Разделно хранене - част 19

• 10 542
  • 326
  •   1
Отговори
# 60
Леничке, тъй пътешественице, личи си, че си прекарала добре Hug Bella Italia  Wink Благодарим за разказа и снимките Hug А за Д-то, ей ся та строяваме, няма къде да избягаш, а и съм сигурна, че преувеличаваш  Hug
Мацки, срещата с Мадито беше екстра, ех, тъй освежаващо ми действа таз жена, жива и здрава да ни е Hug Heart Eyes Нямаше коняче, ама неразделни кафени специалитети имаше  Mr. Green
Ся отивам на гилотинката, ще си каже присъдата лекарката Whistling, стискайте палци да се размина с антибиотиците Hug
Хубав ден, милички Hug

# 61
Мади, с търпението нямам проблеми. По-скоро с ината  Joy

petq, аз лично съм се убедила в положителния ефект от разтоварващия ден. Аз едно време всяк аседмица карах един ден само на плодове или зеленчуци, или таратор. Така свалях 1 кг, който обикновено задържах през седмицата.  smile3521 Но сега кърмя и не мога да си позволя този лукс. Живот и здраве след някой друг месец. eat

Sladune, не съм се отказала. Дори все по-лесно ми става. Все още си ровя из продуктите, които уж разграждам по-лесно според вега теста, но и с това свиквам. Ще видим какъв резултат ще има.  newsm12
Ама ти много лошо си го закъсала... стискам ти палци да мине бързо и прегледа, и лечението  newsm10  newsm17

Момичета, незнам дали сте засичали едно здравно предаване по Нова ТВ в събота или неделя - не помня точно кой ден беше. Та... в него миналата седмица си говориха за здравословно хранене. Един от гостите беше Андрей Слабаков. Той каза, че този, който бил измислил раздленото хранене, трябва да бъде застрелян веднага, защото нямало нещо по-вредно от РХ.  #Crazy Има логика в обосновката му - когато се храниш разделно, организмът ти произвежда някакъв ензим, който усвоява храната само разделно. Т.е. организмът свиква да усвоява само хляб или само месо и един ден, когато решиш да изядеш един сандвич с месо, едва ли не умираш!  newsm62 Трябвало човек да зареже всякакви диети и РХ и да се храни само с манджи, в които да топи големи залци хляб.  tooth Това била най-здравословната кухня. Изръси още много бисери, умрях от смях. Много ми е забавен и наистина има логика в думите му, но чак пък да мрем от РХ  smile3534 Определено не можа да ме откаже от режима.  newsm53 Още повече, че като гледам никой от тук не стига до мании.

# 62
Пете, спокойно живи и здрави и вие ще пътувате един ден  Hug Hug Hug. Ние отскоро пътуваме пак след почти 10 години прекъсване, защото с тези малки деца нямаше как. От страните в които си изредила не съм била само в Индия, но и някак си не ме привлича. Египет също ме разочарова. Искам да отида в Тунис и в Япония - други континенти искам да видя и различна култура. Невероятни неща чувам за там. Но Европа си е Европа и не я заменям за нищо  Simple Smile
Сладкушчо защо така го закърши бе миличко  Hug Бързо да се оправяш ей. Слушай лекарите и се лекувай и се пази. Hug
Браво на вас с Мади че сте се организирали да се видите - предлагам да направим една мини разделна срещичка поне за Софиянки, пък ако някой се навие да ни гостува добре дошъл  Hug Hug Hug
Иначе за килцата за жалост не преувеличавам миличка дънките дето ми бяха широчки, сега са ми тамън. Е поне не са ми тесни де, но в цифрово изражение килцата за сваляне са 4. Така чеееееее ............
Лошото е че ми е много трудно спортуването този сезон. Няма как да тичам, велото ми писна много. А до фитнеса просто не мога да стигна с тези ситните ученици в къщи.
DessiJ добре дошла и много успехи в РХ-то. Хич не го слушай този Слабаков - да си гледа театъра  да не философства на теми дето не са му ясни.
Какъв е този Вега тест за който пишеш би ли пояснила / сори, ако вече си писала, ама нали липсвах известно време/ Embarassed
Ако имаш повечко килограми за сваляне с разделното ще ги свалиш бавно но пък качествено, да не говорим, че като цяло за мен това е едни от най-здравословните хранителни режими, може би наред с Дюкян / но пък там ме убиват дните само на протеини/.

# 63
Ида, идааа  animal037, да се отчета  Crazy Ми тежката дума гласеше- лека бъбречна криза Shocked, с бонус- антибиотичета  Crossing Arms ще се лекуваме значи  Tired Иначе вика, абе мацка, екстра ти е всичко Wink, кога ще бременеем  Mr. Green Да спомена, че първия ми гинеколог ме втрещи с коментара, лелиййй каква хубава матка имаашшш Shocked  hahaha
Десито, аз също четох доста неща против РХ Thinking Но аз съм 20-30 % от времето неразделна Mr. Green, но както всички момичета за мен принципите са важни, за да влезеш в строя и да поддържаш желаното тегло Peace
Леничке, аз съм винаги на линия за мини срещичката Hug Даже си изпросих покана за къщето на Мади Blush или по-скоро за лудницата и, дето сама се изрази  Joy Joy Joy
Мади, какво купи на малката Hug
Петенце, щом има желание, има и начин Hug За пътуването ми е думата Mr. Green Аз за една година обиколих почти цяла България, тъй че никога не е късно да опознаеш било родината, било света Hug
Алексче, благодаря за съвета, мечото грозде ще го използвам със сигурност Hug
Мацки, и аз съм се поразмързелила със спорта Embarassed но чакай да дойде пролетта, ще заформим една агитка на стегнатите бедра хихи  Hug Hug Hug

# 64
Лени, размечтах се, като гледах снимките...
Сладунче, бъбречна криза какво ще рече- камъче или възпаление?
Да се оправяш бързо и да се пазиш от студа Hug.
За спорта и аз съм в застой ,представяте ли си Shocked?
Но нали се търкалях по стълбите и чaкaм да ми мине натъртеното  Laughing.
Няма да чакам до пролетта  Naughty!
Их ,защо не съм от София Cry...

# 65
Ето ме и мен Hug
Голяма скитня му ударих днес. Таз нашта Сладунка се беше изтупала в едно хубаво панталонче и страхотна блузка. С две думи изглежда перфектно /ама не й го казах, за да не си навири нослето Simple Smile/... Алексче, горяха ли ти ушетата, говорихме си за теб хубави неща. Конячето го оставихме за другият път, днес си бяхме на кафета разни Hug
Деси, ако си имаш опция инат, успехът с рх ти е в кърпа вързан  Hug
Лени, бяла завист ме загриза. Големи красоти показваш и разказваш. Радвам се, че си доволна от пътуването, а най-много, че си пак сред нас. А тия 100 кила, дето си сложила, не ги мисли - ще ги махнеш за нула време Hug
Сладунче, мечото грозде е най-страхотната билка за тези неща. В момента, в който усетя я бъбрече, я цистит, веднага си правя една доза и нямам проблем Peace На Неса й взех два панталона, една блуза, една туника и бельо. Сега с нетърпение очаквам да се прибере, за да видя как ще й стоят Simple Smile Hug
Много  Hug на всички и приятна вечер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 66
Мади ,горяха ми ушите, чак се подпалиха Laughing.
Дали е било от студа или вие сте причината ,не зная ,но днес съм хаймана и половина.
А следващият път да си кажеш на Сладунчето всичко ,нека да си вири нослето Grinning.
Тази вечер готвя неразделна манджа -свинско с ориз ,това иcкаше домочадието.
Аз пък ще си я разделя Wink.
Лени, хич не ми е бяла завистта smile3534...

# 67
Здравейте!

Аз съм почти разделна тези дни.
Защо почти - не заради храната, а първо - заради кафето - без 2 кафета кръвното ми отива към 0/0 Mr. Green
И второ - да не прозвуча като пропаднала типка Mr. Green - но пийвам по едно вечер, нанякъде трябва да излезе тоя стрес. Съответно - няма как да изчакам 3 часа преди  и след Mr. Green . та затова не съм съвсем разделна.
Е, резултат има - за няколко дни нестриктен режим - минус 1 кг.

Деси, ще разкажеш ли повече за този Вега тест? Къде ти го правят, каква му е цената?
Иначе - за градския транспорт питате Mr. Green ами свикнах - предишната ми работа беше на пъпа на София, карахме детето заедно с мъжа ми в държавна ясла наблизо и нещата бяха различни... сега на практика си я гледам сама, защото и мъжът ми смени работата - излиза в 6:30-7, прибира се към 9, когато екшънът поприключва и на никого не мога да разчитам за помощ за детето, бабите ни са в двата други края на София - Младост и Подуяне... но.. свиква се, само да е здраве.
А за Андрей Слабаков - страхотен е, с голямо чувство за хумор, много го харесвам.

Сладуне, горещо препоръчвам едни чай за бъбреци - казва се Кидни чай, на базата на някаква екзотична (примерно амазонска) билка е. Добрите отзиви са от много места. Освен противовъзпалително, има и регулиращо пикочната киселина в организма действие. Т.е. - предотвратява образуването на камъни.

# 68
  • София
Само казвам едно ГОЛЯЯЯЯЯЯЯМО ГУШ,
вместо запис  Hug Hug Hug
Оживях, бачкам и ....... слабея  Wink

Счупвам се от работа - дано скоро имам временце  Praynig Praynig Praynig

УСПЕШНА ГОДИНА МОМИЧЕТА!!!!  Hug Hug Hug

# 69
Минааааааааааа  newsm51 newsm51 - ето ви я истинската скитня на годината. Не се свърта на едно място ейййй. Пък аз подпирам бюрото цяла година и един два пъти префръкна насам натам  newsm47 newsm47.
Че и слабееееее олееее и аз май взех да завиждам.....
Идвай по често скитняяяяя  Hug Hug Hug чакаме си те  и си те обичаме.

Алексче ако щеш вярвай ама си ми липсваше нашенското. Такава съм маймуна, където и да ида все им намирам кусури и все си ме дърпа назад на към България. Кумчетата са там вече 8-ма година поустроили са се, но все си мисля че тук щяха да са по-добре. Все ги мисля сега, преди да ида си мислех че там всичко е цветя и рози. Абе раздвоена съм - много е хубаво човек да пътува и да види свят - да вземе доброто и да го донесе тук. Но тук си е моето място и тук ми е най-хубаво. Пък и вие ми липсвахте наистина  Hug Hug Hug поне два три пъти съм се присещала за вас, даже и тях ги посъветвах да пишет тук в Италианската тема.

Сладкушчо само на топло, пий си мечо грозде както ти е казала Алекс наистина е страхотна билка пък замисли се какво ти е казала лекарката  Wink Wink Wink   ylinfant
Относно първия ти гинеколог  smile3514- простащината за жалост не познава граници - да не се е казвал Иван Цанов случайно  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ако ми падне в ръчичките самооооооо ...........

Мади от къде пазарува за Неса имаше ли хубави момчешки неща, макар че моите вече са оборудвани за този сезон че и за лятото, ще ги мисля догодина и за обувки само. Хубаво че сте се видяли със Сладкушка - другия път сериозно предлагам някоя срещичка на по една разделна биричка с разделни картофки  newsm53 newsm08

мартеа здрасти - май и преди съм те засичала в РХ-то нали не греша? Резултата ти е повече от добър. Кафето аз не го броя за прагрешение и аз не мога без кафе - пийвам поне две на ден, рядко вече ги надвишавам, но и не се лишавам от него. С алкохола сега покрай празниците също не се разминахме иначе не съм голям фен, но понякога и аз вечер си сипвам някое коктейлче за отпускане на нервите  bowuu

Та така мили ми девойки, отивам да доспретна вечерята на ламите защото за разлика от мен те тренировки не пропускат, а след туй са гладни като за 5 човека. Пръста ми вече се оправи и махнах превръзките така, че май май ще почвам велото от утре че работата е дебела....

# 70

мартеа здрасти - май и преди съм те засичала в РХ-то нали не греша?

о, вероятно сме се засичали, активно пишех между февруари и април м.г. Тогава постигнах добър резултата - минус 3 кг за 2 месеца, които задържах дълго... но после нещо се развалиха нещата, както и да е...

# 71
Минааааа!  Heart Eyes Забрави темата за танците, а?????  Hug

Лени, Мартеа, правих си Вега тест в един козметичен център. Боцкат ти една точка точно до нокътя на десния палец и в същото време слагат в една машинка извлек от различни храни. Не боли!  Naughty  Всяка храна показва определен показател и по това се преценява дали организмът ти я разгражда лесно или трудно. На един лист срещу всеки вид храна ти пишат да, не или +/-. И сега аз ям само продуктите, които са ми позволени. Струва 80 лв. Кофтито е, че трябва да се повтори след 6 месеца, защото тестът изследва моментното ти състояние, т.е. възможно е натрупване на определени храни, които са много консумирани през последните месеци. Отслабването става бавно, но сигурно - поне така твърдят. Аз много исках да си го направя, защото това е едно от малкото неща, които мога да правя докато кърмя. А иначе след това ти правят примерно меню, по което да се храниш. Принципите са точно като при РХ. Само се препоръчва въглехидратите да се консумират до ранния следобяд, плодове до 17 часа, а на вечеря - белтъчини, зеленчуци.

Интересно е, защот подходът е индивидуален. Аз много се учудих на някои храни, от които според теста не дебелея и обратното - от някои неща дебелея, а си мисля, че са диетични.  newsm78 Само момичето не беше много убедително, защото си казваше съветите все едно си пее наизустен урок и трудно отговаряше на въпросите ми... newsm78 Може след 6 мес., ако видя че има резултат да си го направя някъде другаде, ще видим...

Sladune Praynig всичко ще е наред!  Hug

# 72
Мацинки мили, ха добрутро  Mr. Green
Като ще го почваме тоз ден мъгливо, да не си мисли, че няма да го продължим слънчево  Crazy Днес сме на театър, една забавна постановка в Българска армия Wink Дано само не ме отвратят със сексуални евфемизми, че последния път в театър София си излязохме уж на класическата Ромео и Жулиета  Shocked Та тъй де...Милото се прибра от командировка, доста уморен, ама при тия катастрофи доста ми трепереха гащите Confused През нощта след илачите не ми стана много по-добре #Cussing out, беше ми доста студено през цялото време, а бях завита с три ката одеала #Crazy, едва сутринта се успокоих и заспах най-сетне Flutter Ама голямо черво съм, трябва да се вземат мерки Naughty, искам споооррттт baby_neutral Та тъй като ще се окултуряваме, да се и стягаме, че милото вика: ооо, време е вече за минижуп Shocked Hug, дето не съм сложила пола през живота си- оправданието е дебели крака ooooh!
Момичета, някой от вас да е ходил на антицелулитен масаж newsm78 да сподели повече инфо, ако може  Hug
МИнеее, фурия ненагледна, покажи ся таз млада стройна снага, недей са криййй Hug
Деси, аз също вярвам, че Вега теста ще има резултат Peace Въпросът е, доколко издържаме на такива програми, защото рано или късно ни се прияжда нещо забраненичко Blush Благодаря за подкрепата Hug
Лени, изразила си и моето мнение Hug Няма най-хубаво и най-лошо, монетата си има две страни, тъй че ще пътуваме,  ще гледаме и ще се радваме, че сме си у дома  Hug
Мартея, аз дори не броя алкохола за неразделен  Embarassed  Joy Не ми се отдава, мила, просто вечер след поредната доза мръзни дупе по спирки и аман от намръщени минувачи Shocked една чашка винце е блага милувка за мен хихи За мен е профилактика, че да си имам оправдание на следващата сутрин- Червено вино снощи пиииих, и пак не ми се ставаааа... Joy Joy Joy
И кафето пак го поднових, защото получих пренасищане от чай с МЕД Whistling, убий мъ ся- хич и не поглеждам мед, ами сърбам гузно по малко кайве Mr. Green Ще потърся чайчето, благодаря   bouquet
Милите ми Алексче, МАди, Софи, Камито къде се губиш  newsm78, Юзърче, Карелийка, МИмито, Петенце Гуши- Гуш и Цуни- Мляс  Hug Hug Hug

# 73
Здравейте милички!  bouquet
Първо добре дошли на новите момичета и успех с РХ.
Да ви се оплача, вчера писах, писах и накрая нещо нета се скапа и всичко се изтри #Cussing out
Лени видях ви снимките страхотна екскурзия сте си направили чак малко завидях (благородно де)
Сладунче вземай мерки, че с бъбреците шега не бива аз също съм патила и от личен опит ти казвам, два пъти съм стигали до спешния център, пожелавам ти бързо да се оправяш и подкрепям Лени напълно за пожеланието.
На Софи снимките за съжаление и на мен не ми се отвориха. Sad
Блазе ви за срещичката, която може да си организирате за съжаление Варна е доста далече за да мога да дойда и аз, а така бих искала да видя всички, но нищо вие после ще разказвате.
Като ви чета май всички сме се отпуснали по празниците но не е фатално сега ще си влезем в релси нали пътя вече си го знаем.
Оставям ви за сега, че имам работа после може пак да се включа
много  Hug Hug Hugна всички.

# 74
Здравейте  Hug
Мъгла, мъгла, край няма...
И на мен ми е едно мъгливооо....
Милата ми Мина Hug, радвам се ,че вече си добре Hug.
Влизай по -честичко, че много ми липсва хуморът ти Praynig.
Сладунче, лекарствата не могат толкова бързо да подействат, още повече, когато се касае за бъбречна криза.
Ще се почувстваш по -добре, само се пази от студа. Hug
Спортът ще почака, и аз искам, но по- късно Naughty.
Лени ,не е за всеки живота в чужбина, и аз съм като теб.
Имахме възможност да живеем някъде из Европата, но като че ли тук се чувствам най -добре.
И с мъжа ми е така .
Виж ,за децата не зная ,но ако решат да заминат някъде, няма да ги спирам.
Нещо не ми се пише днес...
Пожелавам на всички успешен ден Hug Hug Hug Hug Hug
За настроение  http://www.vbox7.com/play:ad440650   / това- от  дъщеря ми Grinning/

Общи условия

Активация на акаунт