За МАРТЕНЧЕТО таз година,само здраве,щастие и луд купон да има!

• 10 604
  • 280
  •   1
Отговори
# 45
Е, поне вече имаме диагноза - поредната бактериална инфекция, как един път не се разболя от едни прости сополи това дете, все са някакви сложни и необясними медицински казуси  ooooh! къде и как я е лепнала е загадка, минаваме на антибиотик  Confused също мултивитамини, остава осцилококцинума и сиропа за кашлица  Confused аман  Tired поговорих си с нея по тел. първоначално се разплака, но после се успокои, обясних  че скоро ще се върна, а тя да слуша баба и миличкото ми каза добре и ми каза чао  Cry никога повече няма да кажа, че е лигава, душичката ми.

# 46
Дейзи  Hug виж какво добро детенце е Али Simple Smile Души4ка малка.

Как ви лепнаха тази диагноза? Каква е тази бактериална инфекция? Сподели... Wink

# 47
Зори, грипът, който вилнее от типа на ларингитите - тоест пресипналото гърло и кашлицата са от него. Затова се пие и противоалергично - спомага за възстановяването на нормалната лигавица. Хриповете поне при нас се оказаха от хремата и задната хрема - ринит - стичат му се секрети в гърлото и звучи като ужасни хрипове.
Дейзи, бактериалната инфекция как я доказаха? По принцип се доказва само с кръв и урина. Обикновенно след вирусни инфекции отслабва организма и се получават бактериални инфекции, но без изследвания всичко е в кръга на догатките.
Мила, успех - стискам палци.
Кетито, аз иван го усетих супер рано - някъде в 15та седмица. всички ми казваха, че за първа бременност е невъзможно да го усетя, но аз бях сигурна. Разговарях и с лекря, който ми каза, че по принцип матката не е еднакво чувствителна навсякъде и единственият вариант е да усещам бебето само в някой много чувствителен участък. И наистина го усещах само горе в ляво. минаха към 4 седмици преди да започна да го усещам навсякъде, като през това време ходих към 20 пъти обляна в сълзи, че нещо се е случило на бебето и затова не го усещам, а пък то се оказваше, че всичко си е наред, но бебока се е завъртял. Успех

# 48
Гер4о  Hug както винаги си супер наясно със вси4ки болести Simple Smile Мерси ! Simple Smile

На мен педито същото ми каза - 4е е от типа на ангина, ларингит. Странно 4е не изписа Зиртек, а само Мукоплант, Хомеожен и Калциев Глуконат. Няма сополи (поне видимо) въпреки 4е няма от къде да идват тези хрипове ако ли не от хрема, ама знам ли ве4е  newsm78

# 49
Зори, калциевият глюконат има противоалергично действие, ако не се лъжа.

Диагнозата я е поставила лекарката, казала е, че е 100% сигурна, че не е грип, а именно бактериална инфекция. Поставила я е на база прегледа само, според мен трябва да вземе поне секрет от гърлото. Довечера ще разпитам майка по-подробно. Антибиотика е Цефзил, доколкото прочетох е за всякакви инфекции на горните и долните дихателни пътища. И ние  с майка се чудихме що за диагноза е това и откъде може да прихване такова чудо, версията е била, както обикновено, че ние сме приносители без да сме болни. Абе незнам вече, предпочитам да не изследваме кръв, защото още преживява как лелята й е направила "бок" на пръста  Rolling Eyes

# 50
Гер4о  Hug както винаги си супер наясно със вси4ки болести Simple Smile Мерси ! Simple Smile

На мен педито същото ми каза - 4е е от типа на ангина, ларингит. Странно 4е не изписа Зиртек, а само Мукоплант, Хомеожен и Калциев Глуконат. Няма сополи (поне видимо) въпреки 4е няма от къде да идват тези хрипове ако ли не от хрема, ама знам ли ве4е  newsm78
Зори, иван кара всички грипове, та оттам съм наясно... Колциевия глуконат има действието на противоалергично. дава се точно при ларингити. някой смятат, че е вреден и предписват други, но и на мен са ми го изписвали веднъж. ринита е задна хрема - много често срещата при малки деца, заради недоразвита носоглъдка.
дейзи, твоето педи да не се е преквалифицирало от Канал 2001  Joy Joy Joy. Те хората правят изследвания и пак не могат да сложат 100% диагнози, а тя ги слага с преглед. Браво - доста е добра. ако наистина е тази диагнозата я питай за цифрите от следващия тираж на тотото. За втори път е сигурна в нещо, дето и с изследвания трудно се доказва. това с най-добри чувства  Laughing...

# 51
Вече писах веднъж, но къде изчезна  newsm78

Мила, дано всичко е минало добре  Praynig
Кетито и аз мисля, че няма място за притеснение, просто си е кротнало бебчето  Peace
Илин също имаше хрипове и възпалени уши, та затова пихме Калцид, но хремата неспира вече трета седмица. Е какви са тези чудеса, незнам.
Дейзи, дано бързо и отпусне на Али с АБ и да се оправя  Peace
И аз съм в едни мисли, как ще реагира Или, като се върна на работа? Той дори в детските клубчета не иска да стои без мен, а пък за ДГ не ми се мисли  ooooh! сигурно много ще страда  Cry
Да питам, дечицата ви стоят ли сами в клубчетата????

# 52
милички влизам само да кажа,че съм жива Rolling Eyes
самата операция не ме боля,имах силна упойка ,само беше гадно и много кръв се ля,но пък стана усложнение-отворил се е синуса и ми сложиха имплантант
сега импланта трябва да се пази,никакво кихане,умора,усилие,да не говоря,да не се прозявам,кашлям....-да ама не
на книга се водя за две нощувки в болницата,но въпреки че там щеше да ми е по лесно предпочетох да се прибера та да не плаче Б,но съм на антибьотици и обезболяващи и няма как да го кърмя ................
ще видя зор тая нощ Shocked

обичам ви и безкрайно мерси ,че ме мислихте Hug

за всички болнички стискам силно палци и ми е много мъчно Praynig Praynig Praynig

не мога да пиша повече
ще пиша пак утре Hug

# 53
Боже, в новата тема само болести до момента.

Мила, добре че всичко е минало и дано бързо се възстановиш и забравиш за операцията! сега ще те мислим как в това състояние успокояваш Бобчо цяла нощ. Защо не остана поне една нощ да си починеш , а и да видиш как ще реагира Б като те няма през нощта? сега как ще го успокояваш, хем си там, хем няма млекце...направо не ми се мисли...стискам палци!

дано Али и Ани оздравеят бързо!!! Praynig Дейзи, разбирам колко ти е гадно като си на работа "вързана" в офиса, а детето ти е болно. Дано да не е нещо сериозно, какви са тия диагнози наистина  Shocked този антибиотик съм го давала на Писи, май беше от леките, според моята лекарка, но аз вече на никой лекар не вярвам на 100 %

аз явно съм от бременните непукистки, защото ми прави впечатление, че бебето рита, само когато започне да е много силно, най-вече като съм седнала неудобно, ама иначе въобще не следя кога и колко пъти рита, дано не ми се и налага. Кетито, мила, и аз мисля че в тези седмици е рано да се притесняваш, че не си го усетила един ден. А днес как сте? действа ли биопарокса?

ще си довърша мисълта по-късно, че имам малко работа

целувки на всички

# 54
  • София
Миличка  Sad направо настръхнах като те четох Sad Добре, че всичко е  минало Heart Eyes Пази се и внимавай Б да не те удари, по добре да пореве на инат  Hug Пази се , моля те  Heart Eyes

Bezmerna Ползвах го Биопарокса 3 дни newsm78 в носа. И сега не ми тече, само е запушен но продължавам да кашлям Rolling Eyes И дени кашля, давам му сиропа на Тайс, аз дали да си пиивам от него Thinking
Днес бях на преглед и се записах по здравна каса, в 29-та п-ка при Манолов newsm78 май беше.
Работи и в Тина Киркова, може и при него да раждам Peace Само на видеозан ме прегледа, но поне видях , че бебчето е ОК Heart Eyes Обяви ме за луда ,  не можело да го усещам Crazy
Както казах и в др. тема- Много обичам да ми обяснява мъж как се усеща бебето и колко бали раждането Joy

Hug

# 55
Здравейте!

Мила!  Heart Eyes Hug Пази се много. Дано всичко е наред с този имплантант!  Praynig Стискам ви палци за тази нощ  Praynig Всъщност след тази нощ ще може да махнеш и нощното кърмене.  Wink При нас имаше точно 2 нощи рев.  bowuu

Кетито, да ти кажа аз как лекувах запушен нос, докато бях бременна, а и сега продължавам. Не ми се смейте само  hahaha Просто няма по-ефикасно нещо - памуци с ракия в носа (поизцеждаш ги, естествено  Joy ). Ако в носа ти се стори много гадно, опитай да ги преместиш в ушите.  Joy Аз там не съм ги слагала, но имам приятлка, която има чувствителна лигавица на носа и не й понася ракията там. Другото, което през бременността открих и отново продължавам да прилагам е 1кг изцедени лимони с мед за цял ден. Ама трябва да си хапваш, че иначе дразнят стомаха. Айде оправяй се, че лоша работа значи  Praynig

И болничките дечица да се оправят  Praynig Дейзи, тая вашата педиатърка ме хвърли в музиката направо. Пиши по-подробно как е решила, че е бактериална инфекция  newsm78

# 56
Мила Hug пази се много!И дано отбиването на Бобчо премине леко  Hug
Дейзи Hug надявам се Алито да се излекува бързо  Praynig може би педито е прибягнала до АБ,защото малката и се е видяла в доста влошено състояние  Rolling Eyes  и от там е предположила,че има най-вероятно бактериална инфекция  newsm78
кетито Hug хайде оправяйте се вече двамата с Дени  Hug Относно бебо не се тревожи  Wink мъничко е още човеченцето  Heart Eyes
Зори Hug дано и Ани вече да е свалила Т  Praynig

# 57
Мила, бълзо възтановяване  Hug И се пази  Peace

Дейзи, дано скоро се оправи Али. Аз да ти кажа бих потърсила и друго мнение по въпроса. Ако вашата педи не ив назначава правилното лечение, може и за това да повтаря често.

Мами, аз утре тръгвам по ОДЗ-а  ooooh! Направо не ми се мисли. Мисля да пообиколя първо ДГ, които съм харесала и да говоря с директорлките какво ещ искат да приемат Маги. По възможност от март  Mr. Green Стискайте палци да се спазарим с някоя  Praynig

# 58
Мила ,стискам палци да се възстановиш бързо . Praynig
На всички болнички стискам палци . Praynig
Утре си посрещаме бабата -(свекърва ми) за два месеца ще ни гостува .

# 59
Мила, радвам се, че всичко е минало гладко  Hug сега наистина гледай да се пазиш, ама наистина  Hug

Кети, това за докторите-мъже ми хареса  Grinning инхалации правиш ли? много помагат при суха кашлица.

Милички, много ме замислихте за тази бактериална инфекция. След първоначалното няколкосекундно съмнение, бях приела диагнозата за достоверна, но вие пак ме накарахте да се съмнявам. Засега не мисля да я водим по други лекари в това състояние, тъй като лечението според мен е адекватно. По- скоро ще се обадя на лекарката да я накарам да пуснем едни изследвания. Иначе Али е доста отпаднала, вчера е яла цял ден само сух хляб и е пила сок от портокали  ooooh! вечерта завърши с една чаша студен чай  ooooh! ама каквото иска, такова.Ако е все пак този вирус от 3 дни, чакам днес вече да има подобрение, и наистина нощес като че ли беше с много лека температура, айде дано  Praynig много ми тежи, че всичките ми познати ме обявиха за безотговорна / е, не точно с тази дума, но горе-долу/, тъй като не си взимам болничен. Толкова ми е тежко и без това, че и да се обяснявам трябва  Tired

Зори, как е Ани ?

Ради, супер сега ще имате малко помощ  Hug

Веси, успех с градините, ти мислиш да ги корумпираш ли  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт