къде и как я е лепнала е загадка, минаваме на антибиотик
поговорих си с нея по тел. първоначално се разплака, но после се успокои, обясних че скоро ще се върна, а тя да слуша баба и миличкото ми каза добре и ми каза чао
никога повече няма да кажа, че е лигава, душичката ми.
както винаги си супер наясно със вси4ки болести
Мерси ! 
както винаги си супер наясно със вси4ки болести
Мерси ! 

. Те хората правят изследвания и пак не могат да сложат 100% диагнози, а тя ги слага с преглед. Браво - доста е добра. ако наистина е тази диагнозата я питай за цифрите от следващия тираж на тотото. За втори път е сигурна в нещо, дето и с изследвания трудно се доказва. това с най-добри чувства 

сигурно много ще страда 

Дейзи, разбирам колко ти е гадно като си на работа "вързана" в офиса, а детето ти е болно. Дано да не е нещо сериозно, какви са тия диагнози наистина
направо настръхнах като те четох
Добре, че всичко е минало
Пази се и внимавай Б да не те удари, по добре да пореве на инат
Пази се , моля те 
в носа. И сега не ми тече, само е запушен но продължавам да кашлям 
май беше.
Само на видеозан ме прегледа, но поне видях , че бебчето е ОК
Обяви ме за луда , не можело да го усещам 

Пази се много. Дано всичко е наред с този имплантант!
Стискам ви палци за тази нощ
Всъщност след тази нощ ще може да махнеш и нощното кърмене.
При нас имаше точно 2 нощи рев. 
Просто няма по-ефикасно нещо - памуци с ракия в носа (поизцеждаш ги, естествено
). Ако в носа ти се стори много гадно, опитай да ги преместиш в ушите.
Аз там не съм ги слагала, но имам приятлка, която има чувствителна лигавица на носа и не й понася ракията там. Другото, което през бременността открих и отново продължавам да прилагам е 1кг изцедени лимони с мед за цял ден. Ама трябва да си хапваш, че иначе дразнят стомаха. Айде оправяй се, че лоша работа значи
Дейзи, тая вашата педиатърка ме хвърли в музиката направо. Пиши по-подробно как е решила, че е бактериална инфекция 
пази се много!И дано отбиването на Бобчо премине леко 
надявам се Алито да се излекува бързо
може би педито е прибягнала до АБ,защото малката и се е видяла в доста влошено състояние 
хайде оправяйте се вече двамата с Дени
Относно бебо не се тревожи
мъничко е още човеченцето 
дано и Ани вече да е свалила Т 
И се пази 
Направо не ми се мисли. Мисля да пообиколя първо ДГ, които съм харесала и да говоря с директорлките какво ещ искат да приемат Маги. По възможност от март
сега наистина гледай да се пазиш, ама наистина 
инхалации правиш ли? много помагат при суха кашлица.
вечерта завърши с една чаша студен чай
ама каквото иска, такова.Ако е все пак този вирус от 3 дни, чакам днес вече да има подобрение, и наистина нощес като че ли беше с много лека температура, айде дано
много ми тежи, че всичките ми познати ме обявиха за безотговорна / е, не точно с тази дума, но горе-долу/, тъй като не си взимам болничен. Толкова ми е тежко и без това, че и да се обяснявам трябва 

Препоръчани теми