Нова година - нови умения за учещите фотошоп-а.......(8)!

• 11 494
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
  • В света на мечтите
направих я с текстури и май по завършен вид има

# 211
  • София
Avana с текстуратам ихаресва повече. А, можеш ли давмъкнеш някъде по цветята или в отделенелемнт от червеното на якето на детенцето?

Лекси
, това с рисуваните елементи е много оригинално, но аз лично нямам време с готвите да се справям , та не знам ако трябва да ги рисувам как ще е !? Рамката е страхотна. Браво!

Мъни и Флорина добре сте дошли! Браво и на вас!
Какви са тези красоти дето казвате, че са ви първите рамки. Аз в началото елементите не можех да си преместя, а я виж ти какви неща творите вие.  Laughing
Много са красиви.

# 212
Добро утро и от мен,   Grinning
Florina съгласна съм с мнението на останалите, снимките ти не се виждат. Peace
Мъни на мен рамката много ми допада.
Ето и моето последно произведение, нещо ме е напуснала музата и нищо не мога да измисля. Sad

Руми изполдзвах твое фонче от сайта ти, благодаря ти.  bouquet

# 213
Вейдър, не мога да не те поздравя за оригиналния ти подпис  Grinning
А пък аз за невероятния аватар!!!  Laughing Страхотен е, честно!

Я, Вейдър Grinning И SheDevil Grinning Липсвахте ми Grinning

И на мен ми липсвахте момичета, покрай тея празници не ми остана много време, но сега са ме засърбяли яко ръцете.  Whistling

# 214
  • Варна
Добро утро и добре дошли на новите фотошопки. Както вече muzka е казала, това ако са първите ви творби, ами браво мога ви кажа, аз не искам и да се сещам какви бяха първите ми произведения Mr. Green
mimival, доста се загледах в познатия фон Laughing, и много добре се е получило. Браво, много ми харесва. Hug

# 215
Дяволинке пусни и един конкурс за нас,че и мен ме сърбят ръцете,но не ми се правят рамки.
Вейдър разби ме с аватар и подпис Hug  bouquet
mimival-много хубава рамка.Може и без най дясната снимка да стои добре

Лекси -последната ти рамка не ме грабва.Цветовете не ми харесват ,а снимката е толкова хубава,че заслужава по добра рамка ,а ти можеш

# 216
Привет на всички  Heart Eyes
Приемате ли още ученици ?
От доста време се каня да се понауча малко на Фотошоп. Преди време само се научих да слагам снимка в готова рамка, направих няколко опита и нещо се отказах. Покрай празниците се зарових в "професионалната" тема, но направо се отчаях. И сега открих вас. От вчера чета от първата тема и правя опити.
Като гледам какви са първите опити на повечето от вас, май....аз съм много зле.
Ето тук направих дин поздрав миналата година за 8-ми март. Но всичко са готови рамки, даже някоя може да си познае рамката, за което се извинявам предварително.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111878&photo=1

Моля изкритикувайте ме  Hug

Понеже чета още в началото, чоже ли да попитам как ги съсдавате тези красиви фонове (рамки)?
Например снимката на Мъни, всичко когово ли е? От къде е взето? Както и на Лекси (и всички останали) това зад снимката сами ли си го правите?
Сега търся за изрязването, но още съм  в началото и ако имам въпроси ще питам  Simple Smile

# 217
  • Варна
Gigi добре дошла сред нас, тук ще научиш да правиш и ти красиви неща. но всичко става постепенно. Всички сме минали по този път за достигнем до някакво ниво, на което е всеки поотделно.
Рамките си правим кой  с готови елементи, кой с правени от него и си ги сглобяваме по свой вкус и усмотрение. По-вечето от момичетата са публикували събрани от тях елементи и фонове в сайтовете си. Много от линковете ги има във Всеобхватната фотошопска библиотека.
Аз мога да ти предоставя линк към моя сайт:
http://rumiimiri.multiply.com/

# 218
mimival  , много ми харесва как излиза детето от снимката. Единственото е, че според мен, малко лети във въздуха.  Peace

# 219
Аз мога да ти предоставя линк към моя сайт:
http://rumiimiri.multiply.com/

Благодаря   bouquet Аз от библиотеката всичко що ми е харесало съм си го запазила  Simple Smile
Благодаря ти и за твоя сайт.
Backgrounds за ти супер, ти ли ги правиш? Ей такива искам и аз да се науча, ама и това ще стане щом казваш  Simple Smile
Да знаеш че ще ти ги ползвам, докато се науча  Simple Smile

# 220
Леле, колко добри сте станали. Скоро ще надминете учителките Simple Smile
Съжалявам, че ме нямаше толкова дълго, но покрай празниците ме затрупаха с работа.
Спорен шоп на всички!

# 221
И аз ще се включа в категориите, но ще си поствам опитите тук в тази тема, а не в сайта за контролното. Това не означава, че не може да ги коментирате или критикувате.  Mr. Green
Защо няма да ги слагаш в сайта за контролното newsm78
mimival много хубаво-само приземи малко детенцето Peace
AvAnA с текстурата е по добре-аз бих намалила малко цветенцата Hug
Лекси на мен ми харесва PeaceСамо бих сменила цвета на рамката с нещо по светло за да се откроява снимката  bouquet
А тази тема не беше ли за начинаещи newsm09

# 222
Хе хе Blush Радвам се, че ви допада моето магаре Mr. Green Но най-важното е да носи настроение   bouquet
Гледам, че на новите неща си има коментари- нямам какво да добавя.
А...таковата....темичка има ли вече за контролно или не? newsm78

А! Да не забравя - Лекси, идеята ти е чудесна! Щом имаш желание и време - действай в същият дух. Но честно казано последната рамка малко си я .... отаковала в мерака си да сложиш всичките си нови елементи. Авана, малко ги смали тези сребристи цветя, а това горе в ляво направо можеш да го махнеш - мисля, че ще е по-добре.

# 223
  • София
Отаковах я Mr. Green Че и на цвят я докарах Mr. Green  Знам Joy Леле, че ме разсмя. Наистина зорът беше да си кажа и покажа идеята Wink Сега съм нарисувала едни животини, тревички и гъбки, но ще почакат, че ще боря контролното.
mimival, много е хубава. Мисля обаче ще ще е добре само с двете дечица - в шейната и това, което влачи шейната, като него изкараш още от рамката и евент. го флипнеш от другата страна.
AvAnA, харесва ми, но елементите ми седят накъсано. може би с фон малко по-светъл от  якенцето на детето и текстуриран ще е по-добре.

# 224
Гиги, май си се опитала да вложиш всичко научено на едно място Simple Smile Няма лошоSimple Smile Фона не ми харесва да е зелен, все пак и фона на самата снимка е зелен и не се връзват. Пробвай с някой, който добре ще си пасне с пеперудката.
Потъмняването/изсветляването е от image->adjustments->levels и/или brightness/contrast  Peace

Общи условия

Активация на акаунт