Разделно хранене - част 19

• 10 546
  • 326
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте милички Hug
Днес нещо съм станала с лице към възглавницата и ми е едно кривооо... направо не се понасям  Tired След малко ще излезна с Айви малко в гората, та дано ми се появи настроението...
... и към цирка  с удоволствие ще се присъединя, къде без мен, Търновоо, Бургааас и Варнааа идеееем ...
Сладунче, от мен искай добри идеи... само да се стопли времето и пристъпвам към реализацията им... И при Алекс ще отидем, да не си помисли, че ще се отърве от нас Grinning
Сега ви гушкам много, после ще мина пак Hug Hug Hug

# 91
Здравейте, милички!
Мисля че успях да направя албума без парола
Алекс, благодаря за съвета с царевицата!
Сладунче, радвам се, че вечи си по-добре!
Софи, снимките са страхотни, а и ти изглеждаш много добре
Ками, дано по-бързо оздравеете Hug
Аз естествено пак поналях килцата и сега ми е дно....
А какъв е този Дюкан?
Нещо напоследък мноого ми се губят Калида и Реге Hug Hug Hug  bouquet
Мади, Лени, Десси и всички   Hug Hug Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=208829       -  дано сега стане без парола

# 92
Здравейте сладурки,

Днес нещо не съм в час - криво ми е едно такова нещо неприсъщо за мен по принцип.

Мише драсни парола - не могат да се видят снимките за жалост. Аз умирам да гледам снимки и да показвам такива де  Wink. Иначе царевицата лично аз я избягвам защото ми влияе зле на стомаха, но мисля че можащ да я замениш с нещо в тази рецепта / не се сещам какво сега в момента/, може би зелен боб на пара? newsm78. За килцата какво да ти кажа на едно дередже сме явно така ме е яд на мен си като знам с какви мъки ги свалих с кой акъл се тъпках така  ooooh! ooooh! ooooh! по празниците ама късно е да се вайкаме, мерки трябва да се взимат.
Алексче я в таз връзка ни понапомни пак нещата за пречистването..... Embarassed Embarassed Embarassed сигурна съм че си ми ги пращала ама..... нещо ич ме няма тези дни. Много са ми тежки януари и февруари обикновено и тази година няма да е по-различно явно  Confused
Мади и аз днес съм като теб, може би просто времето е депресиращо с тези мъгли и с този студ... Едно голямо  Hug Hug Hug от мен.
Ками   Hug Hug Hug защо така бе миличка следпразнично ви нападнаха тези гадни вируси. Бързо да се възстановиш и дано и Калоян се оправи по-бързо.
Сладунчо при теб как вървят нещата  Simple Smile надявам се към подобрение. Кви са тез сериозни разговори нещо пак съм недоразбрала аз. Ейййй уж съм голяма клюкарка ама на пак съм пропуснала. Дано всичко стане така както ще е най-добре за теб, ако сметнеш че мога с нещо да помогна  Hug насреща съм.
Софи най-накрая ги видях снимките ти  Simple Smile бих казала че изглеждаш много добре, но няма да е достатъчно. Изглеждаш перфектно просто.  bouquet  bouquet  bouquet Ще взема да си го преговоря и аз Дюкян, поне следпразнично да вляза в релси.
DessiJ да верно е раничко да се каже нещо за резултат щом сега си почнала. Стискам ти палци да има ефект и споделяй от време на време как върви. Така и така имам по-важни проблеми сега и може да направя теста евентуално март- април някъде, тъкмо дотогава вече трябва да има ефект при теб. Hug
Регенцето и Юзерчето ми се губят нещо в последно време, Карелия също рядко влиза, Калида пък съвсем ни забрави. Минааааа   Hug Hug Hug забрави ни бе женааааа.
На всички хубав ден от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 93
Здравейте мацки Hug
И при нас времето е мъгливо и мрачно но въпреки това аз съм в добро настроение Peace. Днес ми е пети ден на месо и салати и да ви кажа чувствам се много добре, сега ми е леко на стомаха не е както по празниците.
Ками пожелавам ви бързо оздравяване, наистина е добре като има кой да ти помага в такъв момент и чакаме и твоите снимки.
Софи снимките са много хубави, ти също изглеждаш прекрасно и аз имам желание да посетя някой слънчев ден Турция.
Сладунче как да ме няма на линия съм, просто сутринта имах работа и не можах да се включа, но освободя ли се първо вас изчитам.
Мише твоите снимки за съжаление пак искат парола.
Алекс наистина човек като попрекали се чувства некомфортно изкарай си деня на зеленчуци и ще си като чисто нова. Исках да те попитам за това пречистване с жито, като свариш житото като ашуре ли става или е сухо и друго да попитам пиеш ли кафе през тези 3 дни?
Мади много бих се радвала на среща с вас.
Лени къде ни е порцията смях.
На всички останали много целувки от мен по късно пак ще се включа.

# 94
  • София ж.к. Надежда 1
Ето ме и мен Crazy

Мише не мога да ти видя снимките,дай парола Peace
Ками оправяйте се бързо.Много лош вирус има сега и ние го изкарахме,а Камито е вече 2 седмица с сополи,поне Т. я свалихме ooooh!
Карелия,Алекс и аз искам да се пречистя,но мразя жито и мисля другата седмица да направя няколко плодови дни ThinkingДа видя кога ще се наканя ooooh!
Лени направо незнам какво имаш да сваляш толкова,че си се завайкала така Grinning Аз ако бях като теб щях банкет да вдигам от радост как изглеждам Peace
Мади я се разходи и ще видиш как лошото настроение ще си отиде Hug
Сладунче,направо ме плашиш с тия сериозни неша които те мъчат.Можем ли да помогнем Hug Hug
Софи изглеждаш страхотно Hug Hug
Деси  Hug Hug

Прегръщам ви силно всичките Hug Hug

# 95
Ето я паролката 776671

# 96
  • София ж.к. Надежда 1

Лелеееееееее, Мише изглеждаш СТРАХОТНО,направо ти завидях благородно на фигурата Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Blush

# 97
Мишеее първо да кажа че изглеждаш зашеметително според мен и е долна инсинуация това че имаш излишни килца / освен ако не си ги качила като мен по Коледа/ .
После снимките са страхотни - виждам че си била на север във Верона и Венеция, аз до там не успях да стигна. Венеция някак си не ме привлича противно на болшинството туристи, но за Верона ми стана любопитно за къщата на Ромео и Жулиета. Листчетата дето се лепят там ясно, но много ми е любопитно защо повечето момичета се снимат държийки гърдите на Жулиета - какво е поверието защото не можах да разпитам моите приятели за това, а и те бяха снимали същата сценка.
Пете по принцип с много труд си върнах момичешката фигурка и сега съм се мобилизирала пак да се върна на перфектните за мен 58 килца, но наистина покрай Коледа и Нова Година и с този туристически маратон съм качила доста. Сега кантара варира около 62-63 и ако не тръгне надолу ще тръгне нагоре. Загова още от утре се заемам ударно със спорта, който бях оставила на заден план поради здравословни и скитнически причини и стриктно хранене. За да изглеждаш добре на определена възраст явно си трябва дисциплина, но това е моя урок за миналата година.
Карелия -  Hug Hug Hug нещо ми е много криво днес, но ако има смях вие ще се първите които ще го получат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 98
Здравейте пак Hug
Мише, много хубаво пътуване си имала, не е ли време да повториш Wink Снимките са страхотни, ама как на една поне не сбърка да си без очилата  Hug
Аз си направих чудесна разходка с кучето, тя е много доволна, а аз паднах само три пъти /много спънат кон съм, а като е хлъзгаво да не ви разказвам.../. Днес ще ми е плодов ден - само ябълки, че нищо не ми се яде, а съвсем на глад не бива Naughty Милото ще се прибере много късно, детето яде в градината неразделно Mr. Green, така че днес няма да готвя Crossing Arms Ще си обикалям като ранен самолет наоколо и ще чакам да ми мине вкисването.
Алекс, Лени, Сладунче, Мина, Ками, Софи, Петя, Карелия, Деси, Мартеа и всички много  Hug Hug Hug

# 99
  Здравейте,милички Hug
  При нас е слънчево,дори кормувах 3 часа/учебни/ CrazyВ понеделник съм на изпит,така че-стискайте палци Peace
  Мише,много хубави снимки PeaceИ ти изглеждаш страхотно Hug
  Лени,аз съм била във Венеция и Верона-от Венеция не се впечталих особено Confused,не знам защо-защото бях на 17 ли,защото бяхме там в едно дъждовно,мрачно време ли,или просто защото имаше много хора,а аз не си падам по навалиците;във Верона ходихме до къщата на Ромео и Жулиета,но и аз не разбрах защо държат гърдите на Жулиета Laughing-този ритуал го пропуснах Wink
  За спорта- виждам,че не само аз съм се омързеливила WinkВсе сутрин ми е студено/а това е единственото време,когато таткото може да наглежда бебочка и аз да потренирам/,а вечер е абсурд-като се прибера от работа,цялото ми внимание се насочва към София,и така докато заспи-след това просто нямам пространство къде да тренирам Confused
  Ками,стискам палци бързо да оздравеете Peace
  Целувки за всички Heart Eyes

# 100
Благодаря за милите думи!
Само да отбележа за протокола - тогава тежах 45-47 килца, а сега 55кг!!!
Лени, поверието е че ако хванеш гърдата на Жулиета щяло да ти върви в любовта. Laughing
http://img.zip.bg/photos/4/9432l.jpg    - хей ме на без очила Hug Hug Hug

# 101
Ами Софи, то и при мен стана проблематичен спорта, защото времето е лошо. Нашия татко ти е колега и както се сещаш няма работно време днес може да излезе в 10, утре може да излезе в 6.30 сутринта. Да не говорим че офиса му е в самия център и гледа да ходи по-рано за да може да паркира  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire и да си посвърши нещо преди срещи и други ангажименти. Така че аз поех доброволно  Wink Wink Wink задължението да карам Лъчи на училище сутрин и така ми отиде сутрешния фитнес. Вечер тичах, когато времето беше хубаво / в смисъл да не е кално и да не вали като из ведро. Но сега с този сняг няма къде да се тича. Въобще много го закъсах спортно  Sad Sad Sad и ми липсва движението. След две три седмици съм на поредния преглед, но не очаквам особено оптимистични резултати  / стара спортна травма се обади доста осезателно - до тогава са ми категорично забранени - ски, тенис, кънки и т.н./ остава ми плуването или бягането. Онази сутрин въртях велоаргометъра и май ще се спасявам с него и с гиричките докато се махне снега. Но съм фен освен за РХ-то да се подкрепяме и със спортните занимания поне за мен е много мотивиращо, дори пишех тук в една тема на Поци, но сега направо ме е срам да пиша там с мойта смешна активност Embarassed Embarassed Embarassed

# 102
Карелия ,след като сваря житото ,го оставям да покисне във водата ,така ми е по вкусно .
Има няколко начина, ще потърся информация и ще я копна, нали и Лени се интересува.
Мише ,страхотно изглеждаш на снимките !
Колко си висока ?

# 103
Мише, знаех си аз, че криеш много красиви очи Hug
Лени, ми аз кво да кажа като спорта ми е само разходки разни... Но ей сега си изваждам степера и започвам да извайвам бедра, ще видите вие Crazy Hug

# 104

Общи условия

Активация на акаунт