Зимни хали вънка веят, а АПРИЛки хубавеят!!!

• 13 783
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ви момичета  за гостоприемството   Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile само искам да питам аз как мога да се запиша в  този списък на бъдещите мами които е на първата страница

# 181
m_a_g_i_vs добре дошла-ще те запишат споко!Ти само си бременей на воля! Hug
Оле мами направо ме ошашавихте с тия покупки.А за количките вече ама наистина се омотах яко Shocked Shocked Shocked
Утре отивам при док да ме прегледа че ме е страх вече дето така ме боли под кръста и не мога да ходя-моля ви стискайте ми палци newsm03

# 182
pisanka-sladuranka къде под кръста, отзад опашката ли?

# 183
  • Пловдив
m_a_g_i_vs  добре дошла!  bouquet
Запалихте ме с тея списъци и си направих мой  Joy Сега остава да изляза в болничните в средата на февруари и да си плюя на ръчичките  smile3508 Дотогава ще събирам опит и хубави идеи от вас  Hug
Направих горе-долу и сметката, ако всичко си купуваме сами, та да ми е по-спокойно  Blush

# 184
Aquariel не се смей ама незнам къде точно е опашката мъжо сега опипва и ми показа -ами незнам и там ме боли и ябълките направо е ужасно гадна болка-клатушкам се като ходя от болка-като легна едвам се завъртам а за ставането да не говоря-не мога да излезна от нас  Tired

# 185
А за изплащането на болничните чухте ли?В 3 дневен срок!голям смях-като знам какви са ни тромави институциите..... Close

# 186
ние мислим да кажем на свекито -дървеното легълце с повивалник, а на родителите ми количка с кошче за кола и за едното и за другото  около 400 -500 лева. Поне такива планове си правим  smile3508 Другото ние ще си го взимаме Simple Smile
pisanka-sladuranka хич не се смея, като си помисля че те боли  Sad Мен малко да ме заболи кръста и мрънкам а както описваш ти сигурно ще се побъркам. Стискам ти палци да ти мине по-скоро и пиши утре док какво е казал  Hug

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 22:54 от Aquariel

# 187
ЛУРДЕС  мина ли ти коремчето нацяло?

Слава Богу, вече нямам оплаквания  Praynig Много беше неприятно, защото не можех да храня нормално през тези 2-3 дни. А точно вече трябва добре да си похапваме, та бебчо да качва.  Grinning

# 188
ЛУРДЕС радвам се че си добре  Hug

Вие пускате ли на бебовците музика? Аз от една седмица я уча да слуша Бетовен, Шопен и класика, (мен пианистите са ми слабост и въобще пианото като инструмент)Незнам ама като чуе Лунната соната и почва да рита яко, ето в момента пак  Grinning. А говорите ли им, аз даже и пея някакви измислени песнички колко е хубава и колко я обичкам. Мислите ли че съм изперкала тотално  newsm78 Ама съм чувала че е хубаво да ми слуша гласа и да слуша музика също  Peace

# 189
И аз й говоря на бебка като теб, че много я обичкам и т.н. Музика не съм се сещала да пускам, но идеята е супер! Peace Даже май съм чела, че ако се пуска на бебета в корема класическа музика, после са много кротки или нещо такова Hug

# 190
Незнам ама като чуе Лунната соната и почва да рита яко, Марти така реагираше на дунавско хоро и в момента това му е любимата музика каквото и да прави чуе ли го и започва да играе. Grinning
Относно размера на дрешките 50 см е мн. малко .Мартин се роди 53 см. и за един месец порасна с 6 см.така,че купуваите 24 или 26 размер.
Според мен е добре количката да е с комбиниран кош, защото като заспи бебчето и с едно движение от седнало положение го смъкваш да спи без да го разбудиш.
За помпите за кърма аз имах една измислена на Камера,която не ставаше за нищо,в болницата ми даваха да пробвам спринцовки на чико и с тях не успях, защото според док.каналите ми били много тесни,една акушерка ми каза,че само Авент би ми помогнала,но докато ме изпишат започнах да правя мастит и си спрях кърмата с хапчета #Cussing outЗа тази бременност съм твърдо решена да си вземам Авент

# 191
Добро утро, мили мами!!!
Да ви питам, татковците качват ли кг с вас, защото нашия татко значително ме води, но казва че бил солидарен с мен и бременноста ми и за това newsm62 голям смях
Прекрасен и щастлив ден на всички!!!

# 192
Добро утро, мили мами!!!
Да ви питам, татковците качват ли кг с вас, защото нашия татко значително ме води, но казва че бил солидарен с мен и бременноста ми и за това newsm62 голям смях
Прекрасен и щастлив ден на всички!!!

m_a_g_i_vs добре дошла!!!Радвам се да те засека и тук Wink

ооооооо и моят уж е солидарен с мен.Само се чудя април аз като родя и като сваля,той как ще свали newsm78 Мъжът ми вече се е попъркал покрай мен,само за бебета слуша милия....... Whistling

На моя бебо май му става вече тясно!!!Снощи не ме остави да си заспа на една страна.........когато легнех на ляво и на дясно яки ритници,само когато бях по гръб се успокояваше,но така пък аз не можех да дишам #Crazy Не можахме да се сработим, тази вечер Wink

# 193
Абе я и аз да ви питам - ако някой има предположения - защо като легна на една страна и бебчо ме сцепва от ритници - да не би да го натискам нещо - нали така трябвало да се спи, а не по гръб, защо тогава толкова рита и то отдолу към кревата на страната, на която лежа. #Shocked #Shocked #Shocked

# 194
Абе я и аз да ви питам - ако някой има предположения - защо като легна на една страна и бебчо ме сцепва от ритници - да не би да го натискам нещо - нали така трябвало да се спи, а не по гръб, защо тогава толкова рита и то отдолу към кревата на страната, на която лежа. #Shocked #Shocked #Shocked

Същото се получава и при мен! PeaceНе само,че рита от към леглото,но и от горната страна newsm78 Едновременно.........

Общи условия

Активация на акаунт