Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
-
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
-
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
-
Какви са отзивите за крема на Clairol Nice 'n Easy?
-
Какви са отзивите за козметиката на Мустела?

,днес ще гладя
Вчера обаче в едната пералня съм пуснала едно тъмносиньо гащеризонче и всички дрешки,които бяха различни от сини вече станаха сини
,че сега ще купувам друго.
,дано не се разболее

Благодаря и за пожеланията на моята дружка! 
.
От сряда съм в отпуска и поне до службата няма да ходя. Ще си поработвам от нас, което не знам дали е за добро, защото там май е по-безопасно за мен. Тази седмица правих големи глупости. В четвъртък се прибрах по-рано и от нямане какво да правя подредих два шкафа с клякане и ставане, после чистих с прахосмукачка, мих пода, тупах, гладих два часа, а накрая реших, че ми е студено и домъкнах три кофи с дърва от тавана, за да запаля камината. Голяма съм шматка 

Бях преди около 2 седмици.