Лошото е, че в тази държава всички "приоритетни" неща са най-забравени
От кога се говори, че градините и яслите не стигат. Но на никой не му се инвестира в нещо, от което не се печели
Макар, че аз съм склонна да плащам и двойни и тройни такси, стига да съм сигурна в условията и да не се налага тази психоза покрай приемите 
И да ви кажа вече нямам търпение да започнем с бебеправенето
Дори се замислям дали тайничко да не спра хапчетата вече, но не ми се ще новородено през зимата 

За бейлисче нямаш проблем
като се видим ще черпя по едно! 
как се е представила 
Дано наистина постигнете някакво решение на проблема! 

Бъди здрава и много щастливи мигове с любимите хора ти пожелавам. 
От днес е с кашлица и хрема...поне изби нанякъде...Единият кучешки ми се струва почти пробил,утре сутринта ще го видя пак.Ако и останалите никнат с такъв зор ще откача. 

-тая нощ Б се буди много.....................добре,че мъжа ми го пое и аз си доспах до 8.30
в тази школа на брата на майка ти, от колко големи ги взимат-мъж ми обаче предпочита айкидо ,смята че е най добрия вариант от бойните изкуства за децата(ако ,че той е тренирал и карате)
много ми се дощя и за Б кимоно 
а мъж ти не иска ли да тренира на футбол и един мартенски бебешки отбор 

бройте ни 
то ,че откачихме покрай толкова вируси спор няма ама.. дано да не съм права и да се разминеме.Нещо му сълзят очите от време на време , вчера се изкашля 2 пъти и тази сутрин ми се стори ,че му фърка нослето та даже реших капки да му капна за всеки случай.

Дано Бобата тази нощ е по-спокоен.
нищо че още си пие антибиотика. От вчера кашля като магаре и носа й тече като река, а от днес кашлицата е суха и спастична. Ей сега спи душичката и през минута кашля
майка и тя се тръшна, не може да стане от леглото, кой ще гледа утре детето не е ясно
Аз от днес съм горе-долу добре, но пък ми изби хремата и кашлицата
познавайки си бъзлата обаче не вярвам тя да му разреши 
/. Абсолютният хит е Аламинут, така се кефи на това предаване, че не е истина. зяпва и не мърда, можеш да я обличаш, събличаш и пр., но тя нищо не разбира 
Много лошо това с гриповете !
Иначе и плуването е доста добър вариант , само дето незнам в морската ни столица как стои въпроса с басейните и плуването за деца.
Дано бързо се оправите всички 
Заспива най-рано в 11ч вечерта. Събужда се сутрин към 8.30-9.30ч. Препоръчани теми