За МАРТЕНЧЕТО таз година,само здраве,щастие и луд купон да има!

• 10 623
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТАНЧЕТАТА!!!   bouquet  Grinning   bouquet

За спортуването, Маги от сега спортува  Laughing Аз в къщи играя вечер гимнастика. И понеже моя сумнамбул не заспива преди 11-11.30, не мога да я чакам да заспи и тогава да играя. Та подскачаме двете заедно  Laughing Тя дори вече си знае , като и кажа Маги хайде да играем гимнастика и почва да вика възторжено - Каки, каки. И, като пусна диска казва "победоносно" - Какиии  Laughing И започва едно вирене на крака и ръце  Laughing

Анетка, аз като гледам положението с дградините ще е по-трагично и от яслите. В нашия квартал има поне по 20-30 обявени свободни места във всяко ОДЗ. Но места за градина има 20-30 общо за целия квартал. Просто в повечетео случаи първите групи се запълват директно от яслата към градината. Така, че това допълнително ме накара да я дам първо на ясла. Поне има някакви шансове да я набутам, там където искам  Peace

А за д-р Спок или който и да е друг доктор на книга, никоя теория не прилагам на 100% Първо си гледам детето и се съобразявам с неговата индивидуалност, и после преценявам кокво ми допада и евентуално може да ми помогне  Peace

Кате, браво за инициативата  Peace Лошото е, че в тази държава всички "приоритетни" неща са най-забравени  ooooh! От кога се говори, че градините и яслите не стигат. Но на никой не му се инвестира в нещо, от което не се печели  Crossing Arms Макар, че аз съм склонна да плащам и двойни и тройни такси, стига да съм сигурна в условията и да не се налага тази психоза покрай приемите  ooooh!

Мами, аз оЦифиално се регистрирах в Искам бебе  Grinning И да ви кажа вече нямам търпение да започнем с бебеправенето  Grinning Дори се замислям дали тайничко да не спра хапчетата вече, но не ми се ще новородено през зимата  Rolling Eyes Ще стискам още няколко месеца  Laughing

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 16:20 от veselina_s_p

# 121
Здравейте момичета,
Благодаря за поздравленията  Hug виртуална почерпка от мен  Wine Glass аз разбрах за именния си ден преди 4-5 години и нещо немога да свикна да го празнувам  Confused

# 122
Честит Имен Ден tanyta и на всички празнуващи днес!Много здраве и късмет!   bouquet

Веси,айде успех в бебеправенето! Grinning
Тасинка,дано и при вас отбиването мине леко  Hug За бейлисче нямаш проблем  Wink като се видим ще черпя по едно! Grinning
По този повод какво стана с идеята да се виждаме един път в месеца в избрано заведение  Simple Smile

Сега отивам да видя Катето  Simple Smile как се е представила    Hug

ПС.Кате, Браво! Hug Дано наистина постигнете някакво решение на проблема! Peace

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 18:06 от Jessy I

# 123
Честит имен ден на tanyta25! бъди жива и здрава! мека всички твои мечти се сбъднат!

на мен ми бяха подарили д-р- Спок, но въобще не се сещам да го чета. В началото четох малко и ми направи впечатление,че за всяко нещо може и така, и така, като цяло информацията е доста обща , може би по-нататък е имало ценни съвети.. newsm78

Веси, радвам се,че вече сте взели решени за второ бебче, все няколко месеца ще устискате  Grinning

Кате, успех в инициативата!

Пъзелите са голямо забавление и за Писи, но естествено тези с многото части ги редим заедно, но пак успява да улучи тук-таме. Имаме и още две играчки от Пумпелина, които са за съобразителност, например плочки, образуващи влакче и трябва да се съобрази как да свърже отделните части, за да станат вагони и накрая цял влак.

за спорта още не съм се замисляла, ще видим какво ще й е интересно догодина и ще реша. Сега обича много да танцува и пее.

# 124
Здравейте момичета !Да ви е честита новата година ! Много здраве , повече усмивки и само успехи през новата 2008 !По темите аз мед давам от около 2 месеца ,всяка сутрин Дани пие чай с мед и 1 изцеден лимон .Бонбоните са му любимото нещо , само това повтаря цял ден , как и кой ще му купи бонбони .Твърдо съм ЗА спорта, но още мисля е доста малък , иначе вероятно ще е карате , защото брата на майка ми  има школа и поне ще е под наблюдение .За теориите относно възпитанието мисля ,че не може да има такива, това си е строго индивидуално .На всички болни дечица и мами пожелавам скорошно оздравяване .Чао и лека вечер .

# 125
Момичета как се казваше това мазило дето уж е за отказване от биберони и разни такива??  newsm78 все се каня да си го запиша и докато стигна до компа съвсем изветрявам Crazy 10х ви предварително

# 126
Честит имен ден на Танчетата и от мен!
Констанс,честит рожден ден на патерици!  bouquetБъди здрава и много щастливи мигове с любимите хора ти пожелавам.  bouquet
Яна вече е по-добре,в смисъл...разминахме се с антибиотика,днес вдигна само сега вечерта 37.2.Резултатите й от кръв и урина също са добри.Вчера ме ошашка пак-цял ден си посочваше коремчето и ми казваше,че я боли.Отказа и да се храни,не искаше дори млякото си.Явно парацетамолът й е раздразнил стомахчето...ама то 4 дни яко панадол... SadОт днес е с кашлица и хрема...поне изби нанякъде...Единият кучешки ми се струва почти пробил,утре сутринта ще го видя пак.Ако и останалите никнат с такъв  зор ще откача. Tired
И аз съм за спортуването естествено.Баща й се е меракльосал да я прави скиорка,ама аз нали не карам ски...ще я уча да плува...стига да иска детето.И Яна много танцува и пее...май като повечето дечица тук.
Даум Ексол се нарича мазилото.Върши голяма работа,аз отказах Яна от палеца с него. Peace
Спокойна нощ. Hug

# 127
Здравейте
за горчивото мазило и аз да кажа ,че ни свърши страхотна работа отказахме палеца за 10 дни  Peace
За спорта баща й е решил на 4год да я вкара в басейн като бивш плувец каза ,че той ще я учи  Grinning
Мами я кажете в колко заспиват вечер дребите??

# 128
Данаил го слагам вечер към 9 и нещо , ако е изморен до 9:30 е заспал , ако не  към 9:45 .

# 129
ДобрЮтро и от мен Hug
Знаех си,че вчера не трябва да се хваля Sad-тая нощ Б се буди много.....................добре,че мъжа ми го пое и аз си доспах до 8.30
Сега толкова много ми помагат всички,мъж ми си е отложил всички ангажименти  и когато не е бавачката,той се грижи за Б,сестра ми също си е взела отпуска и идва.Добре,че го правят, защото кръвното ми така пада,че ми треперят краката и ми причернява много.
Също изглеждам ужасно-половината ми лице ,е като футболна топка подуто Rolling Eyesа нахалната сестра на мъж ми иска да ни се изтресе днес на гости-казах ,че може, но аз няма да я поздравя дори и ще си седя на горния етаж Crossing Arms
Толкова е невъзпитана,да се натрапва, като съм зле и най малко съм за гости-не пита изобщо ,кога е удобно а само дали в Събота или Неделя,че била дошла в София,прави си плановете само според нейното удобство .

Я колко татковци се оказа,че са бивши спортисти-супер може да предложат интересни неща за децата.
Сica Heart Eyes в тази школа на брата на майка ти, от колко големи ги взимат-мъж ми обаче предпочита айкидо ,смята че е най добрия вариант от бойните изкуства за децата(ако ,че той е тренирал и карате)
А до нас има някаква школа и веднъж видях едни малки сладури с кимона ,около 5 годишни-адски сладка гледка,тичаха след по големите от курса по улицата ни Simple Smileмного ми се дощя и за Б кимоно Hug
Нелче Heart Eyesа мъж ти не иска ли да тренира на футбол и един мартенски бебешки отбор Joy

# 130
Добро утро  Hug
Мила хубаво ,че имаш помощници в такъв момент  Heart Eyes
Нелче ,айде ако ще орагнизираме отбор и ние сме твърдо за футбол  Crazy бройте ни  Joy

Аз от 2 дни нещо немога да разбера внушавам ли си или Алекс започва да се разболява  newsm78 то ,че откачихме покрай толкова вируси спор няма ама.. дано да не съм права и да се разминеме.Нещо му сълзят очите от време на време , вчера се изкашля 2 пъти и тази сутрин ми се стори ,че му фърка нослето та даже реших капки да му капна за всеки случай.

Хубав ден на всички  Hug

# 131
Здравейте момичета,
Надето7 Благо докато изкарваше кучешките зъби бяхме така. Изкарва ги 2 по 2, температура 2-3 дни на първите, после пак така на вторите, като през това време месец и половина си беше почти болен, подкашля, сополи текът в чудо се видях, сега вече нищо му няма. Сигурно и при вас е от това Sad

Данаил го слагам вечер към 9 и нещо , ако е изморен до 9:30 е заспал , ако не  към 9:45 .

същото и при нас Grinning
Мики да ти кажа и аз съм откачила покрай тия вируси, Благо малко да се расърди нещо и да почне да мрънка и веднага го гледам да няма температура, а казаха че пикът на грипа предстои.
Мила почивай си и не се ядосвай за глупости Hug Дано Бобата тази нощ е по-спокоен.
Лек ден

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 12:24 от tanyta25

# 132
Здравейте,

честито на всички Тани на патерица, много здраве най-вече  Hug

Аз както се оплаках в петък се тръшнах с грип, втресе ме, качих 39 градуса, ужас. Сутринта в събота и Алис се събуди отново болна  Sad нищо че още си пие антибиотика. От вчера кашля като магаре и носа й тече като река, а от днес кашлицата е суха и спастична. Ей сега спи душичката и през минута кашля  Sad майка и тя се тръшна, не може да стане от леглото, кой ще гледа утре детето не е ясно  SadАз от днес съм горе-долу добре, но пък ми изби хремата и кашлицата  Confused

Сменихме пак сиропите на Алис, дано подействат, че направо ми се реве като я слушам как се дере. Докторката пак ни засили към Трета градска, ама аз прецених че след като няма висока температура да не я влача на майната си в тоя студ, при незнайно какви лекари, утре ще я водят направо при нея да й чуе гърдите. За мен остава загадка какво беше това чудо, дали кара две различни заболявания, дали второто е продължение на първото / ама не ми се вярва доста се беше подобрила/, дали аз довлякох нещо ново в къщи, незнам...а и с майка се изпокарахме сутринта на тема болести, ама не ми се разправя.

Иначе за спорт като говорите, мъж ми се е зарекъл догодина да я качи на ски, без да се интересува колко ме е страх  Crossing Arms познавайки си бъзлата обаче не вярвам тя да му разреши  Grinning

Лягаме вечер с нея двете към 9 - 9:30 или ако има интересен филм заспива в хола, докато зяпа / че пак сме без тв в стаята  Crazy/. Абсолютният хит е Аламинут, така се кефи на това предаване, че не е истина. зяпва и не мърда, можеш да я обличаш, събличаш и пр., но тя нищо не разбира  Laughing

# 133
Привет  Hug
Първо да пожелая на всички бонички бързо оздравяване  Hug Много лошо това с гриповете !
За спортуването - аз се каня Стела нещо с танци да я запиша , че много танцувално това дете ,само да чуе музика и се почва ,че и ритъма хваща , много е смешна. А от няколко дена има една малк китарка , хваща я , застава пред телевизора и започва да се друса и да се прави че свири Joy Иначе и плуването е доста добър вариант , само дето незнам в морската ни столица как стои въпроса с басейните и плуването за деца.
Другата и страст е " готвенето" , то и затова за Коледа и купихме детска кухня и сега е едно готвене , бъркане , миене на чинии ... ще си имам отмяна Grinning
Стела заспива към 22-22.30 и сутрин може да откара до 10-10.30 часа. Но съм забелязала ,че си настройва режима взависимост от това дали и кога излизаме на разходка. А на Коледа цял ден не спа и вечерта пак си заспа в 22 часа. Може да издържа и без сън , не се вкисва непременно , стига да има нещо интересно за правене.
Да ви питам случайно някой да има представа от къде да си взема кирилица за новия компутър ,че мъж ми пак мен натовари , а пък аз съм гола вода в това отношение.
Целувки от нас Hug

# 134
Леле, пак чета за много болни  Tired Дано бързо се оправите всички  Hug

Мила, тебе не ти върви с тези роднини. Ама гледай да не се ядосваш. Само ти страдаш. и аз в момента се ядосвам покрай едни разправии с родата на мъжо, ама...

А за спането, аз вече съм споменавала, че моята щерка е сумнамбул  Crazy Заспива най-рано в 11ч вечерта. Събужда се сутрин към 8.30-9.30ч.

Общи условия

Активация на акаунт