/ЯНУАРИ/ Виелици бушуват, снегове въртят се, мами се вълнуват, бебчета роят се

• 13 901
  • 315
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
Честито на всички нови мами,да са им живи и здрави бебоците и да им носят много радост smile3525 smile3525 smile3525
Искам да ви питам как се справяте с киселините?От няколко дена са станали чак болезнени.Има ли нещо, което мога да пия.Имам още девет дена до операцията и  незнам как ще изкарам с тези киселини.
Ние нашата котка мислиме да я пратиме на гости за няколко месеца,защото се страхувам,че ще иска да си легне в леглото на бебо.Котарака е много нахален и само гледа да ни издебне и да се намърда в нашето легло. smile3516 smile3512

# 76
Честито на всички родили мами. Няма да изброявам, че ще пропусна някоя. Аз нямах нет три дена и през това време колко бебчета са се родили само. Контракциите ми започнаха и на мен. Доста често ми се стяга корема но болезнени са на по рядко.

Искам да попитам мамите с разкритие дали се усеща нещо като се получава. Аз по някога имам усещанито че нещо се отваря там отдолу  newsm78. Незнам може бебето да слиза на долу и това да е от разширяването на таза. newsm78

# 77
ЧЕСТИТИ БЕБЧОВЦИ!!!

Да спомена за по-нетърпеливите - днес в болницата ми казаха  - секс, секс и повечко секс. Обясниха ми, че спермата съдържа вещества, които лекарите използват за предизвикване на раждането и омекотява шийката на матката. Така че грабвайте половинките да помагат поне на този етап от раждането.

# 78
Вал, моята полова половинка ми го отказва вече....  #2gunfire каза: "Да бе, да направим някоя беля" и това ми е достатъчно да се откажа да опитвам да го съблазнявам по какъвто и да е начин. Как да го излъжа?

Вижте какво намерих по въпроса:
 Семенната течност на мъжа съдържа хормона простагландин, който омекотява шийката на матката и я прави по-еластична Така се понижава риска от травми при преминаване на плода. По време на оргазъм се отделя хормона окситоцин, който кара мускулите на матката да се съкращават и предизвиква много приятни усещания. Същият този хормон е жизненоважен за процеса на раждане. Освен това сексуалното общуване се съпровожда с производството на голямо количество ендорфини – хормоните на радостта и удоволствието, които се явяват естествени обезболяващи вещества по време на естествено протеклото раждане.

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 19:35 от ani4kata86

# 79
Е каква беля, ani4kata86 , той сега ако не помогне ... кажи му че приятел в нужда се познава. То време не остана, 11 дни гледам че ти остават. Аз също не съм почнала още, но определено ще опитам, много ми е тежко вече и искам бебо вън. А на бебето нищо не може да му направи, както сама знаеш, аз смятам да му нарисувам картинка на мъжът ми с анатомията ми в този момент преди да почнем, че и той да е по-спокоен.

# 80
ЧЕСТИТИ БЕБЧОВЦИ!!!

Да спомена за по-нетърпеливите - днес в болницата ми казаха  - секс, секс и повечко секс. Обясниха ми, че спермата съдържа вещества, които лекарите използват за предизвикване на раждането и омекотява шийката на матката. Така че грабвайте половинките да помагат поне на този етап от раждането.
Здравейте,момичета.
Честито на всички новородили мами!Да са им живи и здрави малките съкровища!!! smile3525
С риск да ми се изсмеете ще споделя,че с таткото правихме секс в деня,в който родих.Така че...действайте!!!

# 81
Нашият татко и дума не иска да чуе за секс LaughingСтрах го е Rolling Eyes
Леле, момичета, навън е адски студ, дано времето се постопли малко, че е страшно. Преди Нова година като ходих при лекарката, имаше някаква авария в парното и в родилно отделение беше много студенко. Надявам се, вече всичко да е ок и да не се повтаря.

# 82
Нашият татко и дума не иска да чуе за секс LaughingСтрах го е Rolling Eyes

И нашия е така!  Laughing  Тази вечер ще мисля как да го прикоткам...

# 83
Прави ми впечатление , че почти нито една мама не споделя как е минало раждането! newsm78

# 84
Честито на Асиди и Жужу   bouquet

За възглавничките - логиката е, че не трябва да се слагат докато обиколката на главата е по-голяма от обиколката на гърдите  Wink

# 85
И моят мъж не иска да правиме секс от известно време.Чвно много ги е страх и им се струва неестествено. newsm78

# 86
Хе-хеее моя каза "Ти какво искаш, да предизвикаш раждане ли?"
А аз викам "Да, то му е време" и ме изгледа така все едно искам да направя нещо лошо....аз пак ще опитам и ще му кажа, че ако му хареса, утре пак  Laughing

# 87
Моят пък е точно обратното все иска и даже понякога като му отказвам се сърди Laughing иначе го правим долу горе през два три дни, но не му давам да го прави вътре и семенна течност не прониква Embarassed точно поради това че не искам да раждам още Simple Smile
Машка естественно че ще си вземеш люлката, аз също съм си харесала люлеещо шезлонгче, французите имат предвид може би силното люлеене, подхвърляне и друсане, съвсем лекичко може , даже на бебо му е приятно нали когато сме бременни и като се движим пак леко се люлеле бебенцето Simple Smile

# 88
Искам само да ви кажа,че ние си взехме такова легло-люлка на Дибо:
http://shop.danet.bg/product_info.php?manufacturers_id=86&pr … 81f9c1bc038db5a84
Люлката може по всяко време да се застопори,така че няма никакъв шанс детето да си сложи ръчичките между стените PeaceВсе пак хората са го измислили

# 89
Лалка никаква я няма от доста време.

Общи условия

Активация на акаунт