Разделно хранене - част 19

• 10 316
  • 326
  •   1
Отговори
# 210
Аз да поясня не съм се стремила към Дюкан просто изключих въглехидратите нищо повече, не мисля, че са ми фрапиращи кг, че да опирам до Дюкан при това аз имам да свалям най-много 5 кг за да достигна мечтаните от мен 58кг, а това смятам да постигна с РХ.
Реге, Алекс вие по колко дни го правихте житния и Алекс ти като по-опитна какво е захранването след това?

# 211
Реге, Алекс вие по колко дни го правихте житния и Алекс ти като по-опитна какво е захранването след това?
Моите дни бяха 7.

# 212
Моите дни бяха 7.
Правила съм 10 дни, а захранването е толкова ,колкото си гладувала или пречиствала.
При житния режим не е толкова опасно ,както при плодове, чай и мед .
Въпреки всичко ,трябва постепенно да се върнеш към нормално хранене.
Например- първи ден на захранване можеш да включиш плод за закуска, на обяд варен на пара картоф, следобяд пак плод и на вечеря- задушен зеленчук или постна супичка.
Киселото мляко също може да фигурира в менюто.
Постепенно прибавяш по някой продукт и накрая ти препоръчвам РХ.
Имай предвид ,че и по време на захранване може да се отслабне.
Реге, аз имах предвид ударната фаза  на Дюкан Peace

# 213
Милички, знам че не бива да се отчайвам...От напрежение се обади гастрита и недоволството ми от резултата от консултацията в Райфайзен ме довърши...Няма чудо за три дни, искам да съм търпелива, но ученето, работата и книжката мен чакат Shocked Поплаках си малко, и продължавам напред Hug Утре ще разбера тежката дума на родителското тяло Rolling Eyes
Еми оплаках се хубаво, олекна ми Mr. Green
Обичам ви Hug

# 214
Сладунче, кураж мила не се отчайвай, нали знаеш, че всички духом сме стеб.
Една голяма утешителна прегръдка от мен. Hug Hug Hug

# 215
 hug hug hug Сладунче само спокойно кака, степенувай нещата и смело, но спокойно напред. Подреди ги по спешност и важност и карай напред по план. Казах ти всеки има такива инфарктни моменти, но обикновено това е една цена, която се налага да се плати за да отскочим напред и нагоре.
За мен предпоследния беше миналата година по това време като търсех нова работа. Сега съм на същия хал - имам да взимам поне 4-5 важни решения и неделя съм си я определи като ден за размисъл  Flutter
Ученето не вярвам да ти е проблем, ти си огън момиче, книжката ще я вземеш, като не е сега ще е другия път хич не я мисли. Работата и къщата са ти важните - ще успееш спокойно само!!!

# 216
Юзърче, Честит Имен Ден   bouquet Бъди много здрава и усмихната Hug

# 217
Добър вечер и от мен, аз съм Мария.. вчера пуснах това запитване в стара тема и затова благодаря на aleks  bouquet та.. не знам дали вече е имало подобни въпроси и ако е така, първо се извинявам че питам за предъвкани неща.. Simple Smile Та...

От известно време търся информация за разделното хранене изчетох доста по въпроса.. но мисля че май ще имам нужда от насока. Малко предистория.. Майка ми е с наднормено тегло. Винаги си е била пълничка, но за съжаление това бе и една от основните причини за наложаща операция.. сега се възтановява, но за да няма проблеми завбъдеще ще трябва да отслабне.. "Умната" и лична лекарка и казала диети и глад - ако си бях във вкъщи с тази жена щяхме да си имаме многоооо сериозен разговор.. както и да е.. взела съм нещата в свои ръце Simple Smile попринцип само съм чувала за РХ и от това което прочетох до сега, мисля че с диктуване по телефона, кое, какво, що, как да се храни няма да има голям ефект. Та правилно ли си мисля или РХ не е чак такава философия? Знам че по книжарниците има достатъчно литература по въпроса, и би била в помощ... или не знам и аз.. някакви съвети насоки, как всъщност да се подходи към РХ?

# 218
М .Иванова ,тук май пак аз те посрещам Hug Laughing.
Прочети началото на темата, купи си книжка за РХ и ще видиш ,че не е толкова сложно Peace.
Освен това има много рецепти, благодарение на нашата Ками ,които ще ти бъдат от полза.
Ако нещо не ти е ясно, все ще се намери някоя от нас да ти помогне.
Сладунче Hug Hug Hug Hug, поплачи си мило, ще ти олекне, и аз така правя понякога.
Едно по едно нещата ще се наредят Peace.
Лени ти е казала точно -книжката ще я вземеш ,ако не сега ,то другия път. Heart Eyes

# 219
здравейте момичета  Hug Hug Hug
имам едно питане - има ли диетична сметана и ако има с какво може да се яде newsm78
а нещо можете ли да ми кажете за леката майонеза - в смисъл диетична ли е и с какво може да се яде

# 220
Здрасти пак Вемби, значи по принцип майонезата не е от най-диетичните и полезни продукти, освен когато не си си я приготвила лично в къщи \ но и тогава пак си остава убийствено вкусна и убийствено калорична  Flutter Flutter Flutter\. Така че лично аз за себе си одава я отписах от менюто си.
Колкото до сметаната - тя пък претърпя ренесанс в мойта кухня и сега правя прекрасен сос за спагети с гъби, спанак и сметана или другия вид - моркови, домати, лук, чесън и сметана \ като към втория добавям и месце за мъжете ми\.
Сметана се комбинира добре и със зеленчуци, така че е особено подходяща за "уплътняване" \ ако мога така да се изразя\ на сосове.

# 221
Lennyh ще ги пробвам тези твои спагетки да знаеш - звучат доста вкуснички
аз питам за сметаната, тъй като вчера видях една сметана за готвене без захар  Shocked - и си помислих, че е някаква нова, диетична  Rolling Eyes - то няма да е лошо да се направят от всички вкусотийки по един вид, който да е диетичен - трябва да го пратиме като препоръка към производителите на шоколад, сметани и т.н.  Joy

# 222
Здравейте, мацинки мили Hug Hug Hug
Денят отново е мрачен, а вчераааа след като си поревах хубаво отидох на бирка с приятелчета Crazy и не щеш ли влизайки в Дивака се пребих  Joy Joy Joy и лежа просната пред очите на около 50 човека и започвам неистово да се хиля, ма то боли, та се къса  #Crazy не можех да мръдна, мацката донесе стол, а сме на входа, запирам умиращите отглади младежи  hahaha та едни торби с лед ooooh!  Joy разминах се с ОГРОМНа подутина, но пък голям купон стана Mr. Green Та сега, милото вчера много ме изненада Thinking, явно ме подкрепя много повече, отколкото си мислех...ще ходим заедно на оглед на апартамента Peace
Вемби, миличка, и аз не ям майонеза Crazy, винаги ми е ставало лошо от нея...и сметана не ползвам. Ама момичетата ако ми наготвят нещо от вълшебните рецепти, ще си хапна с кеф Blush smile3508
Маденце, всичко наред ли е при теб Thinking Свиркай, ако трябва да помагаме  Hug то каквато съм мрънкаща напоследък едва ли съм много приятна компания  Confused Mr. Green
М. Иванова, добре дошла Hug Защо не се опиташ да намериш "Сила за живот" на Харви Дайъмънд, мисля че повечето момичета са го чели, не и аз де Blush Само темичките съм чела, и така доста време, докато се престраша да се включа Hug Успех, мила Peace и съм сигурна, че майка ти ще има резулатати, по-бавни, но доста славни  Hug
Софи, Юзърче, Ками, Алексче, Леничке, Реге, Карелия, Мише  Hug Hug Hug Hug

# 223
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте милички Hug
Добре дошли на новичките Hug  bouquet
Аз вчера не писах,че бях направо труп ooooh!Повръщах цял ден и ми беше ужасно лошо.Явно трябва да излизам по-често,че не ми действа добре да съм затворена,но........Ками няма кой да я гледа,всички работят SadИмам чувството,че съм в дупка от която няма излизане ooooh! ooooh!Лошото е и,че ми закъснява 2 дни и съм се побъркала ooooh!дано не съм бременна....уж се пазим Crossing ArmsОх,направо тая седмица съм на ръба на нервна криза SickИначе съм разделна,но аз тия дни почти не съм яла от нерви.Днес си позволих малко кола,че тотално ще изперкам,а понеже не пия кафе колата ми действа добре.Знам,че не е позволено,но......
Момичета прегръщам ви силно и изчезвам,че иначе мога да ви се оплаквам цял ден ooooh! ooooh!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 224
Здравейте милички Hug.
Сладунче ,къде се удари, в главата ли?
Да отидеш на лекар ,че с главата шега не бива Hug.
Вемби, преди много използвах  растителна сметана, но се отказах от нея .
Сега използвам заквасена ,сметаната спада към мазнините и се комбинира сравнително лесно.
Като съм по -добре ,ще споделя и моите рецепти.
Та като казах по- добре.... и аз се разболях Sad.
Не зная откъде ми дойде това чудо  ooooh!,започна с леко дразнене на гърлото, после дойде сухата кашлица, а снощи ми беше много лошо, повръщах ...очите ми изскочиха от орбитите си.
Не разбирам защо, не съм яла нищо развалено, нямам признаци за алергия, а се чувствам зле.
Ох, ще ви оставям ,защото отивам да легна.
Цунки на всички и дано сте здрави  love001.
Петенце  Hug,не се притеснявай предварително.

Общи условия

Активация на акаунт