Пристигна Новата година, при Дюкан сме пак мнозина - 59 част

• 21 630
  • 598
  •   1
Отговори
# 75
Сега ще ви кача и аз две от вилата.Правила съм ги сама и са малко некачествени.http://img84.imageshack.us/img84/207/02012008461ib6.jpghttp://img215.imageshack.us/img215/6390/02012008460ft1.jpgТук съм 70кг.Снимах се със самоснимачката на телефона. Embarassed PeaceНе съм си позволявала лепнати дрехи от 2 години .

Последна редакция: ср, 02 яну 2008, 23:29 от perlata

# 76
честита нова година на всички
момичета страхотни сте направо като видях резултатите ви (в албума) страшно мн се запалих и аз мисля от утре да почна режима на дюкан
 Hug
Добре дошла! Мисля , че днес поставихте рекорд по новопопълнения!!! newsm44 newsm51

# 77
Перла , браво! Ти се променяш с всеки ден!

# 78
Лека нощ , милички!

# 79
може ли някой да ми обясни (понеже нямам възможност да прочета мнoгoбройните теми въпреки че  опитах) ударния режим трябва да бъде максимум 10 дена нали?ами ако трябва да сваляме доста килца можем ли да го удължим

# 80
Не е желателно!ще удължиш вторият етап.Пък и рязкото отслабване не е добро.

# 81
мерси мн от утре сам с вас Simple Smile
пък дано удържа но определено този режим е мн по приятен като се има в предвид че мн обичам пилешко и риба Simple Smile

# 82
Пльос!!! Лека нощ на всички!

# 83
Лека нощ, Дюканки! И утре да се събудим с минусчета!    1crib 1crib 1crib smile3520 smile3520 smile3520 smile3520 smile3520 smile3520 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 84
и аз съм тук!!! 2008 ще е годината, в която се храня правилно и диетично. днес ми беше първия ден на дюкан. не е трудно засега. днес и тичах.

# 85
Ходихме на късен пазар в Била -  всичко е обрано, нищо не успях да си напазарувам - няма пилешко, няма мляко...
Дори Фризото за малкия беше свършило, та обикаляхме за денонощна аптека Sad
Но, утре ще е по-хубав ден Hug

# 86
Ето ме и мен по късни доби Laughing, ама през деня напоследък все по-рядко успявам да се включвам!
Лаис, и аз така тази вечер-ходихме във Фантастико, много неща са обрани, пилешко нямаше, хляб/не за мен де/ нямаше Simple Smile
Тути, Боби, Перличка-страхотни сте на снимките! Peace
Джини, Деатка, Сънче-браво за намалението! Peace
А колко нови попълнения-малеееееее-добре дошли на Волната Пеперудка, Пилето Шарено, Диаметърчето, Станси, Лорейн, Нинна, Пинките, Катето от Монтана, Мацката и Лейдито Hug! Успех и постоянство, и резултатът няма да закъснее!
Кри наистина ми липсва, дано да се приберат спокойно!
А сега ви пожелавам

# 87
От утре започвам...бях на пазар и всичко съм си накупила за ударният период..толкова хубави дрешки съм си взела,а са ми опънати по д-то...с големи надежди тръгвам,дано успея!  Hug

# 88
Добро утро, сладурани!  Hug

Кафето тази сутрин е от мен  Grinning:

Пинкито, Лейди, Мацка, добре дошли и успех!   bouquet
Лейди, колко кг имаш да сваляш? Не бива да правиш ударния повече от 10 дни. 10 дори се правят под лекарско наблюдение.  Peace
Перличка, тези 70 кг изобщо не изглеждат да са толкова.  Hug
Кри, прибрахте ли се благополучно?  Praynig Hug Heart Eyes

Хубав, усмихнат снежен ден на всички!

# 89
zdrawejte момичета!!! пожелайте ми успех. времето е студено и мързеливо, въпреки това, ще се насиля за един лек фитнес. тича ми се и в парка, ама надали ще има пътечка, а вчера си напълних обувките със сняг  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт