Отговори
# 150
ВСТ, миличка, стискам палци на сестричката ти да преодолее този кошмарен момент. Много е страшно това, което се случва. Кураж. Много силно се моля, дръж ни в течение, моля те.

# 151
Момичета, огромно благодаря за подкрепата. Аз съм досто по-спокойна, че всичко ще е наред. Явно съм я карала тази рубеола, щото и аз съм с малки цици. Хихи. Таз адрианска бре. Шегичка. Каквото – такова. Като излязат резултатите ще му мисля. Пепър, към 18-ти вероятно. И на мен ми хареса заглавието. Иначе решиха, че е рубеола, освен по рубеолоподобния обрив и по надутите лимфни жлези на тила, зад ушичките. Бяха станали с големина на лешник. Оттам тръгна всичкото съмнение.
Леле, Бахче, ти пък през какво си минала не ми се мисли. Твойто синче голям герой.
Блан, не стига че здраво ами и красиво сте я докарали тази Софийка.
Анди, спирам да чета, ама много късно, вече почти всичко бях изчела и може би заради това бях толкова много наплашена. Но как да не чета, като тез дофтори не винаги са наясно и само ни вкарват в разни филми да има за какво да се притесняваме.
Кога ще видим произведението на Дари? Верно, че Дани дойде във Варна и още не се е включила?
Лори е прекрасна, дори и на тази снимка. А аз да питам Лори и Лаура първи братовчедки ли са? И на едни и същи човек ли са кръстени? Или Кармен е първата братовчедка?
Не ми се смейте, ама на залаганията за новината на Нана, реших че е бременна с близнаци. Мда. Елфчето нали беше открила прилика в бременните гъбка111 и дани777, в повтарящите се числа. Аз пък след дълго анализиране – отсякох. Имаме си бременна МадоНА, бременна ЕлеНА, бременна ЮлияНА, всички завършващи на НА. И ето НАНА също бременна та и с близнаци. Хубавинко я наредих.  hahaha Нана, честита ти работа. Поне ще ни споделиш ли каква е медиата – радио, тв, печатна?
Пух, аз лично не смятам да записвам Нори на ясла, че точно юни ще трябва да я приемат, когато и живот и здраве ще раждам. И много ме е страх от бацили, които ще ми носи от детското заведение как аджеба ще се отразят на новороденото.

Не знам дали ви бях споделила, точно преди да забременея ми бяха предложили от работа да се върна на работа, като поемат разходите на детегледачка, забележете до 3 годишна възраст на детето, демек до детска градина. Дори бяха съгласни да се върна на половин работен ден. Много се зарадвах и тъкмо щях да приемам, тъй като си намерих и подходящ човек за гледане на Елеонора и хоп се оказах с бременен тест в ръка. Всичко замина на кино. Никога не трябва да си правя планове излиза.

Мама Марго, сладурка е Еличето. Ако не си изтеглила Банските на лалета, кажи, ще ти я пратя по скайп или кю.
Мис74, май всички към лудницата тръгнахме. Не сме свикнали, миналата година каква зима изкарахме, пък сега, чудо на чудесата.
Миленка, метни снимков материал, обещаваме да не се смеем много. Дано бързо ти мине опашката и пак да се класираш на леда. Аз си мислех за албумче – Болести, цицини и разни такива. Там можем да сложим разните му обриви от алергии, шарки, антибиотици, цицини, че на някоя ако й е нужно да сравни да може да го направи. Като източа фотото ще сложа снимка на нашия обрив.
Душе  Hug   bouquet
Елена, пожелавам ти това да е последното разболяване. Трябва да се пазим.
Марулче, чувствата ни са взаимни, цалувки и на вас. Точно според Кирязов е рубеола и той взе пробите. Всичко ще е наред, не спирам да си го повтарям.
Благодаря отново на всички ви.
Аз пак бях многословна, но не знам кога ще се доредя на компютъра от малката и нейните филмчета.
Валка, къде си мила? 
Елфче, ВСТ, много положителна енергия отново. Всичко ще е наред с близките ни. Вярвам в това.

cvetyab, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, топлина, уют, приятели и сбъднати мечти по случай празника ти.

# 152
  • по света
Мадона ,от това което казваш ти,разбирам че ти не си имала обрив.Ако е така шанса да си се заразила сигурно е под 1%   Thinking
vst_80,Elwing,ужасни новини но стискам палци да се възстановят леко!

# 153
cvetyab, честит рожден ден! Много щастие и успехи в чужбинско! Hug

Вст, просто незнам какво да ти напиша...случилото се е ужасно, но добре поне че не е фатално. Дано скоро да се оправи и да се открият причините за инцидента. А вие докато бяхте там забелязахте ли някакви тревожни признаци?
Мадона, мила, не можеш да си представиш какво бях изчела след първата ми неуспешна бременност и бях сигура, че имам токсоплазмоза, проблеми с хормоните и още какво ли не. Та затова е добре да имаш информация, но понякога това пречи. Hug
Честита нова работа на Нана!
dusheto, хайде чакаме те на среща в Люлин-ско! Hug

Хайде да внеса малко настроение: днес ходихме на Пеене за бебета зад хотел Родина. То всъщност било пеене за мами, защото ние се забавлявахме, а малчовците стоят отстрани и гледат шокирани как мамите им, пеят, дрънкат с дрънкалки и правят гимнастика и различни движения. Laughing Както каза водещата след време може и да им влезе нещо в главичките. Mr. Green
Бързо оздравяване на болничките мами и дечица (още не мога да свикна  да пиша деца вместо бебета Embarassed)!

# 154
  • у дома
cvetyab, ЧъРъДъ! Много щастие и успехи в чужбинско!   newsm51

vst_80, ужасна новина... прегръщам те  Hug
много прегръдки и целувки на всичките ни бременни мами  Hug   bouquet
nana77, успех с новата работа  Hug

Хайде да внеса малко настроение: днес ходихме на Пеене за бебета зад хотел Родина. То всъщност било пеене за мами, защото ние се забавлявахме, а малчовците стоят отстрани и гледат шокирани как мамите им, пеят, дрънкат с дрънкалки и правят гимнастика и различни движения. Laughing Както каза водещата след време може и да им влезе нещо в главичките. Mr. Green
Бързо оздравяване на болничките мами и дечица (още не мога да свикна  да пиша деца вместо бебета Embarassed)!

браво, браво, на 5 минути от нас и да не ни дойдете на гости  Naughty като изключим нашето присъствие и бумтящата камина, изпуснахте и това   smile3534

# 155
Ммм, Блу, ще ходя да си търся нещо сладичко за хапване сега, то лигите да му потекат на човек.  Simple Smile
Мадонка, добре звучиш.Всичко ще е наред! Peace
Анди, много интересно ми стана.И какво пеете? Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, CVETYAB!МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!  bouquet

# 156
  • София
vst_80, как е сестра ти? Elwing, а вашите? Мисля ви много, да знаете  Hug
Hug
При нас - няма новини, освен това, че са му отстранили далака - първо казаха, че още веднага са го махнали, сега се оказва, че едва вчера е станало  Rolling Eyes Много е тягостно да чакаш и разчиташ на информация от толкова далече, без да можеш сам нищо да направиш
Вст, дори и не мога да си представя пък на теб какво ти е!  Cry Кураж и много сила на всички ви Praynig Hug
Мадонка, всичко ще е наред!  Hug Наистина звучиш добре! А това за бременните мами преди аз ли съм го открила  newsm78  Blush Не помня. Твоята теория ми хареса  Hug ще чакаме и Нана да се реши Mr. Green аз пък ще разгледам в списъка ни дали има още -НА  Wink
Елена, Бахи, как са мъжлетата?
Анди, представих си ви  Heart Eyes  Laughing
Блу,  поздравления   chef  Peace

# 157
  • София
Мадонка какво съм направила, че чак пък близнаци Mr. Green

Elwing няма да е скоро, мила. Сега ме чака яко бачкане, да оправим бакиите със заеми и жилища. После ако не стане твърде късно може да анализирам отново нещата. Дотогава обаче ще се радвам на Калоян и новите бебета тук.  bouquet

VST80  Hug Hug

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 18:42 от nana77

# 158
Юлиана, да, без обрив съм аз, контактна съм само за сега и чакам да мине инкубационния период. Надявам се да мина между капките и този път.
Ей това за пеенето на мамите за бебета ме срази. Кви неща се измислят вече. Тцтцтц
Блу, ще пропусна какво са изпуснали, че съм сигурна че е някоя кулинарна красота и пак ще ми се лепне на гъзО. Такова е нали?
Е, на Ембър щом и потекоха лигите хич няма и да надзъртам. То е ясно.
Елфче, може и да бъркам за предходните ти бременни открития. Моля ако някой се присети да сподели, а не да му отнемам авторството. Да не би да е била Валката  newsm78
Ама ти внимавай, че нали беше АнНА в реалния живот. Тя пък Валентина.
Нана, харесваш ми така, значи може и да се прежалиш и ти някой ден.   bouquet

# 159
  • София
Мадонка какво съм направила, че чак пък близнаци Mr. Green
hahaha Joy
[Нана, харесваш ми така, значи може и да се прежалиш и ти някой ден.   bouquet [/color]
Peace Mr. Green
Мадонка, аз съм само Ани  Wink Ама другите две са Анна  Laughing Има и Елио-на, Кристия-на  Wink Валентина - като се отспиралчи евентуално Laughing

# 160
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ЦВЕТИ -МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И МНОГО УСПЕХИ!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Нана,честито със здраве да си харчиш паричките,снощи неможах да видя новината,нямахме нет,та чак ей сега дойде и днес нямах никаква компания  Cry
Vst,миличка дано сестра ти се оправи по-бързо и да преодолее този кошмар,а и да разберете възможно най-скоро причината,която я подтикнала да направи това  Hug Peace Praynig
Оф на Даяна бузките пак започнаха да се зачервяват,отдеве докато спа пак бяха червени и кожата и беше изпръхнала,сега пък нищо и няма  Rolling Eyes,звъннах на педито и каза,че ако и в събата и в неделя е така в понеделник ще ни изпрати на кожен лекар  Thinking
Мадонка днес си по оптимистично настроена,само така  Peace Heart Eyes
Ставам,че съм много гладнаааааааа  Mr. Green

# 161
Ей, сега се ровичках в архива, голямо ровене беше ама открих - Валката го е прозряла на 17 март в 12,16 ч българско време. И намерих мой пост, в който съм залагала че ще имам бебе към 2010 г. Какви планове въобще съм си правила не знам. Може тогава да е третото, знам ли? Прочетох, че и ти си била на кантар със закъснение. И на МилеНА  hahaha съм пожелала декемврийче. Хубаво е да си припомням архивите отвреме на време.

# 162
  • София
Милена, как съм те пропуснала, не знам  Embarassed Rolling Eyes
В един разговор преди време за традицията в сем. на мъжа ми на всяка кръгла година (разбирай - 70та, 80-та, 90-та, 2000та) да се ражда дете, ме подкачиха, че е мой ред за 2010г да дам нов живот, аз пък рекох, че е прекалено далече  newsm78 Ама току-виж я подмина  Joy

# 163
  • у дома

Блу, ще пропусна какво са изпуснали, че съм сигурна че е някоя кулинарна красота и пак ще ми се лепне на гъзО. Такова е нали?

smile3505

# 164

VST80 
Много прегръдки и от мен Hug надявам се сестричката ти да се оправи бързо и всичко лошо да остане зад гърба ви Heart Eyes
Мадонка ама сега ти се е паднало да хапваш Laughing хич не му мисли Wink
  Elwing я вземете ги изненадайте преди 2010,че тя наистина е далече Joy

Цвети Честит Рожден Ден!
  Лека вечер Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт