Бебета ЮНИ 9

• 10 575
  • 306
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
http://www.vbox7.com/play:0b9679b5  ето го мойто бебче

# 61
Здравейте пак!
Искам да ви попитам кога се ходи на тази ФМ има ли някакъв определен период от бременността  или не.Аз сега съм 15 г.с.

# 62
Milenita_ , страхотно е, много се радвам, че си го качила, супер! И как се виждат и пръстчетата на ръчичките.
Да ти е живо и здраво!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 63
Здравейте и от мен!newsm03
Честита нова темичка! Браво на offioly Hug .Добре че тя се грижи за това newsm74
Milenita_ направо е страхотно като гледам клипчето. Чак ти завиждам че го имаш на клипче. Hug

Да са ни живи и здрави БЕБОЦИТЕ и да ни радват цял живот!Аз последния път като ходих на доктор дори не видях БЕБО ,а само таткото го гледа

sister_s доколкото знам се ходи между 19г.с. и 22г.с

offioly браво на теб! Добре се грижиш и за гардероба си доколкото всички видяхме!  Hands Clap

# 64
  • И аз не знам къде...
Благодаря ви за успокоението за носа, момичета  Hug!

Днес бях на лекар  Party! Нашия малък мъж е цели 300 гр. и е дълъг 16 см.  Simple Smile! И се швъкаше пак на всички посоки  Grinning!

Аз пак да попитам -  вие къде си правихте БХС? Аз се чудя дали  да отивам в София или до Пловдив само. Обаче в Пловдив в Торакс ми казаха, че си ги правили там, а не ги изпращали в София и сега се чудя сериозно  newsm78! Още повече, че вече съм в 19 седмица и нямам никакво време! Помагайте мамчета с информация какво да правя  newsm78? Иначе съм от Стара Загора, но работя в Пловдив, обаче до четвъртък няма да съм на работа, че ми е много студено, а пътищата са ужасни и ще си взема болничен.

# 65
Не мога да го ка4а мойто клип4е Sad

# 66
За феталната морфология - ако правилно съм запомнила, се прави три пъти - между 11 и 14-та седмица, между 20 и 22-ра и към 32-ра ли беше, към 36-та ли  newsm78;
sister_s, дори и да не си отишла на първата, това не пречи да си направиш следващите; Аз лично смятам само това да правя като преглед, няма да се изследвам допълнително за друго. Засега показателите ни са добри, дано и следващите да са така!
А и ФМ е най-гот, защото много подробно се гледа бебето  Heart Eyes Аз затова смятам да ходя старателно и на останалите две ...
Пожелавам ви спокойна нощ, приятни сънища, и да се стопли малко, че в понеделник пак на работа...
Супер за клипчетата, които показвате! (ама аз си мислех, че са по-дългички...  newsm78)

# 67

Ми мойто клип4е е доста по дълга но не мог ада го ка4а явно е мн голямо Sad

# 68
  • София
Здравейте и от мен! И аз ще раждам през юни, термина ми е на 5. За съжаление все още не знаем пола на бебето, но много се надявам да е момче. На феталната морфология ми казаха, че още е рано да се види със сигурност (бях в 16 г.с. и 4 ден), пък и бебчо нещо не беше застанал както трябва. На 11 имам час за 3Д. Някои от вас знае ли дали на 3д-то се вижда пола на бебето със сигурност (ще съм в19 г.с) ?

# 69
Опала! Връщам се от басейн - оххх, такъв кеф! 2.5 км си поплувах, малко като невидяла, мъжо се измори, а мен да ме беше оставил още сигурно час щях да си правя тегелите! Май ще си вземем карта до Август - студ не студ навън, много ми е хубаво и като не може друг спорт... (Само дето нали съм госпожа пикла, излизах на 2 пъти да ходя до тоалетна  Rolling Eyes)

веси21, то при гледане на пола сигурно няма (на една приятелка им порастна пишка в последния момент), но в 19 гс и на 3Д би трябвало да се вижда. Аз ще ходя когато съм в 20та и тогава се надявам да ми кажат и на мен.  Peace

Между другото, скоро си говорихме с майка ми - тя като е била бременна е нямало видеозони изобщо - само кръвни прегледи са правили. Чак като съм се родила са разбрали пола, и изобщо... съвсем различна работа. Сега сме доста облагодетелствани от напредъка на медицината  Flutter

# 70
Вери , не бях забелязаля ,че има и по градове Crazy хехехе
Благодаря!
Аз последно в Бургас живях преди да заминем. Почти 2 години изкарах там. Мъжът ми е от този град. Преди това година и нещо бях във Варна, Маги е родена в този прекрасен град. Аз пък съм от София.
Нявсякъде съм присъствала по срещите и съм си изкарвала страхотно. Най- малко на тези в София. Simple Smile

Трънче в Щатите май е като тук в Канада. Аз съм на фетална в 21 седм. Това ще ми е първия видеозон. Преди това слушахме тоновете също с един уред, пак е ултразвук.
За 2 седмици и на мен ми станаха малки дънките, вече не мога да ги закопчавам. Утре ще ходя и аз за някоя и друга рокличка.

# 71
vesi21, привет! Ей колко много станахме за този хубав месец  Hug
За пола на бебето, едва ли има значение само техниката... по-важно е кой я използва... а и ако мъника е решил да ти обръща гръб, и 18D да имаш, пак няма да видиш нищо Simple Smile  Нашия преди се беше настанил все едно точно за това - да му гледаме между крачетата - като жабче беше! Дори първото бебе въобще да виждаш в живота си, пак няма начин да се объркаш! Обаче тогава беше рано, така че напразно се дупи...  Mr. Green Сега като отидем в 20-та седмица се надявам пак да е благоразположен, и да се покаже!
Сърдечни благопожелания!!!

# 72
  • Пловдив
За тези, които искат да качат клипче- регистрирате се във www.vbox7.com   и гледате къде пише "качи видео", нататък е лесно...успех!

# 73
Milenita_ благодарим за клипчето Simple Smile

# 74
Много интересно клипче,но много кратко. Weary.Има ли някой по-дълго?

Общи условия

Активация на акаунт