Вънка сняг вали,а АВГУСТинче в мамино коремче сладко спи

• 12 075
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от мен! По въпроса за лекарствата аз вземам фолиева киселина 2х1, и Омами по 1 табл. на ден  и така 10 дни и след това почивам. Чао за сега че аз съм на работа и шефа има РД и сега ще черпи чао от мен

# 31
Здравейте момичета!
На мен досега само ми се е гадило без да повръщам.
До събота бях повърнала само два пъти.
В петък казаха на мъжа ми да заминава на рейс в неделя. И така аз съм съвсем ошашавена заприготвях багаж.
Още не мога да повярвам,че мъжа ми замина вече, че довечера няма да се гушна в него и така 5 месеца.
Отгоре на всичко цяла събота бях на легло и повръщах.
Яла съм само хляб и лимон и пак повръщах.
Слава богу днес не повръщам, но пък ми се гади, отпуснато ми е и измрено.А имам толкова много работа.
Май трябва да започна да си вземам болнични, не се чуствам съвсем добре,  а и работата ми е прекалено напрегната и натоварена.

Искам да честитя и именния ден, на всички именнички, ако има такива в нашата темичка!
Желая ви лек и приятен ден Grinning

# 32
Здравейте и от мен!Моята дъщеричка днес е именничка,та имате една виртуална почерпка от мен,честито и на всички други които празнуват днес бъдете живи и здрави!За витамините аз пия фолиева киселина по 1 таб. на ден за витамини лекаря ми каза,че е още рано,предполагам,че като спра фолиевата ще ми предпише.Засега чао от мен

# 33
казвам ви това само на мен може да се случи.Отивам на лекар да видя наи  накрая СЪРЧИСЕ а тя ме върна за утре сутрин че ще ми прави изследвания Whistling #Cussing outи аз пия матерна на центрум от началото

# 34
My doctor rocks  Two Hearts

Ходя при д-р Гиздов от МЦ "Свети Георги" (кабинетът се намира в поликлиниката на Военна болница) и съм страшно доволна. Просто да знаете Simple Smile Единственият недостатък е, че изражда в "Св. Лазар", а там е доста скъпо. Но смятам да ми следи бременността до 8-ми месец (живот и здраве) и след това с всичките бумаги и изследвания ще отида при лекаря, при който избера да раждам. Освен това изобщо не направи проблем за болничния  coolcool

Та, по същество Simple Smile Бебо е голям - 12 мм и има сърдечна дейност. Аз се изненадах, защото преди три седмици имаше само плоден сак, а сега вече се виждат крачета и ръчички (с малко въображение   jumpuu).

Така че на нашия фронт всичко е наред. На мама й се гади, ама нищо ново под слънцето.
Надявам се, че сте добре и си мислите само хубави мисли Simple Smile

bigdance2

# 35
Момичета, да попитам кога трябва да се запиша за ЖК.
Казват 12-тата седмица.Какво ще рече това - като започна 12-тата седмица или след като завърша 12-тата седмица и започва да тече 13-тата?

# 36
Стели, аз се записах на втория преглед в 8 г.с. Направиха ми картон, измериха таза, кръвното и т.н.
Утре ще отида да си взема направленията от доктора за изследванията кръвна картина, урина, Спин, Васерман и т.н., за да отида другата седмица да си ги направя. Или пък края на тази, както дойде.

# 37
Здравейте пак от мен!

Котка Марта, страхотно е това за бебчето. Радвам се, че при теб прегледа е минал добре. Поздравления!!! smile3525

А на неуспелите като мен - Спокойно, утре няма да сме по-малко бременни от днес!
Аз се отказах днес да повтарям при доки. Може би няма и утре, защото не обичам да съчетавам вторниците с доктори. Та сигурно ще остане за сряда. Но повече без да се настройвам.

А сега отивам да се приготвям да празнуваме довечера - моят мъж и именник и рожденник. Та имате и от мен една двойна виртуална почерпка.  newsm64  party023 beer2 cheers

# 38
Привет! Новата темичка е направо страхотна. Аз малко със закъснение се включвам, но и аз не бях много добре напоследък. Тъкмо бях започнала да се радвам ,че е отминало гаденето и всичко започна отначало. Добре, че мъжът ми ми помага иначе не знам как бих могла да се справя. Поздрави за именниците!

# 39
  • софия
stelliana__ мене лекарката ме записа когато бях края на 8г.с.Вече направих и първите изследвания на кръв,урина и микробиология.Според мен зависи от лекаря кога ще те запише.
Аз след малко отивам на преглед,стискайте палци Praynig

# 40
  • софия
Eто ме отново LaughingБебчо е вече 31мм,голям мъж JoyОтговаря си на седмиците,сърдечният ритъм е много добър.Обаче микробиологията не ми е много добра.Имам леко възпаление,та сега ще се лекувам.
Това е от мен,отчетох се  bouquet

# 41
Момичета, днес вече ми потвърдиха Grinning има и сърдечна дейност бебчето. Видяхме я слабичко, но тупка Heart Eyes Но терминът ми отива за Септември Grinning Така че аз ще си чета и вас, но пуснах темичка за септември да видя дали ще има още като мен. И понеже пак съм забременяла безобразно странно, та в процес на три прегледа ще установяваме термина. За сега сме го ковнали на 7-ми септември и ще видим до към 12-та седмица живот и здраве да го усредним според размерите на бебочето Grinning

# 42
Здравейте, да се за пиша и аз с предполагаем термин 18.08.08.
Казвам се Цнетелина, на 37 г. съм , от София, това ми е втора бременност.
Как се оправяте с гаденето? На мен ми помага чай с джинджифил, хапване по малко, но на често, варени картофи и белени ябълки.

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 10:39 от apple

# 43
За гаденето само лимони (изобщо, цитрусови всякакви).
Аз съм станала слон Simple Smile Качила съм 3 кг за 3 семици от последния преглед и смятам да си забраня любимите тестени работи и да мина почти изцяло на плодове и зеленчуци. И без това е по-полезно.

Браво, Дес Simple Smile вие сте първенци. Макар че на мене днеска 12 мм ми прозвучаха гигантски, честно Simple Smile Като си представя, че преди три седмици нищо не се виждаше още Simple Smile

# 44
Здравейте и от мен! Нека и аз да се включа към мамите, които очакват бебчета през август. Аз съм в 10г.с. и съм с термин 12.08.08 Simple Smile първа бременност ми е и съм много щастлива, тъй като с таткото го чакахме бебчо почти две години! На всички ви пожелавам да бъдете много щастливи, защото няма нищо по- хубаво от това да знаеш, че под твоето сърце тупка още едно Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт