Пристигна Новата година, при Дюкан сме пак мнозина - 59 част

• 21 630
  • 598
  •   2
Отговори
# 45
Lora_1.....лелеее,чак сега видях-и аз съм от Шумен Simple Smile да взема да си сложа снимка да ме видите какво съм пиле шарено... Вещи,сега като ми каза това за 3-те часа съвсем ще се отпусна и ще ходя на вечерна проверка до хладилното #Silly диване... Simple Smile бай засега Hug
Пиле, та ние станахме в Вани трички, цял клуб. Ние се разбрахме да си направим срещичка с децата след празниците, ако искаш може да се включиш и ти.
Перле и тук времето е УЖАСССНОООО, така си свикнах фръц-фръц с количката и днес като се развали направо ми замръзна дупето.

# 46
Лори,без кола си е гадничко.И аз днес ходих на пазар пеша.Нещо в последно време ме е хванала мания да пазарувам.Купих си един костюм и един панталон тъй като всички дрехи ми увиснаха. Peace

# 47
Да се запиша и аз и да отивам да си връткам колелото. Ааа и имам намаление след празниците- 51.500 съм.  bowuu

# 48
  • с трима мъже :)
какво е П ?
а ПЗ ?

# 49
  • София/Осло
джини -браво  Hug
п-протеини
пз-протеини и зеленчуци

# 50
Zdraveite i 4estita Nova Godina!
Edna sedmica, 4e i pove4e 4eta va6ata tema ama nakraq se re6ih i vi molq da me priemete sred vas!  bouquet
Kazvam se Lili i sam na 23 godini.V momenta sam 93 kg,a predi da zabremeneq bqh 62. Celta mi e da si varna kilogramite. Edinstvenata mi nadejda e rejima na Dukan. 6te vi bada blagodarna da me priemete i zaedno da se borim s tezi gadni kilogrami!

# 51
Успях да прочета всичко!! Whistling Whistling Whistling
Добре дошли на всички нови момичета! Hug Hug Аз също съм отскоро тук (1,5 месеца), но ще си позволя една забележка- ВЗЕМЕТЕ ПРОЧЕТЕТЕ НАЧАЛОТО ЗА КАКВО, АДЖЕБА, СТАВА ВЪПРОС, тъй като много от въпросите ви са направо абсурдни. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Целувки на всички режимни момичета! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 52
Момичета, и аз съм тук! Докато ви изчете човек, сте изписали 3 страници от новата тема Joy Аз си знаех добре за плодовете, забранени са естествено, както и въглехидратите и мазнините. Аз още преди две седмици се запасих с подсладител, както и с трици- и пшеничени и овесени. Чувствам се супер, мисля да наблегна на вареното месо, защото май ще се приготви най- лесно и когато и да го видя в хладилника, мога да си го хапна. Мисля, че при мен ще си важи в сила приказката "По много, но режимно"  Joy hahaha То просто няма начин, сега си правя и онзи кекс, надявам се да стане вкусен Heart Eyes Mr. Green Хайде, оставям ви за тази вечер, че ме заболя главата.  Tired

# 53
Zdraveite i 4estita Nova Godina!
Edna sedmica, 4e i pove4e 4eta va6ata tema ama nakraq se re6ih i vi molq da me priemete sred vas!  bouquet
Kazvam se Lili i sam na 23 godini.V momenta sam 93 kg,a predi da zabremeneq bqh 62. Celta mi e da si varna kilogramite. Edinstvenata mi nadejda e rejima na Dukan. 6te vi bada blagodarna da me priemete i zaedno da se borim s tezi gadni kilogrami!
Мила, радушно ще те приемем, ама вземи пиши на бг!

# 54
Извинявайте!

# 55
Тути, Жедира, Рокси, благодаря!  Hug Аз в 3-та фаза свалих повече, отколкото във 2-ра.  Laughing
Тути, изглеждаш супер!  thumbsup Heart Eyes
Рокси, скаридите само ги сварявам за кратко в подсолена вода и си ги ям като семки.  Mr. Green Иначе и на салатки може да си ги добавяш през ПЗ дните.
ДеаткаHug в интериора няма да ти е много трудно да ме настигнеш, че и задминеш  Joy Аз реално имам само кухня, баня и WC с интериор на този етап.  Crazy
Джини, честито минусче!  Hug Пишем ти и още един минус за дето не се обади, като си беше в Русе, ама това е друга тема.  Crossing Arms Grinning Heart Eyes
Лили, добре дошла и успех!   bouquet Дошла си точно, където трябва.  newsm10

# 56
Разглеждах албумчето, Блек Снейк, Сноучева- феноменални резултати! Peace Peace

# 57
  • София/Осло
сънче-като прочетох ,че в трета си свалила повече от втора и се замислих направо , аз имам още 2 кила да махна ,нооооо..ача ти се хранеше доста ограничено заради алергията.....май още ще почакам   Thinking

# 58
За много години момичета!Много щастие,здраве и късмет за вас и вашите семейства!Добре дошли на новите!Тези дни нямах възможност да влизам. Бях напълно нережимна,за което ще си платя.Тъкмо стигнах до целта и оплесках положението Crazy.От днес съм на П.Надявам се да се справя бързо с 3-те кг отгоре.Днес имам страшни киселини,някой има ли подобни проблеми?Не виждам Кри.Дали са се прибрали благополучно,тук обстановката по пътя е критична.От новините разбрах,че магистралата е затворена.Дано са отложили пътуването.

# 59
Simple Smile) Това го измислихме за по-лесно фиксиране на фазите:
П-Протеини
ПЗ-Протеини-Зеленчуци Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт