Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация в онлайн форум?
Какви са основните и обсъждани теми в публикацията?
Какво е мнението на хората за закупуването на дрехи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация в онлайн форум?
-
Какви са основните и обсъждани теми в публикацията?
Основните теми, обсъждани в публикацията, включват споделяне на пол на бебето, здравословни проблеми като грип и болки, сън и сънища по време на бременност и раждане и обмен на опит и съвети за бременни жени. Някои от обсъжданите теми включват избор на ресторанти за хранене, проблеми с болки и грип по време на бременността, сънища, свързани с бременността и раждането, изследвания за новородени и генетични заболявания, както и обмен на опит и съвети за бременни жени.
-
Какво е мнението на хората за закупуването на дрехи по време на бременност?
Форумът разкрива различни подходи към закупуването на дрехи по време на бременност. Някои от участниците споделят, че са се радвали да си купят нови дрехи, като изразяват удовлетворение от удобството и практичността им. Други споделят, че все още не са си купили дрехи за бременни, но планират да го направят в близко бъдеще. Въпреки това има общо мнение за комфорта и практичността на дрехите за бременни, като някои участници споменават, че са закупили такива дрехи и са останали доволни от тях.
-
Какви съвети се споделят за бременността и свързаните с нея проблеми?
-
Какви са мненията за пътуване по време на бременност?
Mushmorika от София - първа
geomar от Добрич - втора

благодаря за темичката, ако може - за мен розово щъркелче, доки не беше 100% сигурен, но за сега сме с панделка

За съжаление на 30-ти ме пипна някакъв вирус и 2 дни (включително и в Новогодишната нощ) се борих с някаква страшно упорита температура, която дори по едно време успя да стигне до 39 градуса
и ние много се изплашихме със съпруга ми. Спаси ме бързото и сваляне с течен аналгин, който в крайни случаи е разрешен. Моля се повече да не ми се случва подобно нещо
и се надявам на бебчо всичко да му е ОК, което вярвам че е така!!!

Какви безгрижни и хубави години си бяха....
Моля ви, стискайте ми палци след 20-тина дни и аз да мога да се похваля с видяна пишка... 
Три панталона, две поли, един сукман, блузки няколко - и все хубави модни неща. Сестрата на мъжа ми се хванала от нямане на работа
, offioly, имаме си вече нова темичка!
, като четох, че ще ходите на Дивак, Уго, Дон Домат и т.н. из София. Докато живеех там, и на мене ми бяха любими места и за обяд (офиса ни беше на Витошка), и за вечеря (когато излизахме с приятели). Дори миналия месец, като не можех нищо да вкусвам тук, си мечтаех тайничко да прелетя до София, да отида до Дивака напр., да се НАЛАПАМ с всичките вкусотии, дето мога и да се върна.... Еех, останах си само с мечтите... В Швейцария мразя да ходя на ресторанти!! 1во, че са ужасно скъпи и снобарски, 2ро - храната е толкова здравословна, че чак безвкусна, 3то - винаги ги карам да ми доопичат месото, щото всеки път е с кръв отвътре (те така си го ядат тук) и излиза все така, че аз съм с най-големите претенции
Салатката, например, се състои от едно доматче, нарязано на тъничко с малко лук и олио отгоре. Няма да ви казвам колко струва!! Но, стига съм ви занимавала с мойте глупости! Радвайте се на вскусотийките в БГ!
Пазете се, момичета, от тези грипове (доколкото е възможно!)
- от малко ориз с лопош и кисело мляко! Повръщах и на НГ, но тогава реших, че е от все пак по-разнообразното и обилно хапване...
. През останалото време обикновено се чувствам чудесно.