За МАРТЕНЧЕТО таз година,само здраве,щастие и луд купон да има!

• 10 598
  • 280
  •   1
Отговори
# 30
Мерси милички,много сте мили Hug Hug Hug
Ще ме задържат 4 часа след операцията,няма да спя в болницата.
Мен хич не ме е страх (все още Wink)след секциото и операцията на гърдата,един зъб не ме впечатлява особено.Предпочитам на мен да са тия неприятности отколкото на Б(дори лека температура при Б ми е по страшна от моя зъб)

Момичета  Heart Eyesзнаете ли дали днес празнуват и гинеколозите(а не само акушерките),като е Бабин ден-вие поздравихте ли вашите Hug

# 31

Гер4о  Hugкак се лекувахте? Моето педи спомена 4е е нещо като ангина.

Ами докарахме се до антибьотик, но иначе според педито грипа траел 72 часа. пие се само противотемпературно /аз давам най-често панадол и нурофен/, сироп за кашлица, капки за нос, много стеремар и противоалергично /зинит или зиртак - все ги бъркам/. Противоалергичното е много важно, заради набъбването на лигавицана... Рядко температурата не спада след 72рия час, което означавало, че е започнала бактериална инфекция и се стигало до АБ, ама ние и до там го докарахме - температурата при иван трая 5 дни...

# 32
Привет , скъпи мами !
Първо да честитя Новата година и да ви пожелая мноого здраве , късмет и само хубави емоции през нея!!!
Честито и на всички именици , които съм пропуснала !!!
Аз отдавна не съм писала , защото компа беше се набъкал с вируси и докато чакам мъжа ми да го оправи ... та цял месец и накрая си купихме нов ,че нещо стария не ставаше. Добре че мъж ми беше 2 седмици в отпуск , празници , подаръци и пр. , но от началото на годината с този сняг и стоене в къщи не се издържа и вече с компутър си е друго.
Искам да пожелая бързо оздравяване на всички. Специално стискам силно палци на Мила за операциата Peace
Стела и тя е със сополи и кашлица от 31-ви насам , ама май ги лепна от едни деца , на които бяхме на гости , чиито родители не намериха за нужно да ни го кажат предварително !
Новата година я посрешнахме у дома с още две семейства , само Стела беше детето и съответно беше център на внимание - само правеше наздравици постоянно, с всеки се закача и издържа до 12 без проблем , но после се стресна много от бомбичките , плака и накрая заспа.
При нас нищо ново , Стела почна повече да бърбори , ама като чета някои от децата какви ги казават ми става много смешно , тя е още само на думички , но доста се отприщи и поне по една нова чувам на ден.
И аз съм чела за този бебешки пубертет , това си е прехода от бебе към дете , те вече си искат малко или много автономия и си показват характера. Стела не се тръшка , но "не"-то си е по подразбиране винаги , дори и да е "да". Като си науми нещо иска да е по нейната , но все още успявам да намирам начин да става както аз кажа.
Все още се кърмим , само за приспиване. Благодаря за съветите , които ми дадохте преди 2-3 теми как да се справим и с тези кърмения. Но аз още не съм се заела на сериозно с тях , така ми е по-лесно Embarassed Факт е ,че баща й успя да я приспи един следобед сам , само като я сложил на спалнята и като й говорил тихичко , само дето с мен се сеща за другото и номера не минава.
Почти всеки ден излизаме макар и за 30 минути. В началото Стела се страхуваше и не искаше да ходи по снега, но откакто ни видя как се бием с татко й със снежни топки май се светна ,че снега е голям купон   Laughing
Това е засега от мен.
Вече ще пиша по-редовно.
Хубава вечер от мен Hug

# 33
Мила , стискам палци и аз за операцията Peace
Дано Ани и Али да се оправят скоро.
Аз утре ще водя Катя на консултация , а и има нещо на клепача , нещо като топченце и ме тревожи, Миниатюрно е , но аз го виждам.

# 34
  • Варна
Хайде, и аз в новата темичка. Тася, заглавието наистина е много яко.  bouquet
Мила, успех утре!  bouquet
Али и Ани бързо да се преборват с бацилите и да оздравяват. Heart Eyes
Ели, радвам се, че и ти си по-добре. Hug А за Катето за ечемик ли се притесняваш? newsm78 Дано нищо да и няма. Praynig
Дани, успяхме да подадем документи, но дали ще го вземат ще се разбере чак на 31-ви май. ooooh!
Аз много набрах покрай историята със записването и се включих в инициативата на Варненските майки да се борим за решаването на проблемите с детските градини. Днес бях на среща, организират пресконференция по темата в четвъртък. Даже и интервю давах днес за Нова.  EmbarassedНе знам кога ще го излъчват. Забравих да питам от притеснение. Дано не съм се изложила много. Sick Та такива работи. Хайде, лека. Hug

# 35
  • София
Миличка  Heart Eyes Дени е същата работа, няма умора ooooh!А особенно както е от 5-6 дни само в къщи и със свекитата се скарахме и само при мен стои  Crazy направо пощуря. Иска само нещо забранено да прави, пипа , отваря шкафове, качва се на масата  ooooh! Откачих. Щом днес разхвърля и един шкаф с хавлии, който никога не пипа Crazy-бъркаше и хвърляше а аз само крещя  ooooh! абе ужас.

Иначе аз още кашлям и незнам дали ви се оплаках, но вчера не съм усещала бебчето Confused

Зори, Дейзи  Sad оправяйте си съровищата Heart Eyes Ние още сме със сополи Confused и двамата Blush

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 00:50 от ketito

# 36
Ketito Захвърли черните мисли , бебчето сигурно си почива Flutter

Мила успех с операцията , Боби вече е голям мъж и ще те разбере  за отбиването.Ели се държеше отвратително като махнах бибата и на всичкото отгоре след седмицжа я пуснах на ясла. #Crazy

На болничките бързо оздравяване Peace

Да ви разкажа какво направи Ели снощи Laughing По принцип напоследък като я къпем винаги плаче при обливането и бърза да излезе от ваничката.Снощи като се заигра вътре , и не иска да излиза Crossing Arms На два пъти и давахме по 10 минути и сам я обливаме с топла вода да не изстине.Накрая я изкарахме някак си и като ревна това дете ooooh!не дава да я изсуша , нито да я облека.Такова чудо не е било.

# 37
  • София
Здравейте и от нас! Честита Нова Година с малко закъснение! Пожелавам ви само положителни емоции. Болните бързо да оздравяват! Мила чакаме те да пишеш как е минало, мислим за теб! Всичките дечица са много сладки и много пораснали, ама Бобчо си остава за нас така че не го закачайте! Laughing Laughing Laughing
Симона днес за трети ден е на ясла. Пускам я до обяд. Там не реве, влиза сама, играе си общителна  е, но в момента в който ме види започва да реве и не спира поне 1 час. В къщи не се отделя от мен, само ме гушка, към баща си  е същата.  Все пак си мисля, че бързо ще свикне. За нас е проблем ранното ставане, но и ние ще трябва да се адаптираме към новият и режим. Аз сигурно се побъркквам, но.... вместо да си гледам кефа, че имам малко време за себе си, аз стоя и мисля какво прави и чакам с нетърпение да стане 12 да отида да я взема, да не говорим, че отивам по-рано и стоя пред вратата да се ослушвам.  Blush ooooh! Ужасно много съм свикнала с нея и не мога да се откъсна. Не знам как ще я оставям по цял ден и няма да я виждам до вечерта... Blush вие как свикнахте? Все си мисля, че децата по-лесно се адаптират от нас, просто ние не го паказваме и сме по-издържливи, докато те не могат да контролират емоциите си.

# 38
Добро утро,

макар че за нас хич не е добро. Алито е доста зле, най-тежко от всичко е тази температура, влияе й много зле  Confused цяла нощ не съм спала от притеснение да не направи гърч, непрекъснато я следих дали се покачва и я будех да й давам панадол. Най-най-гадното от всичко е, че не ме пуска от ръката, и сутринта като излизах изпадна в истерия, тя по принцип си плаче всяка сутрин, но за 2 мин. се успокоява, тази сутрин обаче майка ми се обади след половин час, че детето е в истерия и пищи, а аз я чувах как крещи "мамо-мамо" е казвам ви ревнах, както си бях в трамвая и се разревах, в офиса си доревах тайно, направо сърцето ми се скъса. Не ми е толкова гадно, че е болна, а от факта, че има нужда от мен, а  мен ме няма, ще се пръсна просто  Cry

Мила, моля се за теб  Praynig всичко ще мине чудесно  Hug

Кети, още си в много ранен месец, нормално е според мен да не усещаш непрекъснато бебето, защо за всеки случай не се консултираш с лекаря си?

Анетка, радвам се, че пак се появи  Hug

Кате, успех на инициативата  Hug

# 39
здравейте и от мен,

Мила дано мине леко опрецията, чакаме те следобед да пишеш как си  Hug
Кетито бебето е малко, може да не го усещаш всеки ден  Hug

Имало сега някакъв вирус с порвъщане и растройство, аз или го изкарах за една нощ или се натрових нещо, повръщах много гадно  Sick
бързо оздравяване на всички малки и големи  Hug

# 40
Привет!

Дейзи  Hug първите две нощи и аз не съм мигнала от страх да не направи гърч. Само проверявах Т. 4етох 4е гър4 се полу4ава главно в първия ден на болестта когато Т се пока4ва рязко. Ние сме с кашлица, с хрипове и пресипнал глас, през деня по4ти не кашля. Но ве4ер като си легне покашля и се плаши души4ката Sad Дано бързо и мине и не се стигне до антибиотик Praynig
Дано и Али бързо се възстанови!  Praynig А ти не можеш ли да си останеш в къщи с Али?

Кети  Hug спокойно мили4ка, още си в много на4лана бременност за да го усещащ всеки ден еднакво. Без такива мисли  Naughty

Кате, успех и кажи кога да те гледаме по Нова Wink

# 41
Добро утро и от мен Hug

Дейзи направо ми се скъса сърцето  Sad стискам палци Али да се е успокойла и да оздравява по бързо ,че си представям какво ти е  Hug

Мила дано операцията да мине добре и най вече през нощта да се справите  Hug

ketito не се притеснявай аз Симона почти не съм я усещатала случвало се е на седмица по 2-3 пъти да мръдне по малко ама тогава не бях много в час и тези неща не ме притесняваха ама виж с Алекс голяма параноя ме гонеше и ако се случеше така цял ден да не го усетя /а това се случваше/ хапвах половин шоколад със чаша кола и набързо го разбутвах ,лекаря ми беше казал ,че така ще го побъркам детето ама го прилагах в краен случай като се притесня маного.

gabi666  и Алекс е така сутрин не плаче ,но щом отида да го взема щом ме види започва обаче с времето намалява сега напоследък е по скоро мрънкане и трае около 1-2 мин. Иначе и на мен в началото ми беше много мъчно и ходех рано рано да вися пред вратата ама не сме нито само аз нито само ти . Пред нашата детска градина си се събирахме 15 мин. по рано цяла група Crazy  Grinning та последните минути преди да отключат вратата поне ни минаваше по бързо като си приказвахме,ама се свиква нама начин  Hug

Ееее Зори , стискам палци да оздравявате по бързо  Hug много гадно с тези болести направо ни се разказа играта тази зима на всички то не са вируси не е чудо  Confused

# 42
Мерси милички, знам си аз че ще ми дадете едно рамо  Hug майка забрани да звъня по тел., че много се разстройвала и мислела, че съм аз, та чакам тя да звънне и направо място не мога да си намеря.
Зори, по принцп мога да взема болничен, но пусто неудобство - още съм на изпитателен срок  Confused и без това нали натворих едни простотии и сега ако изляза и болничен мисля много ще дойде  Confused реално майка може да я гледа прекрасно, въпроса е, това че много страда за мен  Confused

# 43
Кетито я се стегни моля те,та ти си още в 14 седмица,нормално е да не го 4увстваш постоянно.Аз Дани за първи път го усетих в 19г.с,а всеки ден запо4нах да го усещам някъде след 25г.с,затова си мисля,4е е нормално,рано е още да го 4увстваш непрекъснато.
Стискам палци за Али и Ани да оздравяват бързи4ко Praynig Hug,а също и на Кетито и Дени Praynig Hug
Мила дано вси4ко мине леко,пиши как си като се прибереш Hug

# 44
  • Варна
Ох, Дейзи, ужас. Cry Направо щях и аз да ревна. Така се чувствах, когато бях в болницата с Габи, а Преско беше болен вкъщи. Но поне тогава той не разбираше, а сега до го слушам по телефона как реве и да не мога да го гушна, направо бих се побъркала. Cry Оф, и аз не знам как ще го пусна на ясла. Ама трябва, няма как. Всички ще минем от там, рано или късно. Confused
А мен май няма да ме дават по ТВ-то. Само в нета са пуснали репортажа. Успокоих се малко, да не се излагам национално. Embarassed Ама добре се е получило. Само дето съм много нефотогенична. Confused Барем едно червило да бях сложила. Но като излизах много бързах, да не закъснея, пък преди снимките много се бях шашнала. Sick И верно камерата слага 5 кила отгоре. Crossing Arms
Мила, пиши като влезеш, че те мислим всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт