Вънка сняг вали,а АВГУСТинче в мамино коремче сладко спи

• 12 089
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Ох гаденето си е гадене и някой наистина е объркал името под сутрешно е имал впредвид вечерно, а за болката в гърдите... ми това си е ад. Предупредила съм у дома, ако някой ме докосне по гърдите било то и без да иска да се прощава с белия свят. Нощем се чудя накъде да се завъртя и как, за да не ги докосвам никъде. А за капак днес се сдобих и със страхотна хрема май ще трябва да прегледам темичката назад да си припомня някои лекове безопасни Sad . Стискайте палци моля да се съвзема по-скоро понеже съм непоносима. Не разбирам въобще как ме търпят все още околните, аз и сама не се понасям. Станала съм толкова раздразнителна, че се плаша дори Confused

# 106
Морска фея - за хрема на мен миналата седмица много ми помогна - капки от изстискан кромид лук. Гадничко е, но помага. Момичетата от тук ми го казаха и нямах друг избор и го пробвах. Така за два дена отмина. Пробвай и ти.

Миссто, честито и леко бременеене! Как удържа толкова време само да ни четеш без да се включищ?!?

# 107
Стискайте палци моля да се съвзема по-скоро понеже съм непоносима. Не разбирам въобще как ме търпят все още околните, аз и сама не се понасям. Станала съм толкова раздразнителна, че се плаша дори Confused

Мога само едно да кажа: Welcome to the club!  smile3542
Да му мисли таткото - иди до магазина, иди до аптеката, яде ми се...., не, вече не ми се яде това, нищо не ми се яде, ама защо си купил от това мляко, а не от другото, направи ми чай, обели ми портокал, не ме закачай, не ми говори сега, ама защо не ми обръщаш внимание ........................................

Много ме бива  Mr. Green
Лошото е, че чак на мене си съм досадна.

# 108
i az ne se ponasiam naravo sam ujasna. Doidoh si za malko pri mama i tate i si skasahme vzaimno nervite. Ne biah povra6tala otdavna i tazi sutrin folievata kiselina mi zasedna v krivoto garlo. I kato po4na edno povra6tane i cial den ne moga miasto da si nameria. Iavno si ima dni. No i s plodovete ne biva da se prekaliava,za6toto se polu4avat kiselini ot tiah. Pove4e prepe4eni filiiki. I sutrin predi da stana ot legloto hapvam par4e 6okolad. Deistva mnoo dobre za6toto ne drazni stomaha. Pazete se dano skoro ve4e da ne ni se gadi.

# 109
Ох дано да се спре с това гадене, че е наистина непоносимо. А за
Стискайте палци моля да се съвзема по-скоро понеже съм непоносима. Не разбирам въобще как ме търпят все още околните, аз и сама не се понасям. Станала съм толкова раздразнителна, че се плаша дори Confused

Мога само едно да кажа: Welcome to the club!  smile3542
Да му мисли таткото - иди до магазина, иди до аптеката, яде ми се...., не, вече не ми се яде това, нищо не ми се яде, ама защо си купил от това мляко, а не от другото, направи ми чай, обели ми портокал, не ме закачай, не ми говори сега, ама защо не ми обръщаш внимание ........................................

Много ме бива  Mr. Green
Лошото е, че чак на мене си съм досадна.
Марта лошото е че таткото страда много малко понеже по цял ден го няма, но не завиждам на каките на бебо... те са 2 и горките се стараят да ми угодят по всякакъв начин... стараят се много и съм им много признателна ама на прасе и в златен поднос да му сложат помията ще си я изяде и накрая ще изгруичи недоволно, че му е малко Rolling Eyes

# 110
Валени струва ми се, че и аз ще пробвам лука, колкото и да го мразя по принцип. Просто от носа ми се излива цяла река... барикадирала съм се с носни кърпички и съм се навлякла като парцалена кукла. Жалка картинка smile3518

# 111
Привет момичета от мен новата мама.. Hug Hug
Очакваме своето второ бебче на 16.08.2008г а сега се радваме с татито на малкия ни Калоян който е на 1г и 2 месеца.На 28г съм и се казвам Мира.Много ще ми е приятно да се запозная с всички вас и да ме включите сред вашите редички.
Темичката е многоо ведра и красива. Peace
Какво да ви кажа за мен освен че тази бременност много ме изненада и изобщо не бях подготвена.Просто ми дойде като гръм от ясно небе но какво да се прави такъв е живота и той непрекъснато ни поднася изненади.Сега ще имаме живот и здраве 2 дивачета в къщи. Mr. Green
Когато имам повече време ще пусна някоя снимка към общото албумче да ви запознаем и визулано с нас.. Grinning
А сега пожелавам на всички ви приятна вечер.  bouquet

# 112
  • Все на втория етаж
Мира, добре дошла при Августинките.

Момичета, кистата ме наболва, може ли да ми дадете съвет къде още да ходя на преглед? Искам поне още едно мнение.

# 113
Мисто честито  bouquet
МираЧестито и на теб  bouquet
Добре дошли,лека и безпроблемна бременност ви желая!

# 114
  • софия
Добре дошли на missto и mira sm  bouquetВключих ви в списъка и ви желая лека и безпроблемна бременност Hug
morska_feq пробвай с лука.Аз я дадох тази рецепта и наистина е ефикасна Peace
меви ако ти е удобно в Павлово,ще ти дам координатите на моята лекарка.Аз съм много критична,но към нея засега нямам никакви забележки.Разбира си от работата,мила е и не претупва прегледите.
Иренка,защо не отидеш до Шейново да те погледнат?Там са големи специалисти,поне аз съм с отлични впечатления от целия екип на болницата.Единственото което ме спря да се запиша там на ЖК,е че всеки път те преглежда различен лекар.

# 115
Здравей Валени,

Юрист съм, но не казвам че съм голям спец точно в осигуровките и трудовото право (доста далеч е от това с което се занимавам). Въпреки това се справям (надявам се ) с материята, а и имам приятели които мога да питам , така че ако нещо конкретно те интересува питай. Ще помагам колкото мога.

Поздрави,

# 116
 HugДобре дошли, добре дошли!!!
Dessyy, ще ти бъда благодарна ако ми дадеш координати, а тя към коя болница работи?Раждала ли си в Шейново, защото аз се колебаех между Шейново и Тина Киркова?

# 117
Добро утро и от мен  Sunglasses
Честито и добре дошли на missto и mira sm.
Днес ме е обзело едно страхотно настроение и се хиля като идиот от сутринта Simple Smile
Беше ме тръшнал ужасен грип, но вече всичко отмина. Сега си чакам прегледа в понеделник и вече започва да не ме свърта. При мен интересното е, че не усещам никакви симптоми за бременност, освен че имам огрооомен апетит и постоянно ми се прияждат някакви вкусотийки..

# 118
Здравейте отново,

За Котката Марта:
Извинявай сега прочетох, че си питала нещо. И отговорът е да . Съгласно чл.140, ал.4 от Кодекс на труда, нощният труд е забранен за следните категории служители:1. работници и служители, които не са навършили 18-годишна възраст;2. бременни работнички и служителки;
3.майки с деца до 6-годишна възраст, както и майки, които се грижат за деца с увреждания независимо от възрастта им, освен с тяхно писмено съгласие;
4. трудоустроени работници и служители освен с тяхно съгласие и ако това не се отразява неблагоприятно на здравето им съгласно заключение на здравните органи;5. работници и служители, които продължават образованието си без откъсване от производството, освен с тяхно съгласие.
Така, че всъщност полагането на нощни дежурства от теб е незаконно и прекия ти ръководител носи отговорност за това. За да се ползваш от тези предимства обаче е необходимо да си уведомила работодателя си за положението, в което си със съответния медицински документ, констотиращ бременността.

Поздрави,

# 119
  • софия
меви ето ти направо сайта на лекарката,казва се д-р Луизова -http://louizova.com/  .Тя има договор с клиниката на Мазнейкова и там изражда,затова ще се въздържа-струва 1400лв.Честно казано не ми се дават Embarassed
Сина ми го раждах в Шейново,пак там 2004г имам аборт(по желание) и съм изключително доволна.В Тина Киркова ми правиха аборта лятото,такава мизерия,малеееее SickТам аз няма да стъпа,но пък има и много доволни от болницата.Въпрос на личен избор.
Живот и здраве мисля пак в Шейново да раждам

Общи условия

Активация на акаунт