Пристигна Новата година, при Дюкан сме пак мнозина - 59 част

• 21 632
  • 598
  •   1
Отговори
# 300
Малко ли,на мен все ми се струва,че прекалявам... не знам

# 301
Последна редакция. Меню 03.01.
Закуска-200гр. мляко (0,1%) с нес кафе
              1/2 кисело мляко Верея (0,1%) с 1 супена лъжица овесени трици

Следобед- 1 кисело мляко Верея (0,1%) с 2 супени лъжици овесени трици
                  2 рулца от раци
Вечеря-     2 консерви риба тон в собствен сос
По-късна вечеря (22.30)- 2 яйца по панагюрски с 1/2 Верея 0,1%+2 рулца от раци

Вода-около 2 литра
Абе, момичета, не ядох ли много днес? newsm78 newsm78

# 302
  • София
Що много бе, Лора, добре си хапнала! Само дето от закуската до следобед нищо не си яла!  #2gunfire

# 303
Що много бе, Лора, добре си хапнала! Само дето от закуската до следобед нищо не си яла!  #2gunfire
Разконспирира ме, Кри! С дъщеря ми,която е на 8,5г. нанкахме като бебенца до 12.30, затова е така... Sick Sick Sick

# 304
Лорче, забравих да ти кажа още една салата, която си правя с ролца от раци, не си спомням дали я имаше в рецептите-нарязвам си няколко ролца на дребно, слагам извара, чесън и малко копър, кис.мляко, варено яйце  chef.Много е вкусно! bowuu

# 305
  • Пловдив
Как така ядете само по 1-2-3 рулца от раци не ви знам  Thinking Аз докато не свърши пакетчето не мога да се откажа  Embarassed

# 306
  • София
Разконспирира ме, Кри! С дъщеря ми,която е на 8,5г. нанкахме като бебенца до 12.30, затова е така... Sick Sick Sick
Е, тогава може! Добре сте се наспали, браво! Хайде и аз лягам, че утре ставам рано. Пък и ми е ден за теглене утре...да съм се наспала и красива за кантара, да ме обичка.
Цвети  Hug как си?

smile3524 newsm46

# 307
Лора , и моят е на 8.5 г. роден е на 02.07.1999г.!
Рулцата ги ям във всякакъв вид - могат наистина да се сложат в салата , или малко стоплени , в омлет , а най- са ми вкусни с кис. мл. , чесън / или горчица/ , сол , копър
днес си забърках много интересно ястие- варени и нарязани яйца , поляти със задушен спанак с кис. мл. и чесън на прах...

# 308
Кри, утре всички кантарчета да ни обичкат много. bishop bishop bishop bishop bishop bishop-това е молитва за благосклонни кантарчета.
Боби, ние сме родени на 08.07.1999 и сме втори клас, много ме слушка и двете с нея сме си най-добрата компания newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 Може би акълите са ни еднакви newsm06 newsm06 newsm06 newsm06

# 309
Лорче, забравих да ти кажа още една салата, която си правя с ролца от раци, не си спомням дали я имаше в рецептите-нарязвам си няколко ролца на дребно, слагам извара, чесън и малко копър, кис.мляко, варено яйце  chef.Много е вкусно! bowuu
Цвети, твоите рецепти ще ги сънувам цяла нощ, звучат ПРЕКРАСНО  sleepuu  sleepuu  sleepuu newsm60 newsm60 newsm60 newsm60

# 310
АЙДЕ, ЛЕКА НОЩ, МОМИЧЕТА!

# 311
Момичета,бях срещнала една рецепта за крем -карамел ,но сега не мога да я открия.Моля,да ми помогнете.
 И още един път -от къде да си купя овесени трици,тук във Варна?
Аз съм си купувала от Пикадили Младост.На реда с диетичните храни са

# 312
Момичета,бях срещнала една рецепта за крем -карамел ,но сега не мога да я открия.Моля,да ми помогнете.
 И още един път -от къде да си купя овесени трици,тук във Варна?
Аз съм си купувала от Пикадили Младост.На реда с диетичните храни са
newsm20 Oha! newsm51Много мерси.А крем-карамелчето без карамелче...Мммм

# 313
Крем "карамел"
8 яйца
1л прясно мляко
ванилия и посладител на вкус
яйцата, ванилията и подсладителя се разбиват добре с миксер, добавя се млякото, изсипва се във формички, купички или тава, пече се на водна баня на около 150-200 градуса около 45 мин
-------------------------------
Крем карамел
Бъркам 5 яйца,1л. прясно мляко,сложих 2 ванилийки,5 ч.л. течен подсладител (доста сладичко стана)и във фурната на водна баня!
Няма почти разлика от истински!И мъж ми си облиза пръстите!
--------------------------------
Крем ванилия по Дюкан
Разбийте 5 яйца в купа. Затоплете 375 мл нискомаслено прясно мляко, без да кипва, заедно с 1 шушулка ванилия. Ванилията трябва да се изтърже отвътре. Извадете шушулката и полека излейте топлото мляко върху яйцата, като добавите 10 мл течна ванилия и 2 ч. л. мускатово орехче на прах. Излейте сместта във форма за крем или купички за крем-карамел. Пече се в умерена фурна - 160 градуса, на водна баня. Ако фурната е с вентилатор - поставете формата направо.

# 314
Крем "карамел"
8 яйца
1л прясно мляко
ванилия и посладител на вкус
яйцата, ванилията и подсладителя се разбиват добре с миксер, добавя се млякото, изсипва се във формички, купички или тава, пече се на водна баня на около 150-200 градуса около 45 мин
-------------------------------
Крем карамел
Бъркам 5 яйца,1л. прясно мляко,сложих 2 ванилийки,5 ч.л. течен подсладител (доста сладичко стана)и във фурната на водна баня!
Няма почти разлика от истински!И мъж ми си облиза пръстите!
--------------------------------
Крем ванилия по Дюкан
Разбийте 5 яйца в купа. Затоплете 375 мл нискомаслено прясно мляко, без да кипва, заедно с 1 шушулка ванилия. Ванилията трябва да се изтърже отвътре. Извадете шушулката и полека излейте топлото мляко върху яйцата, като добавите 10 мл течна ванилия и 2 ч. л. мускатово орехче на прах. Излейте сместта във форма за крем или купички за крем-карамел. Пече се в умерена фурна - 160 градуса, на водна баня. Ако фурната е с вентилатор - поставете формата направо.
  newsm20 newsm81 newsm81 newsm81 txtlovesВечно ще съм ти признателна Лаис.Утре ще си забъркам и трите вида.Тъкмо и моите не обичат крем-карамел newsm48 и няма да ми го изпаткат.Пък да видим отде ще търся тоя течен подсладител.Тя не е една беля.Поне фъртуната да спре...

Общи условия

Активация на акаунт