Пристигна Новата година, при Дюкан сме пак мнозина - 59 част

• 21 630
  • 598
  •   1
Отговори
# 60
сънче-като прочетох ,че в трета си свалила повече от втора и се замислих направо , аз имам още 2 кила да махна ,нооооо..ача ти се хранеше доста ограничено заради алергията.....май още ще почакам   Thinking

Абе мен ако питаш , отдавна си за 3-та фаза !Давай смело !!! Hug Hug

# 61
Вещи , не мога да изрежа снимките и затова реших да се снимам с роклята , с която вече съм в албума и да ги сложиш една до друга за сравнение , а тази с розовия анцунг да я махнеш ако ти е удобно!
Ето от преди малко

нужно ли е да я пратя някъде , за да я сложиш в албума?

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 11:40 от Боби1973

# 62
  • София/Осло
боби -изглеждаш тънка кат трънка  Laughing Heart Eyes
блеки-сега пък ме стресна още повече.....ами шубе ме е от трета фаза,  не може ли още малко да си поседя тук  Flutter

# 63
Боби,страхотна си! smile3525Деата,ти наистина си за трета фаза.Струва ми се ,че ако постоиш още във втора ,ще станеш ти тънка като клонче на трънка. smile3503

# 64
Деата , прецени какво да правиш наистина...аз успявам да качвам дори във втора на протеини и не смея и да си помисля за нещо друго!Баба ми си беше 120 кг. , а аз не само съм и одрала кожата , ами и ноктите са ми като нейните  Joy въпрос на метаболизъм , та ако смяташ , че ще сваляш и в 3 ф. - действай - на много хора се случи!

# 65
  • София/Осло
боби, то и аз така, нали качих тука преди 3 седмици от нищото почти 3 кила/ е свалих ги за 2 дни ама си беше шок/....та затова не смея да започна ,ще постоя да видя дали ще мога да стана 54 и живот и здраве тогава ще мисля за трета....я виж кри примерно качваше в началото на трета Confused
А и си имам склонност към дебелогъзие  Joy Joy Joy Joy

# 66
Още един дебелак идва при вас да се запише от утре...много бързо качих 6 килца../само за децември/, и сега идвам като в "спешно отделение" с големи надежди...Поздравления за страхотните резултати на всички момичета,много сте впечатляващи ! Аз започвам от 68.../мислех си,4е съм 67,ама тази сутрин се премерих и....68 съм..Отивам на пазар за позволените храни,смятам да мина на 5/5 дни,ме4тата ми от 5 години назад е 55 кила,ама да видим... Hug за всички

# 67
Боби, изглеждаш прекрасно! Направо не ми се вярва, че са възможни подобни резултати. Аз все още си задържам, успокоява ме това което Вещи беше писала някъде, че е имала задържане от 3 месеца. Боби, ти за колко време постигна този резултат?

# 68
Лора , аз вече мисля , че писах - отслабвам от лятото с глад и после по спешност минах на Дюкан - от началото на септември - днес май стават 4 месеца! При мен става супер бавно , но става - като се сравнявам с други , които за месец свалят по 10 кг......

# 69
боби -изглеждаш тънка кат трънка  Laughing Heart Eyes
блеки-сега пък ме стресна още повече.....ами шубе ме е от трета фаза,  не може ли още малко да си поседя тук  Flutter

Що ...ти като минеш в 3 -та де ще одиш ?????  Joy hahaha

# 70
Боби   супер си !!!!newsm51 smile3501

# 71
Много сте готини всички.

Умни,скромни и красиви! Flutter

# 72
Блеки и ти много си отслабнала и си много красива!!!
Впрочем с всички е така newsm51 newsm10 newsm47  love001

# 73
# 74
честита нова година на всички
момичета страхотни сте направо като видях резултатите ви (в албума) страшно мн се запалих и аз мисля от утре да почна режима на дюкан
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт