...СЛИВЕН - нова ГОДИНА, нов КЪСМЕТ...и отслаБВАНЕ момичеТА

• 18 173
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Дюкян не е лош...това което не ми харесва е,че не ти дават плодове в първата,а и във втората фаза мисля  Rolling Eyes
Рицарките ми се струват по-добре всякаш  Thinking де да знам..

Ей това 20 пъти го четох и се чудих кви са тези дюкяни, кви са тези рицарки. Ама после загрях, че туй ще е нещо за диети.

# 121
Ей това 20 пъти го четох и се чудих кви са тези дюкяни, кви са тези рицарки. Ама после загрях, че туй ще е нещо за диети.

Ми тъй.......който прави много секс не дебелее и не ги знае диетите  Laughing  пак,че не ги изредих всичките-японска,млечна,ВМНВД,лунна,Майкъл Търмънд,Рене Зенеуегър...и мн. др.  Crazy Crazy Ма сега ще въведем нова-народнотанцова диета  Whistling

# 122
Де сте всички беееееееееее   ruporuu 

# 123
Ми тъй.......който прави много секс не дебелее и не ги знае диетите  Laughing 

А, прайм ний. Мъжо го няма, тъй че суууша. Ама ще дойдат и по-хубави времена  Wink

# 124
вайлет kартите във фитнес Рикас са за посещения-за 16 посещения-30 лв. ,за 12 посещения-25 лв. ,за 8 посещения-10 лв.

# 125
Ми тъй.......който прави много секс не дебелее и не ги знае диетите  Laughing 

Аз ако взема и секс да правя усърдно аз ще изчезна....... Rolling Eyes ooooh!

# 126
Лусито,мерси за инфото  Hug А в тази цена влиза само ползване на уредите,нали?
Ако искам и инструктор?А масажи правят ли?И ако правят колко струват?

Блазе ви на вас....изчезващите  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Искам и аз тъъъъъъй  Crossing Arms

# 127

Блазе ви на вас....изчезващите  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

...къде изчезва newsm78

върнахме се ... Рени що не дойдохте Hug Бяхме голяма тумба и бе весело Joy Направо ме е срам да кажа, че изядох цяла средна пица Sick
....за сватбата да не забравиш Naughty ще ударя една пета Mr. Green

# 128
Де сте всички беееееееееее   ruporuu 
Тук сме,тук сме bowuu

Аз наминах за малко, за да не ме забравите Mr. Green но тези дни ще съм повече пас Sad....имам да пиша курсова работа за Сливен Laughing  
Подготвям и РД-то на Мони, Ренка в тази връзка не знам твоите цени какви са, но тук дерат кожи...или просто ние много сме обеднели Rolling Eyes,но се хванах на хорото и трябва да го изиграя newsm19
По повод хорцата пък, да не ви е яд много  Mr. Green, ама се слабее и се стягаш и научаваш хора,за да можеш в кръчмата да не си седиш само на масата, а да си неотразима на дансинга smile3534
Лично аз излизах цялата вода от залата и имах мускулна треска точно там, където исках...

Кате оперираха ли мъжа ти?

Дидке аз лятото разбрах, че "Златна белка" е станала пицария...и то ми се стори, че се ползва с успех Peace Вярвате ли ми, че като си дойдем в Сливен и по заведения нямаме време да ходим от обикаляне по роднини Crazy...но виж библиотеката почти нямам случай да я пропусна Mr. Green
Ти успя ли да грундираш онзи ден?

Ренка и аз искам на сватба,много ми се ходи/може и без подпис да бъде, нямам претенции/ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Twisted Evil
Другия път като видите или чуете Лунето да я поздравите и от мен Naughty

Лонка и ние със сестра ми ще я започваме Дюкановата диета, уж от понеделник, че да видим...тя си е купила книгата, а аз ще я карам на аванта Whistling Дано като сме две се само стимулираме и я спазваме...очаквай включване от нас Peace

Пъзелче как е София, онези "гащи" свършиха ли ти работа?

Пеци мен също ме сполетя съдба подобна на твоята,след усилен фитнес и хранителен режим/не много строг/ отслабнах,влизах си в старите дрехи.........и тогава отново забременях...така всичките ми усилия отидоха по дяволите....

Привет и на всички останали, които нямат време за форумСКО и влизат за по едно здрасти wavey

От мен лека нощ newsm46

Докато се изкажа и Дидка се върнала Laughing

# 129

Дидке аз лятото разбрах, че "Златна белка" е станала пицария...
Ти успя ли да грундираш онзи ден?

Като си дойдеш лятото ще те заведа непременно - малките тогава ще тичат и няма да ни притесняват, но до тогава да си свършила с ДюкянЧо Mr. Green ....за грундисването...почти съм готова вече Wink

Лека и от мен, че сутринта как не ми се става ooooh!

# 130
Добро утро,

Аз отивам да    food002 1dishes newsm79 wash hang smile3529
За капак съм отново   yu5/а пия АБ в момента ooooh!/

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 08:59 от Iva M.

# 131
Добро утро  Wink взимам си от английската закуска, ама къде е сладкия боб Mr. Green

Иве, нещо вирусно ли те хвана  Tired

...мояТ най-малък мъж мисля, че кара варицела newsm78 Днес ще ходим при чичо Доктор да потвърди Peace

Лек ден ви пожелавам и леко с шетането и домашните

# 132
  • Под Сините камъни
добро утро и от мен да се запиша за днес

# 133
Добро утро!

Аз тази сутрин се събудих с адски болки в гърлото и ужасна хрема  Sad. Мислех, че се оттървах след като цялото фемили се изреди да боледува от този вирус, но не. Сега, като оздравяха, всички паднах аз. Май следобед ще се ходи при доки.

...мояТ най-малък мъж мисля, че кара варицела newsm78 Днес ще ходим при чичо Доктор да потвърди Peace

Дидка, за кой път, бе мила. Или сега наистина. Дано му се размине леко на малкия Мишон.

Като чета за фитнесите, излиза, че май аз се набутвам доста с моя. Люсито, аз разбрах, че Рикас-а ще го затварят скоро. Ще продават сградата, май.

Ренка, моля я ми обясни по-подробно за картите в твоя фитнес /без масаж/, какво включват, колко посещения и има ли достатъчно уреди, спокойно ли е. Не обичам да има много хора. Може и на лични, да не оспамваме темата.  Peace

Ей, нали среща щяхме да си организираме за края на януари. Какво стана? Давайте да мислим къде ще ходим? Аз може да съм болна, ама както казва мъжО за ходене г... ми се отваря.

Хубав и спокоен ден!

# 134
вайлет това е само  за цената на картата.за инструктор се заплаща 1 лв.масажист няма.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт