Вънка сняг вали,а АВГУСТинче в мамино коремче сладко спи

• 12 082
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Меви,не съм  Mr. Green
Райън след 5 дни прави 5 месеца  Heart Eyes но си е раничко да мислим за 2 ро въпреки че мъжа ми иска  Crazy

# 61
Хехе, бобито, ние с теб се движим в комплект. Даже и размерите са ни еднакви Simple Smile

Дес, няма ли да се сбъркаш от изследвания? Не го приемай като критика в никакъв случай, ама аз съм завършила медицина в Германия и дори там правят само една ФМ между 19 и 23 г.с., като предпочитат да е в 20-та.
Като ходих на лекции по АГ ни учиха, че видеозонът не е чак толкова супер полезен, понеже затопля околоплодните води (макар и не в такава степен като старите апарати).

# 62
Здравейте момичета Hug
Как сте, започна ли да отминава гаденето и неразположението? При мен да чукна на дърво като че ли от 2 дни не ми се повръща толкова много, ама да видим...
Утре отивам да се запиша на ЖК. Реших да е при д-р Папукчиев в 25 поликлиника, а живот и здраве раждането ще е в Шейново при д-р Йончев. И за двамата получих много добри отзиви, надявам се и аз да ги потвърдя Simple Smile
Я да ви попитам, започнахте ли да полагате по-специални козметични грижи за себе си pletka
Аз засега си се мажа с обичайните кремчета и лосиони, но се замислям за нещо ефикасно срещу евентуални стрии. Косата ми също доста се е изтощила и в най-скоро време ше ходя на фризьор.. Изобщо почвам да забелязвам разни промени в себе си и ми се ще отсега да взема мерки. Мисля, че мамите очакващи второ детенце могат да се включат със съвети Simple Smile

# 63
Здравейте мамчета! Какво правите вие, колко много сте изписали?!?
Като видях колко сте развълнувани от прегледите си, и се навих и аз да не чакам до утре за моя преглед, а да отида още днес. Много се радвам за всички ви! Имам толкова неща да я питам, че сигурно трябва да си направя списък с въпросите.
Всъщност да ви питам и вас нещо: Боли ме отдолу от към влагалището, не яйчниците отгоре. Казаха ми, че при втора бременност плодът слизал по-ниско и това е от тазовите кости. Било нормално и не трябвало да ме притеснява, но...  Случайно да знаете нещо по въпроса?

# 64
Ох, днеска ми е приказливо. Сигурно, защото имам срок за предаване на един превод Simple Smile

Валени, мисля, че нямаш повод за притеснение. Там има едни снопчета съединителна тъкан, лигаменти се наричат, които се захващат за срамните устни. Мен понякога ме боли, когато съм в цикъл, но също така може да боли при разтягането на матката. Все пак питай си докторката, да си най-спокойна.

# 65
Марта, (нали може така да те наричам по-кратко?), много ти благодаря за успокоението. Хубаво, че те хванах да ти е по-приказливо. Всъщност, въпреки че повечето сме с втора бременност, май само ти си медицински компетентна. Хубаво е да има и такива сред нас!

# 66
  • Все на втория етаж
Аз пак за малко, аз се пооправих, но сега Алексчето ми е болна, с температура и вчера ходихме на лекар.
Аз не знам кога ще ходя на лекар, но вие не ходите ли много често? Позната ли са ви? Знам , че веднъж месечно се ходи.
И някой може ли да ми обясни какво е точно миссед ? Embarassed Вижда се плоден сак, но в него няма нищо ли, кога се вижда това? И каква може да е причината?

# 67
Мисед е задържан аборт, тоест развитието на плода е спряло.. Когато се вижда плоден сак но в него няма нищо е т.нар. кухо яйце.
Ох надявам се никоя от нас да не разбере за какво става въпрос точно Praynig

# 68
  • софия
bobito81 честито ти сърчице Heart Eyes
меви много е относително-лекар в София PeaceКажи горе-долу поне кой район ти е удобен.Аз съм в Бъкстон и си намерих стахотна лекарка в Павлово.Работи часно ,но и със здравната каса.Много е добра,обяснява на дълго и широко и прегледа е горе-долу 30 мин.
Котката Марта иска ми се да си направя поне тези изследвания,за да ми е спокойно.Вече е толкова развита науката,че според мен е грехота,ако човек не се възползва от това Hug
Иренка мисед е когато се е развил ембрион,но развитието му спира в даден момент ,но организма не го изхвърля сам.Аз имах такъв лятото.До 7г.с си се развиваше и после в 9г.с вече беше загинал плода Cry

# 69
Здравейте момичета!
Много се радвам за успешните прегледи на всички,направо ми оправихте настроението като ви чета.
meranda и аз се записах при  д-р Папукчиев в 25 поликлиника,засега съм много доволна,много е внимателен,вече имам 2 прегледа при него.
Ioli много хубаво идея ми даде,но всичките ми приятелки са омъжени,а и с деца и е невъзможно да си ги взема във нас за седмица,но се виждаме през деня ,а и брат ми ни помага ,ще се справим една седмица някак и без мъжа ми ,само нощите са много самотни  и дълги,но кво да се прави. Simple Smile
А колкото за   козметични грижи ,с първата бременност ползвах разни лосиони за бременни за гърди  ,корем и бедра,но не си спомням каква марка бяха,а и не знам дали ги има още точно тези,но аз бях много доволна от тях,защото не получих никъде стрий и тем подобни.Лично аз смятам пак да ползвам нещо подобно като почна да напълнявам.
Засега това е от мен лек ден!

# 70
Иренка, ми аз в общи линии ходя, когато ми кажат. Отидох, когато ми закъсна и ми бяха положителни тестовете и се видя само плоден сак и после докторът ми каза да отида между 7. и 11.1. (7-ма седмица) и аз естествено се тропосах директно в понеделник, ама на мен ми трябва и болничен и исках да съм сигурна, че ще ми издаде.
Утре като отида да си взема болничния, ще го питам кога да ида пак и той сигурно ще каже в 12 г.с.

Тук можеш да прочетеш за мисед-а, ама честно казано не ти препоръчвам да си пълниш мозъка с такива мисли сега.

# 71
Привет момичета явно днес всички са мн словоохотливи не мога да повярвам колко сте изписали.

# 72
  • Все на втория етаж
Момичета, извинявам се че попитах, но наистина не знаех точно какво е. Не го пожелавам на никого разбира се , живи и здрави Август да гушкаме всички здрави бебета. Heart Eyes

# 73
Здравейте момичета Simple Smile Желая на всички лек ден с много положотелни емоции :0 ) моят втори преглед е чак след 2 седмици и се опитвам да не мисля за времето до тогава Simple Smile
Исках да ви питам дали има някоя с объраната матка и докога се намества така да се каже, защото освен че иначе почти нямам симптоми получавам леки спазми от време на време ,които напомнят за менструални болки.

поздрави на всички!

# 74
steis, а записваш ли си час при д-р Папукчиев, защото аз утре смятам да отида по-рано сутринта и просто да изчакам да ме приеме

Общи условия

Активация на акаунт