Пристигна Новата година, при Дюкан сме пак мнозина - 59 част

• 21 627
  • 598
  •   1
Отговори
# 30
Пиле, не разбрах защо ограничаваш видовете храна?

# 31
Тутиии, направо подсвирнах !!!
Joy и аз Simple Smile)

# 32
Вещи,мерси за новата темичка,мацките са страхотни  Heart Eyes
Сънче,Деатка-честити намаления Hug
Аз съм сега 67кг  Embarassed
Чесита нова темичка и от мен, сладурки! Днес бях на работа, а вие сте писали, писали...Твърдо съм решила да разкарам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireтези две гадни килца, дето ми се лепнаха на дупето през празниците, но виновната съм си аз, че не бях достатъчно стриктна.
Йедира, браво на волята и упоритостта ти, струва ми се че тези резултати се дължат не само на Дюки, но и на активния спорт. За съжаление аз съм си от по-мързеливичките Sick Sick
Тути, изпрати сними и от преди!
Пухче, от близо 2 месеца на режима стигнах до извода, че се отслабва с ядене, но не и с преяждане, по-скоро на често, редовно и в нормални количества. Поне аз така мисля, а вие, момичета?

# 33
Пиле Шарено

........................това е режим,а не диета.Тук се храним на воля,но само определени храни.Докато смъкнем излишните килца....

Отивай да поклъвкаш малко буквички от

Лора, стр.89 от книгата: "количествената неограниченост лежи в основата на плана Протал", разбира се без да се преминава границата на здравия разум.
Освен това Дюкан пише, че в началото се набляга на количеството храна. Така в края на третия ден глада изчезва.
Иначе съм съгласна с теб, че всяка крайност и прекаляване не води до нищо добро.

Последна редакция: ср, 02 яну 2008, 19:21 от baci

# 34
Момичета, тъй като ви чувствам много близки, ще ви споделя една моя мъка. Днес, първият ми работен ден, започна гадно. Сутринта не можах да си запаля колата (която е фирмена) и се оказа, че проблемът е голям и утре ще идват чак от Варна с платформа да я карат до сервиза. Дали ще ми тръгне гадно новата година? Най ми е мъчно за любимите ми млекца Култури, тъй като в близките магазини продават само от гадната Верея, а без кола ще си ги ям тях.

# 35
Вещи,не лчгам преди 12,но съм чувала,че е добре за стомаха да не се яде след 18 часа. Сега чувам,че може 3 часа преди лягане... Simple Smile мнооого имам да се уча....Иначе не ограничавам видовете храна,просто реших утре да си почина от всичкото това месо,което изядох последните дни. Много обичам сирене и извара,да не говорим за кашкавал,но гледам да ги ограничавам,дори и обезмаслени...струва ми се,че от тях пълнея. Сигурно ще отнеме доста време да ги сваля тия 5 кила,но няма да се откажа и този път.Нова година- нов късмет Hug Baci..... уби ме с това пиле..много си приличаме,аз съм червенокоска  #Silly  Loa_1 има и такива дни...мисли за следващия,който със сигурност ще е уникален и по-хубав!!! Heart Eyes

# 36
днес ми е първи ден и се справих добре!
Вещи,сериозна съм и за това ти давам размерите си!
започвам на 2.01.08     67кг   цел 50кг
Един въпрос-може ли да се дъвчат дъвки ?

# 37
Пиле, значе можеш да си ядеш на воля обезмаслена извара и производните изобретения от нея Simple Smile
Нинна! Дъвките да са без захар:)
Лора и аз обичам най-много Култура. Като я цедя за Снежанка, от три кофички, стават една.

# 38
Lora_1.....лелеее,чак сега видях-и аз съм от Шумен Simple Smile да взема да си сложа снимка да ме видите какво съм пиле шарено... Вещи,сега като ми каза това за 3-те часа съвсем ще се отпусна и ще ходя на вечерна проверка до хладилното #Silly диване... Simple Smile бай засега Hug

# 39
Момичета,как е при вас снега?При мен е 48см.и продължава да вали. #Crazy

Последна редакция: ср, 02 яну 2008, 19:31 от perlata

# 40
Добър вечер! Hug
И аз да цопна в новата темичка! Flutter
Вещи къде ги намираш тези закръглените мадами не знам,но са ми голям стимул!
Сън,Деата Hug 56 килца да са ви честити,с постоянност сте си ги постигнали!  bouquet
jedira с твойте 67 кг изглеждаш чудесно!не се оплаквай-виж колко килца разкара само за няколко дни  bouquet
Кри ми липсва  Sad
Бачи  Hug
Аз днес съм си напълно режимна,смятам да направя 5П до края на седмицата и чак тогава да се притегля.Взех си филе от акула,че много ми се е прияло риба,но пък то не свари да се размрази та го оставям за утре  chefМомичета имам въпрос,как си приготвяте скариди? newsm78Мислех да си взема,но после викам първо да ви питам как ги правите,напоследък морски дарове ми се ядът Embarassed
За днес менюто ми е :
Закуска:1/2 кофичка мляко с 3с.л. трици
Обяд:омлет от  яйца,извара и малко пуешко
Следобедна закуска:1/2 кофичка мляко
Вечеря(предстои):пилешка пържолка и 1 варено яйце
Вода около 2л,но ще пия още
Кола-около 1л,май почнах малко да прекалявам с нея
Прясно мляко към 150мл
Ами това е за сега,очаквайте по-късно включване  Wink

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.
ей,страшни сте начи   bouquet

# 41
Момичета, кога изписахте толкова мнооогооо..Още чета старата темичка...
Мира, Честит рожден ден! Да си на първо място много здрава, обичана, щастлива и усмихната през цялата година!:bouquet:  bouquet  bouquet
Перле, много се радвам за теб, лепнахме си ги тези гадни килца по едно и също време с теб #Cussing out #Cussing out #Cussing out Надявам се да е заразно и аз като теб да ги разкарам един път завинаги #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Бачи, права си, но аз по празниците се улях...... Joy Joy

Отивам да ви чета................

# 42
дали става орбит,че ме притеснява да не би да а с някакъв подсладител ,който не става за тази диета?

# 43
  • София/Осло
рокси - аз само ги варя скаридите и то съвсем за кратко, после мога да изям стотици   chef
нина-прочети на етикета на дъвките, там си пише

# 44
Ето и аз зе записвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт