За МАРТЕНЧЕТО таз година,само здраве,щастие и луд купон да има!

• 10 600
  • 280
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро,

тази сутрин съм много заспала  Tired нещо не ми е добре, лошо ми е, вие ми се свят, дано да не се разболявам  Praynig Алис пък взе, че се разкашля сутринта, а трябваше рано-рано да я водим при баба й, уф дано не се разболее  Praynig цяла нощ се въртя и ме рита в главата, един път направо щеше да ми счупи носа, даже леко ме наболява сега  Crazy

Кети, пази се бе човек, не го видгай детето сега като те боли корема.

Жужи, ще ги натъманите нещата, като начало пробвай с частна градна и ако искаш почвай да го даваш отсега на половин ден, за да се адаптира по-леко.

А как ме разсмя сутринта дечко  Grinning загуби ми едната фиба и докато се ядосвах и я търсех на бегом из къщи тя се обърна и каза " е намам думи", ние с баща й се размазахме от смях, а тя като видя, че ни забавлява почна да го повтаря като латерна  Laughing

Зоуи, какво стана вчера на изпита?

# 16
Добро утро!
Аз се връщам от лекар и слава богу имам добри новини. Лекарката каза, че ще живея Laughing Нямам вече хрипове и от утре съм на работа. Снощи ходихме на Ивановден у свеки и оставихме децата там и малко се отдадохме на себе си с мъжа ми Wink А днес съм сама и ще си почина и ще махна елхата , че Катя вчера вече успя да я събори.
Дейзи , много сладки приказки плямпат сега и Катето ги разправя едни, всичко повтаря.
Айде до после.

# 17
Здравейте маминки! Heart Eyes

Лелеее какви сте  Whistling да забравите да се снимате,явно наистина голямо приказване е било  Wink
Дани/Bezmerna/,добре че ти дадоха лаптопа най-накрая  Hug да си работиш от вкъщи,че ти си напредваш в бременеенето  Simple Smile и не е добре в тези студове да се разкарваш всеки ден  Naughty  Hug
Ели,това да се чува  Hug че си добре!И да пораспуснш хубаво днес щом си без децата  Grinning

# 18
Уффф, баба ми сега ми се обади, че Алис е качила температура  Confused отпусната е, не иска да яде. Чакат баща ми да ги върне вкъщи, че да могат поне един Панадол да й дадат и да й измерят Т. Аман, направо сърцето ми се е свило, след оня ужас от 3 седмично боледуване още не мога да дойда на себе си  Confused Най-гадното е, че нищо не мога да направя в момента  Confused

Сори, че ви натоварих, но нямам с кой две думи да обеля на тая тема, а ще се пръсна  Confused

# 19
daizy, Hug Няма страшно, ще мине PeaceЕй сега ще свърши деня и ще се прибереш, а като си с нея ще се успокоиш Peace

# 20
Дейзи мили4ка,дано да не е нещо сериозно HugДани в неделя ве4ерта ми вдигна температура 38.2,без други симптоми,жизнен си беше,дадох му сироп за смъкване и осцикоклицинум(незнам дали така се пише) и на сутринта нищо му нямаше,съмнява ме да не е някой отит пак,4е в събота се оплакваше от ушенце newsm78.Ти не ме питай за изпита,4е пак се изложих Embarassed

# 21
Привет !
Дейзи Sad кофти и ние сме още така от днес има кашлица, пресипнал глас, сега пак отиваме при педито. Много ме е страх на не се развие в бронхопневмония  Praynig Поне температура ве4е няма.

# 22
И мен ме е страх от бронхопневмония, още повече, че кашля с леки хрипове  Confused лекарката е с изключен тел., за пръв път ми се случва да не мога да я открия  Confused майка твърди, че е зле, измерили са някак Т с техен термометър - 38.2 била, Алис е била в отвратително настроение, плачела и се гевезела много, типично за нея, когато е болна. Зоуи, как ми я пусна сега тази муха с отит  ooooh! с болки в ухото би могло да се обясни колко неспокойна беше тази нощ, то и с болки в гърлото може, де. Иииии, значи като му има нещо на детето направо откачам.

# 23
ох много ми става мъчно Sad,като прочета за болни дечица-стискам на всички палци бързо да оздравяват
какво е това чудо толкова кашлящи-да няма някакъв вирус нов newsm78

При нас положението с нощното кърмене няма развитие а утре ми е операцията #Crazy
Бобата явно или е в период на израстване или от отбиването ,но е като 1000 подивели магарета
тича,блъска,скача ми прав по корема,крещи,пее,качва се сам по стълбите и ме пъди да не го държа,качва се на един спортен уред и се мята по него а е висок,иска да полива и ако не му дам лейката реве а като му я дам полива по 100 пъти една и съща саксия и нещастните ми цветя вече са пътници,бие се,кара се.......................просто кипи от енергия и  в къщи няма как да я изразходва а сега е студ и излизаме по малко и в клубчетата ,като идем стоим по час,два и то пак не се изморява ,защото и в клубчетата играе с мен  newsm78
Днес една приятелка ми звънна,Б не ми даде да говоря,крещя,пя и скача по мен така,че ми изкарва въздуха.............(явно ревнува от телефона)
С бавачката и с баща си играе доста по кротко.
Може би ме наказва заради отбиването newsm78
Иначе и с мен има и по кротки игри ,чета му книжки,играем с къщичката.
Майчета моля споделете вашите дечица ,които не са на градина как се държат в къщи-подобно ли е положението newsm78

# 24
вирусът е с висока температура, болно гърло и сополи... Иван го изкара сега - според педито в поликлиниката нямало дете, дето да не го е закачил... Даже ни се учудваше, че вдигаме само по 38.5 температура... Хубавото е, че ако не направи някакви усложнения минава за 3 дни с изключение на гадните сополи дето ги влачим вече 1 седмица.
Мила, Иван си играе доста сам. Има огромно количество коли и камьони във всякакъв вид, цвят и големина и непрекъснато някоя на някъде се вози, товари, разтоварва, връща и т.н. Много рядко иска да играе с мен или с баща си - в повечето случаи се занимава сам. Иначе от 1-2 седмици явно и иван влезе в бебешкия пубертет, защото като нещо не стане на неговото и започва да удря, като му направя забележка започва да удря 2 пъти по ожесточено, но като не му обръщам внимание и започва да ме целува и прегръща, та явна така ще го озъптявам с тези изблици на агресия..
Успех с операцията. Дано се възстановиш бързо.

# 25
Герчо, този вирус за който казваш ми звучи точно като нашата история  Confused вече 2 седмици влачи едни сополи, а от днес е с гърло и Т. Важното е, че се чух с лекарката и утре майка ще я заведе да я прегледа. Герчо, честит имен ден на Иван на патерица, да ти е здрав и много да те слуша.

Мила, стискам палци за утре, споко, ще мине и замине и после със смях ще си спомняш  Hug ще те мисля и ще се моля за теб  Hug

За поведението на Бобчо, според мен е напълно нормално да е такова - първо събрал е много енергия, второ - сърди ти се заради отбиването. Алис също се държи агресивно понякога и подивява, но се е научила да се извинява и да ме целува. Мен по-скоро ми втръсва от това, че е залепена за мен. Тя тежко преживява липсата ми и вечер е като ваденка, като вляза да се изкъпя - реве пред вратата / млъква само ако ме гледа как се къпя и ми подава гъбата и другите цвъкни/, хваща се за крачола ми и така слагам масата и разчиствам, ако вниманието ми се отколни от нея - надува гайдата, много ме ядосва с този рев по поръчка. Но като цяло мога да кажа, че се занимава сама много повече от преди, особено като е с майка по цял ден си играе самичка.

# 26
Дейзи  Hugи на мен ми е супер притеснено, още пове4е 4е Анна-Мария за първи път ми вдига Т.

Гер4о  Hugкак се лекувахте? Моето педи спомена 4е е нещо като ангина.

Мила Hug, стискам палци за утре  Praynig

# 27
Надявам се бързо да се оправят болничките дечица  Praynig И на мен мие най-притеснено,като има Т. Rolling Eyes дано Али и Ани я свалят бързо  Praynig

Мила  Hug ще стискаме палци за утре  Hug всичко да мине без проблем  Praynig

# 28
  • София
Бързо да оздравяват малките душици   Praynig Heart Eyes

Мила, стискам палци всичко да мине по вода утре  Hug

# 29
Мила Дани се държеше по абсолиутно същия на4ин като го отбивах в на4алото,но после вси4ко си дойде на мястото.Бях 4ела статия в бг мама за отбиването и там пишеше,4е подобно поведение има,когато отбиването е прекалено бързо,въпреки 4е не мисля,4е нашето беше такова.Пожелавам ти успех утре на операцията,ще останеш ли в болницата с преспиване?Пиши веднага като можеш какво е станало Hug
Стискам палци вси4ки болни де4ица да оздравяват Praynig

Общи условия

Активация на акаунт