Вънка сняг вали,а АВГУСТинче в мамино коремче сладко спи

• 12 137
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • ....от ляво до десния завой...
Привет на всички мами и от мен!
Според леля докторка новия член на нашето семейство се очаква на 11.08.2008година! Grinning
Проблема на настоящия етап е, че не мога да хапна нищо - постоянно ми се гади, а на моменти змейски повръщам..... Sad
Изписаха ми едни лекарства, мислех че ще мина без тях, ама явно се лъжа, та утре ще тичам до аптеката....
Постоянно пия вода, защото ме предупредиха, че ако се стигне до обезводняване заради повръщането ще се наложи да ме напъхат в болницата....
Пробвах го това, което прочетох като предложения и тук - с лимоните, ама много кисело, бе хорааааа, как се сдържате? Wink
~ Хайде до скоро, смятам да стана редовен посетител на форума!Още повече, че вече си имам един юнак! ~

# 196
Момичета, моля ви давайте съвет, баща ми е с хепатитА и аз съм контактна Cry Какво да правя?

# 197
Здравейте момичета!Утре ще ходя да си плащам здравните осигуровки,и мисля да е разсрочено.Някой знае ли колко вноски се плащат за възстановяване на здравното осигуряване?

# 198
Меви не съм много запозната по темата,но единственото което ми идва на ум е да се изследваш

# 199
бягаи на лекар миличка.

# 200
  • София
sindarella,папкай солетки и повечко плодове и мнооооооогооооо... водичка!  Hug
Меви,не е лошо да се конслтираш с лекар! Praynig Hug

# 201
меви, медицинската литература не е единодушна по отношение на риска. Вирусът преминава през плацентата (макар че в някакъв бг сайт пишеше, че не преминавал). Едни източници твърдят, че се свързва с усложнения и риск от преждевременно разждане, но други източници смятат, че няма потвърдени данни за това.
Като цяло всички автори обаче смятат, че рискът за бебето не е сериозен.

Единственото, което мога да ти препоръчам, е да избягваш физически контакт с баща ти. Ако има възможност, премести се да живееш другаде. Ако няма такава възможност, използвайте различни тоалетни, ползвай отделни прибори и чинии, които миеш сама и никой друг не пипа.
Може би знаеш, че хепатит А "не се лекува" - тоест болестта отшумява сама и не оставя трайни увреждания на организма. За съжаление при възрастни периода на възстановяване може да продължи до 36 месеца (макс.), обикновено отзвучава за около 6 месеца.

Успех, не се страхувай, не е толкова страшно. Сподели го при следващия си преглед с наблюдаващия те лекар. Ти избра ли си вече такъв?

# 202
Здравейте момичета!
Виждам,че много ви се е усилило желанието за секс. При мен още в началото на бременността ми изчезна и още не се е появило.
То и слава богу,че нямам желанието, т.к. мъжлето ми замина на рейс за 5 месеца.
Как да имам желание за секс при непрекънатите ми временни неразположения и гадения.
Иначе съм добре горе-долу. Повече се измъчвам психически дали всичко е наред с бебето  и си чакам времето за регистриране и консултация. Понякога изобщо не ми се гади, друг път ми е кошмарно. И аз имам отвреме-навреме болки ниско в яйчниците и някакви стягания.Като усетя такова нещо си лягам или се изпъвам на стола на работа и стоя в покой.
Взех си крем Дева за стрии, защото гърдите ми са така напращели, а аз съм предразположена към тях. Имам чуството,че съм качила някое и друго килце въпреки,че нямам апетит, но пък по цял ден ям хляб и сирене и тестени неща и няма как да си запазя теглото.

# 203
Здравейте и от мен! Мама Галка за да станеш здравно осигурена последните петнадесет месеца трябва да са ти платени мисля че беше по 6.60 на месец но в НОИ ще ти кажат най- добре

# 204
Марта, посещавам АГ в нашия град и благодаря на всички за съветите, защото човек в такива моменти направо не може да мисли.Непременно ще се свържа с нея.Проблема е в това, че им гостувахме един ден точно в заразния период преди появата на симптоми и след това 2 уикенда ни готвеха и носиха храна,че аз бях Sick,  иначе нямаме общо домакинство.
Марта, а дали знаеш, мога ли да ваксинирам дъщеря ми, тя е на 2 и е с хранителна алергия и един хепатит направо ще я съсипе.

# 205
Здравейте на всички. Меви най-добре да се консултираш с лекар това все пак е доста сериозно и не е за пренебрегване.

# 206
Здравейте момичета!
Добре дошли  и леко бременеене на новите мамчета!
Как сте днес?
Аз съм положително настроена, въпреки че снощи на моя мъж му отмениха полета и не можа да си се прибере.
Дано днес си дойде,вече много се затъжих.
Относно секса и ние не се въздържаме,даже напротив.

# 207
Здравейте момичета! Как сте днес?

Меви, не искам да те плаша излишно, защото изобщо не съм медицински компетентна, но мисля, че ще си най-спокойна след разговар и консултация с доктора ти. Така и ти ще си успокоиш, и за теб и за дъщеричката ти.

Мамчета, май вече сте по-добре с гаденето и повръщането, за което много се радвам. Аз съм горе - долу. Веднъж ми е зле, веднъж добре. Но надявам се да е още малко.

# 208
Е ако не е отминало то поне е намаляло малко Simple Smile

# 209
Зравейте момичета Hugне съм писала отдавна, но се разболях нещо и си постоях в къщи няколко дни. От днес съм пак на работа Crazyужас.
На мен също ми понамаля гаденето, чувствам се добре не ми е лошо, само нещо отвреме навреме ми се бунтува корема. А съм изпаднала пък в една параноя не е истина просто. От 3-ти януари не съм си виждала бебчо и такива мисли са ме налегнали как е що е, че направо ще се пръсна Sad Днес ще ми излязат резултатите от изследванията и утре мъжът ми ще ги занесе на доктора, ако няма нищо обезпокоително той каза, че ще се видим към 4-ти февруари. Ами дотогава ще откача. Защо става така, хормони ли, що ли. Не искам да имам такива мисли в главата си, но уви Confused Дано всичко е ок Blush Радвам се, че и повечето от вас са добре, не им се гади, не ви е лошичко, пожелавам ви само хубави моменти и не такива лоши мисли като моите... Sick

Общи условия

Активация на акаунт