Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
-
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
-
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
-
Какви са отзивите за крема на Clairol Nice 'n Easy?
-
Какви са отзивите за козметиката на Мустела?
термина ми е на 19 02 ще се радвам да бъда сред вас

до 3 часа бях със страшно болезнени контракции и вече бяхме решили да тръгваме към Окръжна,толкова много се изплаших
Слава богу всичко се размина и дано не се повтори поне докато вляза в деветия месец
Моята е английският вариант(така ми каза момичето,от което я купих),затова е с цяла дръжка,мисля че твоята е и по-нов модел
.
,като му порасна косичка и със същото шампоанче през вечер.После го мажехме със свинска мас в началото,а после с олио на Чико,цялото телце и му правехме масаж.За дупето съм използвала Бейби Тан и Бочко,по-късно Нивея бебе и Бюбхен.
. Не го пропускайте, че като знам миналата зима как нямаше никакъв сняг. И аз днес ще излезна на разходка, не е толкова студено, дано тази нощ са почистили по-добре. 
Обаче мен ме притеснява, че предния път ми го предизвикаха и въобще не съм се занимавала да засичам, сега дали ще се усетя кога да тръгна на време.
и аз още не съм купувала козметика и се чудя каква да бъде
,определено много се уплаших.Аз иначе съм си с контракции от 7-я месец,но никога не съм била като снощи.
На мене предният път ми изтекоха водите и в болницата като ме включиха на системи тогава ми започнаха контракциите.