Колко е таксата във вашата детска градина?

• 11 876
  • 208
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Допълнителните занимания, разбира се, плащаме отделно. В нашата градина таксата е 78лв. на година за модерен балет или английски език. Може да се плати на два пъти.

Ами ако не посещава някои занимания по някаква причина? Пари връщат ли ви?
Нашата такса е 40 лв. Страничните занимания си ги плащаме отделно и на посетен час. Ако детето отсъства от часа не го плащам.

Не, не ни връщат пари, ако не е посещавало заниманията  Confused

Бреее, ми не е коректно това. Поне според мен...

# 76
30 лв. е таксата в нашата градина, отделно плащам за часове по рисуване. И двете такси се изчисляват в зависимост от това, колко време е ходил. Парите за материали, консумативи, играчки са си отделно. Досега веднъж събираха за консумативи по 18 лв., другия месец пак.

# 77
  • Резерват "Северозапад"
Два лева на ден - според броя на дните, които дъщеря ми е посещавала градината - плащаме.

# 78
  • София / Пловдив
..
Ами ако не посещава някои занимания по някаква причина? Пари връщат ли ви?
...

Не, не ни връщат пари, ако не е посещавало заниманията  Confused

Бреее, ми не е коректно това. Поне според мен...

И според мен не е  Confused
До сега дребната е боледувама два пъти, т.е. общо 7 пъти е отсъствала от часовете по танци. Но никой никакви пари не ни е върнал. А таксата до януари я платихме още в началото на октомври.

# 79
  • Габрово
8 лв. задължителна такса на месец, без значение колко дни е ходило детето + 2 лв. за пране + 1 лв. на ден за храна т.е. , ако детето е ходило цял месец /без да отсъства/ таксата е 32 лв.
Танци, рисуване и др. занимания се плащат отделно, на база присъствие.

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 14:58 от ivap

# 80
  • гр.София
При нас също е 40 лв. Не съм чувала за увеличение.

# 81
В нашата градина таксата е 28 лв.(поне беше до декември) Но за извънкласни форми плащаме още 40-50 лв
При нас се плащат само заниманията на които сме присъствали.

# 82
30лв е при нас.

# 83
При нас (София) таксата е 40лв.и всички извънкласни мероприятия се плащат отделно.Като теглим чертата се връзва на месец около 100-ина лв. #Crazy

# 84
68 ОДЗ - София, Люлин 7
40 лв!  Peace засега е само ясла, и нямаме много извънкласни занимания, но пък купуваме всякакви консумативи всеки месец - 1р тоалетна хартия, 1 ролка кухненска хартия, 1 пакет мокри кърпички, 1п салфетки, пластмасови чашки, 1 флакон течен сапун и 2 лв за вода!

# 85
  • Габрово
Но мисля на следващата родителска среща да повдигна въпроса- за какво отиват парите, как се формира хранодена на децата, какво е менюто, какви плодове ядат, колко често пият мляко, какъв  маргарин слагат на филиите... Поне да има яснота.

В градината на сина ми практиката е седмичното меню да се слага на дъската за обяви в коридора и родителите се информират от там. Ама то май си зависи от персонала, а и от родителите-да изискват такава информация.

# 86
И в нашата е изложено менюто. Имам други съображения. Но например супа топчета може да се направи с кайма от 4 лева, а може и с кайма от 6 лева. Айряна може да се направи с различен брой кисели млека и разни ей такива дреболийки. Не знам абсолютно нищо по този въпрос. Да- мога да го намеря вероятно в нета, но както се оказа с таксите, може да има разлика и в това в различните градини. Все пак поверяваме им най-скъпото си, оправдано е да се интересуваме.

# 87
164  ЦДГ  "Зорница" - София е 40 лв

# 88
  Rolling Eyes това сумите + дните ли са?

при нас в Русе, в много добра дг - 3 лв. такса + 1.50 лв. на ден, като дните когато детето отсъства не се плащат.

за 10 дни пред Декември платих - 3 + 1.50*10 = 18 лв.

# 89
  • Бургас
В Бургас таксата е 35 лв., отделно се заплаща за допълнителните занимания, а консумативи купуваме най-много два пъти годишно. Предполагам, че за заниманията и консумативите се плаща различно.

Общи условия

Активация на акаунт