Пристигна Новата година, при Дюкан сме пак мнозина - 59 част

• 21 632
  • 598
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Добро утро!
Съни мерси за кафето.
Мале колко нови момичета  #Crazy,добре дошли на всички и успех.
Кри липсваш ни  Hug Hug
Вещи нищо не каза за идването ти в Ст. Загора?
 newsm78
За снимките просто нямам думи.Много сте хубави всички .
 smile3521
Пираня къде живееш ,че си далеч от центъра?
Успешен ден на всички!

# 91
  • София
Сънче  Hug мерси за кафенцето.
От утре започвам...бях на пазар и всичко съм си накупила за ударният период..толкова хубави дрешки съм си взела,а са ми опънати по д-то...с големи надежди тръгвам,дано успея!  Hug
welcomeАри ма Карамфилке, от кога те чакам. Има мацки дето от след Коледа до сега свалиха по 2-3 кила, ти се туташ. Naughty Много се радвам че си тук Heart Eyes
Ходихме на късен пазар в Била -  всичко е обрано, нищо не успях да си напазарувам - няма пилешко, няма мляко...
Това в коя Била? Аз минах по обяд в тази на Х. Димитър, но доста неща оставих, не взех всичко Wink- имаше и култура и пилешки и телешко ..
Боби -разликата с роклята е впечатляваща.
Перлич -   bouquet (исками аз 70 Cry)

Аз си върнах резултатите и пак съм 81,5.   Hands ClapГолям зор видях с тези новогодишни 0,500 кг.
Усмихнат ден на всички.

# 92
Здравейте момичета ... сипвам си и аз кафенце
Днес във Варна е натрупало .Такива гледки ни се случват рядко тук ........и е много красиво.Ако е тихо ще изведа малката да се порадва на снега докато не се е разтопил.
сузи,сън моите извинения момичета нямам рожден ден ,явно съм посочила грешна дата.,но тъй като беше скоро ги приемам с голяма  радост Hug Hug Hug
вещти за протокола съм 76 килограма .......не е зле за 1 месец  -8 кг. Въпреки че по-празноците имах и издънки.
Незнам при вас как е ,но аз като изям 1-2 пържоли ми държи сито дълго време и наистина количественно си хапвам по-малко от преди.
Имам въпросче кам нашите отличнички свалили повече от 15 килограма .Увиснахте ли или кажата е стегната.... питам защото когато в диетата  има малко въглехидрати  това значи че се изгаря само мазнини , не и мускулна маса.Което при други диети с въглехидрати/  нпр. само плодове / не е така. Аз засега не съм се отпуснала ,,, а вие?
 newsm12
Засега не спортувам , фитнеса ми е  тичане след малката по цял ден newsm62

# 93
  • София
Добро утро!

# 94
 Добро утро момичета!

# 95
  • София
Аз спортувам, кростеренажор вкъщи, много ми се иска и сауна, но за сега няма време.  Rolling Eyes

# 96
При нас положението вече е наистина бедствено. Учениците (тези, които не са във ваканция) ги освободиха до понеделник. Градският транспорт е спрян в някои райони, улиците не са разчистени. Продължава да вали обилно. Паркиралите коли буквално не се виждат под снега. Нашата я разривахме 1 час, но и дума не можеше да става да я мръднем.  Crazy Аз тръгнах пеша за работа, както стотици други хора тази сутрин, но шефът ме спаси на 1/3 от пътя до офиса - обади се да се прибирам и ме освободи за днес (имам най-страхотния шеф на света, не го казвам само заради днес и наистина е така  Grinning). Така, че днес съм си плътно с вас.  Hug
Зайка, поздравления за свалянето на празничните грамчета!  Hug
Бубанка, чудесен резултат за 1 месец!  Hug
Мацка, успехът е гарантиран, стига да си стриктна!  Peace
СузиHug
Клеми, стрхотно кафенце! Ей сега си спретвам едно и ще си го изпия с кеф при вас!  Hug
БачиHug Heart Eyes

# 97
Сън, направо снежно бедствие (чета новините...). А шефа закарал второкласника си на ски и цъфна в офиса преди 8,30. Хубаво, че и днес едни съседи ме придвижиха към офиса.

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 09:28 от baci

# 98
Добро утро:)
Мисля и аз да се запиша при вас. Тази сутрин се премерих - 81кг.Sad Целта е 55, тоест 26кг. надолу.
Имам няколко въпроса (предполагам, че са задавани многократно, но вие сте търпеливи и ще ми отговорите  Blush). Мога ли да ям риба тон от консерва (в собствен сос)? А кисело мляко, кашкавал, сирене? Обезмаслени не съм виждала в магазините изобщо:( 10 дни за ударен режим добре ли е за килограмите, които искам да сваля?

# 99
И аз съм тук, на линия, вече стартирах с едно кафенце, както и с омлетче с яйца и малко сиренце, без олио. После съм си подготвила и част от сладкиша, който си правих вчера плюс кисело млекце. Днес и моят мъж е свободен, заради снега Joy И ще си правим компания двамата Heart Eyes Mr. Green

# 100
Добро утро!
Съни мерси за кафето.
Мале колко нови момичета  #Crazy,добре дошли на всички и успех.
Кри липсваш ни  Hug Hug
Вещи нищо не каза за идването ти в Ст. Загора?
 newsm78
За снимките просто нямам думи.Много сте хубави всички .
 smile3521
Пираня къде живееш ,че си далеч от центъра?
Успешен ден на всички!

Пираня живее в СТудентско градче- до Тракийския! Добро утро на всички!!!

# 101
Добро утро на всички Hug Тук е голяма заима,не е спирало да вали сняг обилно вече два дни...така трябва Simple Smile аз си закусих с кисело млекце,пия си 2 в 1-то и си чета какво сте писали.....кеееф Simple Smile Боби,не мога де се стърпя просто-невероятни са резултатите при теб!!!Изглеждаш прекрасно.Аз няма какво да се оплаквам за едни 5 килца Simple Smile Още по-хубавото е,че при всички момичета има видими резултати!!!Гордея се,че съм една от отбора Hug

# 102
ЗДравейте на всички, придвижихте ли се до работните си места, тук е голямо чудо , а и никъде не е почистено  Mr. Green,
Момичета, разгледах снимките , всичките сте неузнаваеми, ама Кри най-много ме впечатли,
Пожелавам лек и режимен ден и много усмивки

# 103
  • София

Мога ли да ям риба тон от консерва (в собствен сос)? А кисело мляко, кашкавал, сирене? Обезмаслени не съм виждала в магазините изобщоSad 10 дни за ударен режим добре ли е за килограмите, които искам да сваля?

риба тон от консерва в собствен сос - да, но да не е абсолютно всеки ден (щото е консерва все пак)
Кисело мляко - нискомаслено трябва да е - 0,1% - Култура е хубаво, има и на Верея
Кашкавал - НЕ
Сирене - нискомаслено, има едно на Хелиос, с ниско съдържание на мазнини и сол, но не е като обикновеното краве сирене, по-скоро го оприличавам на прясната моцарела.

Гледай на млечните и на месните маслеността да не е повече от 4%.

10 дни са много, пробвай със 7.

Успех!

# 104
Срам.
Моя сменете ми килограмите в табличката на -2, а не -7.
Нищо няма да обяснявам, само, ще кажа, че няколко вечери повръщах от преяждане.
Тук съм сега и трябва се поправят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт