по-добре.
ani69, съгласни сме Grinning Пускай /или мама Цоцоланка/ нова тема Grinning
А не искат ли и напредналите да се включат Grinning Може да има две категории - за начинаещи и напреднали.
А по т. 4 на готова рамкирана картина ли да работим или с отделни фон и рамка или имаме пълна свобода на действие?. В примера само главата ли е добавена и съответно дообработена и сложане текстатура?

# 174
Извинете, но всеки си избира точка или и по четирите да работи Shocked

# 175
  • Плевен
Момичета,какво ще кажете? Става ли за лице на календара ми това?

Понеже никой нищо не каза,аз пак да попитам за мнениято ви Embarassed

# 176
  • Варна
по всички точки Peace

# 177
  • на село
[/quote]

На мен ми харесва.

# 178
Аз до сега не съм учавствала в подобни конкурси и нещо се притеснявам, трябва ли задължително всички да се включваме, не мисля че съм достигнала нужното ниво. Embarassed
nadi_mishi и на мен ми харесва. Peace
Румка много ти благодаря, но доста ще ми трябва да стигна твоите рамки.
Лекси послушах те и сътворих това, рамката я направих с част от фона на небето на пеликана. Така как ви се струва?

Да се похваля преди малко се върнахме от разходка с Вики с шейната и и направих страхотни снимки, така че ще имам материал над който да работя. Grinning

# 179
Момичета,какво ще кажете? Става ли за лице на календара ми това?

Добре е,но ми се струва леко сплескано,а  иначе дали става за лице-зависи от самия календар
кой където иска -там се включва
Аз до сега не съм учавствала в подобни конкурси и нещо се притеснявам, трябва ли задължително всички да се включваме, не мисля че съм достигнала нужното ниво. Embarassed
nadi_mishi и на мен ми харесва. Peace
Румка много ти благодаря, но доста ще ми трябва да стигна твоите рамки.
Лекси послушах те и сътворих това, рамката я направих с част от фона на небето на пеликана. Така как ви се струва?

Да се похваля преди малко се върнахме от разходка с Вики с шейната и и направих страхотни снимки, така че ще имам материал над който да работя. Grinning
може да направиш рамка за снимка,гледам добре се справяш Hug

Общи условия

Активация на акаунт