Отговори
# 45
  • София
Здравейте на всички!

Аз сега застъпвам на работа и съм до 24 часа.

Вчера прекарахме страхотен имен ден. Децата много си играха. Снимките можете да видите на www.imenden.dizela.com

# 46
Привет на всички, работещи и неработещи Hug Аз май скоро няма да вляза в първата група. При нас се очертават сериозни съкращения и засега получавам съвети да си стоя в къщи колкото мога повече. Така че аз ще съм на работа най-рано сетпември тази година. Не че сега бездействам, но си е друго сред колегите Peace
Като чета за люлинска среща ми се иска и аз да дойда, не сме чак толкова далеч, но преди обяд ми е невъзможно, така че ще чета и ако има снимки, ще гледам.
Деница днес не спа преди обяд, а следобед спа малко и сега ми е едно криво и уморено Tired Добре че времето беше хубаво, та излизахме два пъти по малко. Ще гледам да се пооправя и да си лягам.
И аз забравих да гледам Горчиво, пък и Нори май не ни подсети.
Велмар, хубаво е че си се поуспокоила малко, дано нямате повече проблеми Praynig
Лека нощ от мен Hug

# 47
Подсети ни не Нори ,а друга мама ,но и аз не гледах,просто Ники завзе телевизора  Whistling
Дано поне по нета мога да видя .
Мен така ме боли зъб ,че просто ще откача вече,днес ми вадиха нерва ,но въпреки това сега ме боли зверски цялата челюст  ooooh!,не знам как ще спя.
Иван и той е със същия проблем ,та не мога и да се оплача,затова реших на вас да кажа че дано малко ми олекне  Tired
Утре пътувам до София. но съм само за един ден и по работа,иначе така ми се вижда с вас...
Ох оплаках се,отивам да приспивам "звяра",че стана утре ,а на нея още и се играе,батко и и той май има нужда от един шут по някои части за да си легне  Twisted Evil

# 48
Здравейте  Hug

Аз най-накрая успях да кача снимките от Испания  Laughing Ще се опитам да ви разкажа с две-три думи  Mr. Green Пристигнахме в Мадрид, където отседнахме при родителите на приятеля на сестра ми - там посрещнахме и Коледа. Не успяхме да разгледаме много Мадрид, че нямаше време, но ми направи впечатление, че е прекалено пренаселено, направо не можеш да се разминеш по улиците  ooooh! Може би и за това не ми допадна толкова, по-добре се чувствах в Кордоба, където живее сестра ми и където е много по-спокойно, а и по-топло  Sunglasses Бъдни вечер при тях и Коледа не се празнува по някакъв особен начин /и честно казано ми липсваха обичаите на Бъдни вечер/, нищо интересно освен подаръците  Mr. Green, които за Лори разбира се бяха многооооо. На нова година имаха разни странни ритуали, които така и не ми обясниха за какво са - напр. отброяват се последните дванайсет секунди като на всяка се хапва по едно грозденце  Crazy /аз съответно не успях да си преглътна и не се справих с тази задача/; обувката  някой трабва да ти постави парички, които са назаем и които след това се връщат  Sad, а след 00ч. обувката се хвърля зад дясното рамо и тряба да падне нагоре за да ти върви добре годината; хвърляхме и чаша вода зад дясното си рамо от балкона  Mr. Green
Успяхме да отскочим и до Севиля, но не разгледахме много, че с Лоринка беше трудно, затова се отказахме да ходим и до Гранада, какъвто ни беше предварителния план  Sad
За пътуването със самолет не ми се и припомня  ooooh! - настига, че умирах от шубе, ами и Лори мрънка доста, а при кацането и на двата полета пищя до припадък, въпреки сокчета, млека, биби и хиляди играчки. А и турболентността на връщане направо ме уби  Shocked както и разликата в температурите - от 15-20 градуса на -15  Crazy
Успяхме да разгледаме доста магазини  Mr. Green и едва си натъпкахме куфарите - всички бяха много над допустимите кг, но слава богу не ни караха да плащаме  Laughing Аз съм доволна, че успях да купя някои доста хубави играчки на Лори  Wink Абе определено ще се ходи пак, че има какво още да разгледаме, ама ако може да е лятото, че температурите ми допадат повече  Laughing

Ето и снимчиците въпреки, че след това писание едва ли ще имате сили да ги разгледате, ама го давайте малко през просото /и без това не успях да снимам много забележителности/

И аз от вчера съм в редицата на болните - снощи си легнах и успях да стана едва сега /не ме питайте как се оправях цял ден с Лори  ooooh!/

# 49
Elwing, MamaMargo дано по-бързо ви се оправите, че и двете болежки са направо отвратителни  Hug Heart Eyes Елфче, дано по-скоро получите добри новини  Hug А между другото в Мадрид бяхме в един парк където писахме желания на едни балони и беше пълно с търчащи и бръщолевещи елфчета и се сетих за нашето си елфче и ми стана едно такова много хубавко  Heart Eyes

И аз не успях да гледам Нори, но ще поправя грешката  Peace

А аз хич не съм се и замисляла за дг  ooooh!  Embarassed

Ember честито бебче на приятелката ти   bouquet Да е много здравичко и послушничко. А за старите приятели е много хубаво - и аз все се радвам на такива срещи  Peace Между другото се сетих да те питам - май четох, че в Пловдив ще правят мартенски базар - при вас ще има ли такъв  newsm78 или беше на 1 юни /нали съм обещала още ангелчета, та гледам да не забравя  Grinning/

Е оставям ви, че аз пак почнах да се отнасям - май беше по-добре като нямах кирилица  Joy

# 50
Здравейте момичета,напоследък много ми са къси постингите,та сега ще наваксам.
Елвинг ако все пак трябва нещо,обаждай се,ще намеря някого в Карлсруе да го пратя(аz съм с дълги връzки  Mr. Green). Бърzо да ти се оправи ушенцето.
Мама Марго ти си рекордьорка в четенето (е и Блак де). Аz я оставих zа беzсънните нощи и почнах да спя  Laughing.Иначе стигнах някъде до 50 стр. Хареса ми това zа пишлето.Всъщност никога не съм въzприемала играта на Алекс с пишлето му като акт на сексуалност,а точно като да си играе с ухото си.И много се zарадвах,когато си откри пишлето,много смешно беше. Интересно ми е какво се пише zа дисциплината.Бърzо оzдравяване.
Душко кога ще идваш пак към немско? Аz съм до холандската граница.Ти къде се подвиzаваш по принцип?
Велмар радвам се zа Дани. Тя голямо вундеркиндче щом свири на роял,пу пу
Ембер само такива хубави новини да се чуват   bouquet
Валя все се каня да те питам,откъде си?
Нана супер парти,поzдравления.Доста хора сте се събрали,ама си имала и други майки,че иначе лудницата щеше да е голяма.
ВСТ много яки снимки,пак добре,че "малко" си снимала.Няма да каня вече в Германия,то тука голяма скука,отивайте всички в Испания(Елфчето вече отдавна я иzпратих). Жалко,че не сте стигнали до Гранада,но пък ще има и другия път какво да гледате. А това с обичайте доколкото си спомням zа чашата се раzлива zа късмет и даже май се чупи и се броят парчетата,колкото парчета,след толкова дни(или месеци беше  ooooh!) ще те споходи щастието.За гроzдето то нали е традиционно zа тях и май zа zдраве се ядеше. Другото и аz zа първи път чувам.Може и да бъркам,много време мина от странството ми в Испания.
Мадонке много те мисля,да zнаеш  Praynig.
Пропуснах пак някого,сори,ще наваксам следващия път.
Ох нашето zатишие вчера е било пред буря.Сутринта пак велико дрискане,даже и повърна.Педито вика вирус било,ама не бил zараzен Shocked (то тук и беz това на всичко вирус му викат). Поне успях да го накарам да вzеме проба от акото и ако има нещо,в лабораторията ще го открият.Ауу как искам да се оплача от тъпите лекари,имат апаратури zа луди пари,а не могат да ги иzполzват. Ама няма,че едно,че ще иzпиша 2 теми и друго,че ще превърна хубавата тема в zдравен клюкарник.
Утре ще ходим zа първи път на zанималня и много се вълнувам. И от вълнение ще отида да си поспя   Wink
Момичета  Hug аz трябва да благодаря,че харесахте zаглавието. За един ентусиаст (виж вляво) това е голяма работа.

# 51
Добро утро.,момичета Hug КАфенцето тази сутрин е от мен
ВСТ- страхотни снимки Hug.Ей че хубаво ми стартира деня с тях........ Зареди ме с настроение Heart Eyes
Бахи, успех  със занималнята днес Peace
albena_vlady , като ти е далеко Люлин за среща, ориентирай се към ОК Wink
Elwing ,  сстига с тия болежки.Бързо да ти се оправя ухото, че трябва да слушкаш Ивчо Grinning

# 52
  • гр.София
 Здравейте!
 Велмар,мерси за ароматното кафенце-по-хубаво е от това дето сега го пия,щото нещо млякото ми киселее,ще да е прокиснало и очаквам да ме споходи проблема на Алекс на Бахи.
 Засега само се нагледах на Калоян и гостите му.Ама какъв е този купон без мацки? Само момчета.
 Бахи,много държа да ти изклюкаря,че Валката е от Русе.Оттам -цял отбор готини мами(разбирай хубави).
 Ей,наболедуваха се децата,а сега рухнаха майките Naughty
 Марго,моите ако стоят до 23ч ,аз ще заспя преди тях. Но легнат ли-изведнъж се разсънвам.Отделно,че пия кафе и вечер и мога да изкарам до към 3ч.

За градините си мисля,че от тази истерия само  ще спечелят частните такива. Нека!

# 53
  • София
Засега само се нагледах на Калоян и гостите му.Ама какъв е този купон без мацки? Само момчета.

Ааааааааа не е вярно, не си гледала добре. Имаме си една дама - София http://www.imenden.dizela.com/original_pic/IMG_4739.JPG

и обички си има Mr. Green

Велмарче мерси за кафенцето. Хайде чакам те душко на линия да побъбрим Hug

# 54
  • София
Привет!
Блан, не видя ли девойката наистина?  Joy Много са готини хлапетата верно! И мамите им също!  Wink
Ааа, Велмар, можете дружно да дойдете от ОК към наше село!  Crossing Arms  Wink
Дани къде се изгуби?  Thinking
Отивам да гледам снимки от Испания  Heart Eyes

# 55
  • София
Не знам какво става, но  влезнах с 300 зора във форума.

Люлинска среща виждам, ама за кога се очертава, някой ще ме просвети ли?

Не съм сядала скоро на комп, защото имам много контролни и един изпит изтеглен преди сесията, та вече откачих. На всичкото отгоре и

разни  различни глупотевини изникват да ми отнемат свободните 30 секунди дневно  Laughing

Ами как да ви подсетя?! И аз не ни гледах Joy но днес съм вкъщи и си пуснах записа от Нетера.

Много ви обичам и ви гушкам Hug Hug

# 56
  • гр.София

Ааааааааа не е вярно, не си гледала добре. Имаме си една дама - София http://www.imenden.dizela.com/original_pic/IMG_4739.JPG

и обички си има Mr. Green

Много моля за извинение адашката на С. Praynig

# 57
ВСТ, супер снимки!!! Така ви завидях благородно де, за слънчицето и по-топлото време sun, за хубавата ваканция .... Лори е прекрасна!!!
Айла, ако знаеш колко пъти гледахме клипчето на мадамите, че Ицето мн им се радваше и пееше заедно с тях tv
Джулиана, като ти гледам тикерчето, има ли вече бебешки ритничета?? pregnant
Ембер, честита бебка на приятелката ти   ylinfant

Ицето е с ангина, но вече се оправя. явно е наследил това от родата на мъжо, че там им е слабото място. отървахме се за сега от антибиотиците, е само локални му слагам. иначе от 1 седмица през нощта плачи на сън, най-вероятно го болят и кътниците. та тия дни не сме във форма хич.
При нас мъглата се вдигна и изгря най-накрая слънце, та може да направим една разходка

# 58
  • В ЛЮтеницата
Аз се почувствах отговорна да проверя какъв е този клуб и вчера следобяд водихме Лора да го пробва. Ами не е кой знае какво, но има голяма двойна пързалка и басейна с топките пред нея е огромен. Иначе има една къщичка за влизане, два-три камиона за бутане с крака, люлка, люлка-конче и двайсетина плюшени играчки. Лора почти два часа се пързаля и "плува" в басейна. Цените са като навсякъде - за 1 час - 3 лв., за два часа - 5 лв. Сравнително топло е, а отпред има барче за мамите, с доста беден асортимент. Намира се на пазара на Люлин, малко след банка ДСК и офиса на МТел, всъщност точно преди Мебелната къща.
Аз предпочитам да се видим през седмицата, защото почивните дни си имам помощници и успявам да свърша нещо или да напазарувам, но ако не ви е удобно - мога и в неделя. Предлагам да не правим резервации, за да не плащаме излишно, а само ще проверим дали не е запазен клуба (ако е в неделя - е много възможно да има РД). Та засега ви предлагам или в понеделник (14.01) или още в неделята (13.01).

Анди, не можеш да ме уплашиш  Heart Eyes!
Мадонка,какво става? Добре ли сте с Нори?
GJK - стига само си чела, драсни два реда, ако ти работи клавиатурата  Wink!

# 59
  • София
Ааа, този клуб го знаем - бяхме там на рд на Яна  Heart Eyes Блан, вие ще се появите ли? За ден нямам претенции.
Нори, успех на сесията!  Peace Същото и за всички мами-студентки!

Общи условия

Активация на акаунт