Ехоо, има ли бебета за Септември???

• 15 522
  • 306
  •   1
Отговори
# 75
 Hug Ако не ми мине котка път днес ще взема да спретна списъче Grinning
Иначе, като виждате ранния час - с болно дете съм вкъщи и се буди от запушен нос. Сега гледа Том и Джери, а аз използвам Wink Иначе не ме оставя. Като ме види да сядам пред компютъра и е една ревност ooooh!
ТА започвам да се тъпча с лимони от днес, а за дребната ще предвидя Саностол и малко допълнително вит.С Grinning

# 76
Здравейте,присъединявам се към групата на септемврийките.Мислех,че ще съм в август,но лекарката каза,че оплождането е станало доста по-късно.Но няма значение важното е всичко да е наред. Simple Smile

# 77
  • София
 Laughing здравейтеее! аз от вчера знам че съм бременна и сме много щастливи  Grinning ама сме и доста притеснени, защото първата ми бременност беше кухо яйце  Cry и сега треперим докато отидим на лекар  Confused

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 11:15 от adicted

# 78
Здравейте,септемврийки HugМного ви се радвам! Специален поздрав на мамите, които чакат трето-невероятно,аз като ноемврийка нямах съмишленички CrazyАз навсякъде се срещах с насмешката на познати и роднини и дори непознати по улицата са ме спирали да ми цъкат как така и трето Twisted EvilСобствената ми майка възприенормално факта, че ще имаме трето дете едва деветия месец TiredЗа мен единствено беше трудно да преглътна идеята, че пак трябва да остана в къщи, тъкмо се бях влязла в ритъм.
И трите ми раждания са по естествен път, но първите бяха доста продължителни и болезнени, докато третото-от началото на контракциите до раждането на Момчил имаше не повече от половин час-едва сварих да си събуя гащите Joy Joy Joy,тъй че имайт го в предвид.
За морето, ами аз живея до морето ине съм имала проблем да се къпя и при трите бременности.Мисля, че слънцето е по-опасно.
Ех, как минава времето...С милото дори сме се размечтали за четвърто, ама май ще си останем само с мечтите....
Успех и здраве на всички ви и сори, че се увлякох с туй писане  bouquet

# 79
Здравейте момичета  Hug и аз съм от септемврийските бременлинки..Мислех да не се записвам в темата докато не отида на лекар, но днес като му звъннах за да си запазя час  той ми каза, че ако се чувствам добре и нямам някакво кръвотечение да не иска да ме вижда чак до  началото на другият месец  newsm12 Първа бременност ми е и се радвам, че тук има момичета с голям опит- ще помагате ли със съвети милички  Heart Eyes
Иначе теста си го направих на 4-я ден от закъснението и ми показа две направо наситени чертички  newsm44
Месеца който забременях за първи път си мерих и БТ-то .Така по мои изчисления живот и здраве терминат ми се пада някъде към 16.09 ,ама ще видим и доки какво ще каже..
За сега не ми се гади, само гърдите са ми станали.. bombs
Пожелавам на всички лека и безпроблемна  бременност   bouquet

# 80
  • при моите любими
Здравейте пак от мен. Вече започва да ми се гади много, наистина много, дори постоянно. Само като си помисля за храна и почва да ми става зле. чуството е много неприятно, но май ще трябва да търпя. Аз бях на преглед  в 6та седмица и се видя сърчицето. Другия понеделник съм пак на лекар. Но аз досега ходя само на частно, а моята лекарка не работи със здравната каса и отделно ще трябва да се запиша някъде на ЖК, но още не съм решила къде. И аз исках да е август - лъвче, но божа работа. Леко бременеене на всички   bouquet

# 81
cydonia,и аз ходя на частно.Това не е проблем,през първата бременност също ходих само на частно .Водеше ми се като ЖК.

# 82
Честито на всички! Какво пък толкова има в това да имаш 3-то дете. от както са 2 ми е по-лесно, защото си играят двамата, а и баткото гледа малкия да не глътне нещо. Би трябвало като са 3 да е още по-лесно. Тъкмо баткото ще е на 7-8.
Не мога да разбера майка ми. Ще работиме и ще се справим с всичко. Важното е да сме заедно и да сме здрави.

Засмях се на част от един пост:

но днес като му звъннах за да си запазя час  той ми каза, че ако се чувствам добре и нямам някакво кръвотечение да не иска да ме вижда чак до  началото на другият месец  newsm12 ми

Да не сме при един и същи гинеколог - и на моя стила му е същия. Хич не се притеснява какво говори - дава направо. Казва се Иван Димитров.

Аз се амбицирам да почна диета с много ядене. Да махна сладко, газирано и тн и дано до пролетта да изглеждам прилично. Че миналите бремености качвах по 20кг и приличах на кюфте. А и се чувствах зле от това.

# 83
Аз се амбицирам да почна диета с много ядене.
За колко храна става въпрос?  Wink

# 84
  • София
geryg, cydonia ... какво е ЖК.
аз не съм ходила още на лекар, защото е рано. по мои изчисления датата е 21.09. в момента едвам си държа очите отверени и гърдите - мнооого ме болят ... но не се оплаквам  Joy браво на майките героини!!! и аз искам поне две деца, ама съм почти на 31 ... ако са близнаци бързо ще наваксам  Laughing вярно ли е, че като пиеш противозачатъчни и после има вероятност да са две?
успех на всички! лека и безаварийна  Wink

# 85
  • София
Аз се амбицирам да почна диета с много ядене.
За колко храна става въпрос?  Wink

що за диета е това  newsm78 искам и аз - давай я   chef

# 86
adicted,защо се притесняваш? Аз също съм на 31,а докато дойде време да родя ще стана на 32,няма лошо.ЖК е женска консултация Simple Smile

# 87
Пак си е диета - например цял ден ядеш плодове и зеленчуци. Или само ориз. Без ограничение, но само ориз. Само че не ми се носи ориз в офиса. А от плодовете и зеленчуците ми се гади ( и при мен се почна...). Та все още го обмислям.

# 88
  • София
Stryper, това ми прилича на разделно хранене  yes и аз съм чула, че върши работа ... ама дали като сме в това положение е най-подходящо...  newsm12 не трябва ли да се храним по-разнообразно. аз нямам опит де - ти ще кажеш  newsm53

# 89
  • Свиленград
Здравейте момичета!  Hug СКоро не съм писала, но ето че днес се наканих. ЖК е женска консултация. Относно храненето...казвайте какво да ядем да не дебелеем много,че аз първия път така се отпуснах,че качих 17 кг. и после ги свалях 1.5 година. Сега искам да кача по-малко, а непрекъснато ми се яде. Старая се да ям по-полезни неща обаче като видя някаква вкусотия и немога да й удържа. НА всичко отгоре гърдите са ми двойни,за разлика от първия път. В четвъртък отивам на лекар да ми кажат тази киста как се развива и да видят сърчицето на на бебето дали е ОК.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт