Бебета ЮНИ 9

• 10 585
  • 306
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,аз малко се позагубих вчера,ама нали моя си дойде и трябваше да му объра внимание Grinning
Аз нямам клипче за жалост.Имам няколко снимчици от прегледите,а последниа път даже и снимка не ми дадоха... Cry Sad
на мен сега на 15 ще ми правят БХС и ще питам и за феталната,защото таткото още не е виждал бебчо.Все сама съм си ходила по прегледите,но този път ще го взема с мен.Ще е много вълнуващо и дай боже всичко да е ок.
Лек ден на всички мами! Hug

# 76
Очаквам бебе Тино на 24 юни. Първа бременност и много се вълнувам. Не знам дали ще е момче, но залозите за момчена приятели и роднини са по-големи.

# 77
Какво е БХС? На мен утре ще ми взимат кръв за трипъл тест-това е по желание!

# 78
Здравейте, юнски мами!
И аз като maristuta хванах някаква гадна болест и  на 30 и 31 декември трябваше да вардя леглото с висока температура,наложи се да пия антибиотик на пеницилинова основа 7 дни, за него попитах гинеколожката си. иначе имаше подаръци - дънки за бременни от едната бъдеща баба, намерихме най-малкия размер, но и те малко ми падат.
сега чакаме да дойде датата за следващия преглед в края на месеца, за да видим ила ли пишка бебето или няма, таткото всеки път идва и гледа малкото човече, а то е много смешно - предния път си галеше с ръце лицето, кихаше и сучеше от амниотичната течностл Много е забавно с тези ехографи. ако има пишка таткото каза, че ще постави снимката от ехографа в рамка. Измислили сме имена  и за момиче и за момче, но искаме първото да е момче.

# 79
Какво е БХС? На мен утре ще ми взимат кръв за трипъл тест-това е по желание!
Точно това е БХС (биохимичен скрининг)! Троен тест Simple Smile :
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/651/37/

# 80
Ех, всички сте мънички и са ви големи намалите дънки или пък още ви стават старите... Аз в моите не смея да вляза - в корема е ясно, че няма да ме съберат, но по-важно е че и други неща няма да влязат много... Дънките за бременни са ми 10ти размер по английските стандарти. От лондон ми донесоха няколко туники, една рокличка и два чифта дънки, но свеки се беше престарала с избора и беше скочила на 12 и 14ти размер. лошото е, че рокличката (с нея съм на снимките от нова година) е май 14ти размер. Нещо не им разбирам номерациите, но със сигурност се чувствам като растящ тюлен. Трудно е като няма движение... и само храна храна.. Вчера си направих нарязани на тънко чушки и краставици, за да ги хрупам пред телевизора, но не мисля, че често мога да си угаждам така, мързи ме.

Аз сега се замислих също да се запиша на фетална морфология при Димитрова или... хм, Попов? нали те приемаха във Фемина?

# 81
здравейте и от мен юнски мами!аз съм за 24-25 юни,но ми се струва че ще родя по-раншко.дънките отдавна не ми стават и то не заради коремчето ,а заради дупето и вече липсата на талия Sadима ли някакъв минимум за качване на кг първите 3-4 месеца или при всеки е различно?струва ми се че ще стана мама меца до юни,но бебо да е е живо и здраво.аз за тази фМ мисля че е м-у 16 и 20 сед.аз ще ходя когато стана на 18г.с.

# 82
Здрасти на новите мами!
аз четох някъде една статия точно за качването на килограми. ще се опитам да я намеря и да я копна тук.
Ето я : http://www.bg-mamma.com/site/content/view/988/37/
едва ли чак толкова е важно, всеки си е различен... стига да се чуствата добре, и бебето да расте...
Някоя да има впечатления от родилното в Разград? че може и на там да ме отвее юнския вятър...

# 83
здравейте!Чудех се дали някоя знае от къде да намеря някакво видео за гимнастика за бременни? Нещо много се заседявам в къщи,откакто съм в отпуск от 01.01.08 много рядко излизам, а в къщи само търся нещо за хапване и май няма да ми се отрази много добре това мързелуване.
 Аз също не се побирам в старите дрешки, имам само 2 панталона и оня ден си купих един с ластик отгоре (за бременни)ама нещо много ми се смъква,а свеки само ми носи някакви блузки кои готини кои не чак толкова,поне блузи имам Laughing

# 84
благодаря ва offioly за предоставената информация.аз съм почти в 4 ят месец и съм качила 4,5кг.то може и за това да ме боли кръста и тазът.но апетитът ми е нормален даже в началото имах доста по голям апетит-противно на всичко написано.за това каквото сабя покаже.не се тъпча излишно само когато ми се яде.ох и аз си купих два панталона за бременни,но за съжаление не съм много доволна,защото почти веднага им се скъсаха ластиците и трябваше да ги ремонтирам.отделно събират де що прашинка падне и т.н.,но да бъдем положително настроени.

# 85

Нещо много се заседявам в къщи,откакто съм в отпуск от 01.01.08 много рядко излизам, а в къщи само търся нещо за хапване и май няма да ми се отрази много добре това мързелуване.
 Аз също не се побирам в старите дрешки....

И аз съм на същото положение -само  2 панталона и анцузите -защото са с ластик отгоре.А за блузите-съм много зле,да не говорим за сутиените/понеже съм малко по -надарена/ Blush

Аз си мислех да започна да ходя на масажи и фитнес -четох някъде че каране на колело е полезно,но първо мисля да попитам моя лекар дали мога да ги практикувам или трябва да изчакам.
А за разходки е доста студено!!!!

# 86
Ох,горе се опитах да вмъкна цитат,но нещо не ми се получи Embarassed

# 87
elly24, тук има три клипчета с йога. Други не съм търсила, но не може да няма в нета.  Пусни в търсачката "prenatal yoga," "prenatal pilates" -- разни такива.  Peace

# 88
Здравейте!
Offioly , аз също смятам да раждам при Мазнейкова. В момента ходя при д-р Нецов, който работи в нейната болница. Цената не мисля,че е много за едно спокойно и безпроблемно- дай боже раждане. На мен ми каза 1400 ако си здравно осигурен независимо дали е нормално или е секцио.

На 11.01.08 съм на преглед и се надявам да ми кажат пола на бебо.Тогава ще сам в 20г.с. , а 2 седмици след това ще ходя за ФМ при д-р Мазнейкова. Дано всичко да е наред. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
  • Пловдив
благодаря ва offioly за предоставената информация.аз съм почти в 4 ят месец и съм качила 4,5кг.то може и за това да ме боли кръста и тазът.но апетитът ми е нормален даже в началото имах доста по голям апетит-противно на всичко написано.за това каквото сабя покаже.не се тъпча излишно само когато ми се яде.ох и аз си купих два панталона за бременни,но за съжаление не съм много доволна,защото почти веднага им се скъсаха ластиците и трябваше да ги ремонтирам.отделно събират де що прашинка падне и т.н.,но да бъдем положително настроени.
  Но ти си в 4-ти месец вече, а относно килограмите и похапването-все едно аз съм го писала! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт