След празниците при Дюкан има наплив най-голям - 60 тема

• 26 586
  • 576
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Кри, честито намаление! Аз ти казах, че направо ще се загубиш до април

# 346
Добро утро на всички!Честит празник на именниците!  bouquet
Съни, Бачи, благодаря!
Бубе, нова любов не съм си намерила, а още любови.А не пиша тук, защото бях доста далеч от режима, според мен. Embarassed
Вещи,благодаря за промяната!  bouquet
Били, сушеницата се връзва май само с ВМ НВД. Peace Сиренето+кашкавала ти е повече от 40 гр., агнешкото май може само печено.  Peace Винцето също не се вписва в режима, както и суровите ядки.  Peace Всъщност мисля, че тези неща не са чак такъв проблем, ако не искаш да сваляш още, а да задържаш постигнатото. Но ти май искаш да свалиш още малко, или греша? Сега ти видях лентичката, да не си увеличила целта? За още 6 кг май си трябва втора фаза  Thinking

С трета фаза май хич не съм наясно newsm78 Мислех, че са разрешени по 40г. сирене и 40г. кашкавал.А, агнешкото ми е от бут, но и горната част-смляно на кайма-и пека на скара.Мислите ли, че става, или да го махам. Май ще се размина със суровите ядки, защото искам да сваля още.Права си, Кри, че съм за втора фаза с тез 6 кг.-нова цел са, но не мога да устискам да се върна.Затова, вместо да се лутам насам-натам, си дадох време до средата на юни на трета фаза.Ще видя резултатите и ще преценям.Понадценила съм си и целта, знам, но ми се иска да се видя и на тези кг.Малко са момински, пък аз отдавна не съм момиче, ама нищо не пречи да опитам.Благодаря ти за поясненията!

# 347
mama007, радвам се да те видя!  Hug Липсваше!  Heart Eyes Имаме ново попълнение от Разград - StansiWink

# 348
Сън Hug  Hug  Hug Аз също много се радвам,че отново имам възможност да съм с вас. Heart Eyes Отивам да чета назад,за да вляза в час поне малко. Blush 

# 349
  • Пловдив
Били, нали знаеш какво казва Дюк за килограмите. Върху предишните да слагаме по 1 кг за десетилетие и 2 кг на дете. Така че може би целта ни не би трябвало да е връщане на моминските килца.

# 350
  • София
Мише, ами има нещо такова  newsm78 newsm78 newsm78 Не знам как се получава, понякога свалям набързо 2-3 кила и после задържам дълго време, в края на 2 фаза свалях по кило на 2 седмици, после в началото на трета качвах, сега пък свалям - иди го разбери!  hahaha Аз затова съм си режимна непрекъснато, пък ако свалям - добре, ако не свалям - чакам. hahaha

Много се радвам Кри!  Hug  Спомням си как се притесняваше, че качваш в началото на 3та фаза! Супер! Дюки винаги възнаграждава постояннството!

Момичета, гледайте и се учете!  Wink

Лолита, честито намаление!    bouquet

Мама 007  Hug

# 351
Добро Утро! Hug
Честито на всички именици!Със здраве да си носят името! newsm51
С кантара сме скарани,много брутално ме наказва за нережимностите по празниците и все се опъва да ми покаже 4 Crossing Arms Аз съм си виновна де,спор няма Embarassed За това момичета не прегрешавайте!Само ще съжалявате,наистина и всичко това с балона и иглата е абсолютно вярно,защото аз с 300 зора стигнах до 48кг и за няколко дена ядене и... #Cussing out.Така че по добре си хапнете повече,но режимно,отколкото нещо нережимно пък било то и една хапка Peace
Кри,Мише,Сън изкрено ви се възхищавам  bouquet

# 352
Добро утро сладури!Честит празник на всички,които празнуват днес!Желая много здраве и късмет  bouquetДнес нямам намаления,но съм щастлива, че толкова бързо елиминирах прегрешенията от празниците,почти де...остава 1 кг.Честито и на всички с минусчета.Усмихнат ден от мен! Hug

# 353
Здравейте и от мен. Hug
Приемете една виртуална и напълно режимна почерпка,че днес имам имен ден.
За протокола днес имам още 0,500кг.
Честито и на всички свалили.  bouquet
Сега ви изоставям,отивам да готвя за довечера.Желая ви лек и режимен ден. Heart Eyes

# 354
Добро утро и от мен.Хапнах кисело млекце и пийнах каенце ече.Решила съм тази седица да зема по-драстични мерки и да наблегна само на кисело мляко...стига с тези застои!!!Днес най-накрая имаше резултат с wc-то...след цяла седмица,ъпреки огромното количесто одя,чайове и т.н. Хубав ден на всички Hug

# 355
  • Пловдив
Решила съм тази седица да зема по-драстични мерки и да наблегна само на кисело мляко...стига с тези застои!!!
Грешка  Naughty Това е неразумно и НЕ дюканско ! Хапвай месо! Не ме разбирай погрешно - млякото си Е дюканско, но САМО мляко - не  Naughty

# 356
  • Бургас
Добро утро и честит празник на всички които празнуват!
Честити намаления на Кри , Лолита-83и Данида smile3501
Аз съм пред МЦ и се сещате ++++ Cry ,но след седмица всичко ще е наред!
Лек и режимен ден на всички!

# 357
Ами не знам дали е добре само мляко,но искам да потръгнат вече нещата...оффф...малко са ми килограмите и как се опъват Sad

# 358
  • Пловдив
Ами не знам дали е добре само мляко,но искам да потръгнат вече нещата...оффф...малко са ми килограмите и как се опъват Sad
Някои момичета именно от повече млечни задържат  Thinking Хапвай редовно, най-малко 5 пъти дневно по малко и имай търпение  Peace Рибка включи, много успешно се сваля с нея  Peace

# 359
Благодаря Бубе,ще пробвам Hug

Общи условия

Активация на акаунт