Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
-
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
-
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
-
Какви са отзивите за крема на Clairol Nice 'n Easy?
-
Какви са отзивите за козметиката на Мустела?

,така че не бих пробвала отново.Някои мами обаче са доволни.

наистина започва да ме притеснява тази жена... 

. Цялата съм мокра, подсмърчаща, но Слава Богу поне не паднах, защото свеки ме прикрепяше:). Общо взето съм доволна от това, което видях. Разликата с Шейново е, че във ВИП стаите има отделни тоалетни, бебчетата седят при вас (ако искате може и да са в детската стая), не се захранват или да им се дава вода, ако майката така желае. Не се позволяват, обаче посещения на близки и бебетата не се показват, за да не се довлече някоя инфекция, грип и т.н. (докато в Шейново можеше във ВИПа да си седи таткото или друг пряк близък човек). Но мисля, че и това е хубаво, особено зимата, тъй като върлуват всякакви вируси в момента. Доктора беше много приятен и имах позитивно усещане за него и акушерката, с която работи. Освен това ме запозна и с анестезиоложката, която беше страшна капия. И с нея имах една бърза консултация във връзка с желанието ми за епидурална упойка на фона на многото ми алергии. Няма проблем и с това. Сега съм по-спокойна. Радвам се, че видях и размислих, а и ми е толкова по-близо. Живот и здраве там ще е!