Вънка сняг вали,а АВГУСТинче в мамино коремче сладко спи

• 12 081
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
Добро утроооо Laughing
Аз изпратих мъжете,кой на ясла,кой на работа и сега си пия кафенцето JoyВчера си записах час при д-р Марков за фетална морфология.Та на 29.01 съм там.Ако някой мисли да си записва час при него за края на януари,да знаете ,че сега трябва да се обадите,защото няма свободни часове.

# 46
Деси, а д-р Марков в МЦ  "Фемина" ли е, защото отдавна съм чела за него, имаше коментари, че преглеждал и в някакъв нов кабинет не бил вече във Фемина. Би ли дала някакви координати моля те, рано ми е още, но по принцип да ги имам, че както се чака по един месец Praynig

# 47
  • София
Марков работи в Фемина Peace
Много рано ще ходите за ФМ newsm78 няма смисъл!
Ходи се между 19 и 22 г.с.

# 48
Аз няма да ходя сега Димяни, много ми е рано още в 8 г.с. съм, ама да имам координатите Hug
Прегледах една тема сега за Фемина и наистина там го няма като име, а казват, че работи там Crazy, но аз ще си запиша телефоните на центъра, пък там ще звъня живот и здраве.

# 49
  • софия
Димяни,Марков не работи във Фемина от есента още Peace
Има си частен кабинет и само там преглежда.Адреса е ул."Алеко Константинов"17,а телефона е - 946 07 95-след 14 часа.
Аз отивам за ранната фетална,която е хубаво да се направи 11-14 г.с.По принцип е хубаво да се направят три фетални морфологии през бременноста,като първата е сега Hug

# 50
Много ти благодаря Деси Simple Smile, а колко струва прегледа, беше 40-50 лв., сега колко е?

# 51
  • софия
Каквато съм патка,забравих да попитам EmbarassedДоколкото имам спомен,зависи дали ще искаш да те гледа и на 3D и да ти направи запис на диск.Аз мисля да имам 100лв в джоба,пък ще видим.

# 52
Ок Laughing, като разбереш ще кажеш Hug

# 53
ей здравейте днес ходих на лекар и видях бебо  всичко е наред голям е 12мм и си имаме сърчисе   jumpuu направиха ми изследвания на кръв и урина и екг.хубавото е че не ми прилошава кои знае колко и всичко е наред.много сам щастлива : moresmileтова е от мен засега......

# 54
  • София
Може нпо до преди 6 месеца си беше там,не знаех  Peace
Аз съм много доволна от Димитрова и горещо я препоръчвам!  Peace
bobito81 и аз много се радвах като виждах как малката топчица расте и виждах как тупти сърчицето  Heart Eyes
Спомении,спомениии.............................  Rolling Eyes

# 55
 HugЗдравейте!!! Относно портокалите и цитрусите, да ви кажа, явно е до организъм, защото през първата ми бременост така си бях раздразнила стомаха от портокали,че щом хапнех дори паченце, тичах да повръщам.От друго не повръщах.
 Все още не съм видяла сърдечна дейност, защото последно ходих в 6гс, току-що пиключила, надявам се и при мен всичко да е наред, ще видим чак на 14 01.
Можете ли да ми препоръчате някоя болница по София и лекар който да следи бременноста, вече насочили ли сте се?

# 56
Ти откъде си точно Меви, аз си ходя при моя гинеколог, в частен медицински център, но работи със здравната каса.

# 57
Димяни, а ти не си бременна така ли?Бях искрено загрижена как ще се справяш, защото Райън е на4 мес, макар че знам една позната, разликата между децата и е 1месец,пък се е справила, има 2 строхотни, възпитани иумни момчета, успех!

# 58
Диди, не съм от София но съм избрала там.

# 59
Меви, аз писах по-нагоре, че съм страшно щастлива и доволна от моя АГ-доктор, но вероятно няма да раждам при него, защото в "Св. Лазар" разждането е около 3000 лв, а това не мога да си го позволя. Обаче иначе работи със здравната каса, всеки път те гледа на видеозон и не взема никакви пари. Много е симпатичен, внимателен, има чувство за хумор. Но ако не си от София може би ще бъде по-добре да се насочиш за ЖК направо към мястото, където мислиш да раждаш?

Координати на моя лекар:
Д-р Наско Гиздов
МЦ "Свети Георги"
в поликлиниката на ВМА (като влезеш през входа на поликлиниката, вдясно има стълби, слизаш на подземното ниво)
кабинет 25 (не съм съвсем сигурна)
тел. 9225351 - по цял ден си е в кабинета и си вдига телефона

Успех в избора Simple Smile А и винаги можеш да се преориентираш, ако нещо не ти харесва.

Общи условия

Активация на акаунт