Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
-
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
-
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
-
Какви са отзивите за крема на Clairol Nice 'n Easy?
-
Какви са отзивите за козметиката на Мустела?
Чакам добри новини и от другите момичета, които не са писали скоро!
. Между другото и аз миналия път в началото не се усетих, че раждам. Иначе сега инструкциите са ми при първите регулярни контракции с болка да се запътвам към болницата.
, жалко че Овиес беше затворен днес, поради ревизия. Горе-долу ви разказах 
Исках още нещо да кажа, ама забравих .......
. Хич не ми се иска да влизам в болница, но няма на каде за доброто на бебчо е и няма начин. Е стига съм се оплаквала. Надявам се да ме пускат поне вечерно време да си спя вкъщи а не в боницата, ако не като ме изпишат ще пиша. Лека вечер на всички.
,и ние щяхме да сме със синята от баткото ,но се счупи и сега ще купуваме нова.Иначе нашите дрешки повечето са синички,защото са от Петър.Даже днес снимах всичко,което сме приготвили за бебка,като имам време ще пусна снимките в албумчето