Плодови пюрета веч им дават , за да бъдат юлчетата здрави!

• 9 320
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз съм 30/70 за и против ваксините.
Твоя и без снимка присъства навсякъде Joy

# 31
Аз пак нещо съм пропуснала!Сори  Hug

За ваксините не знам,мисля че щом ги правят значи има защо!  newsm78 Правим необходимите ваксини както си му е редът!

# 32
Кати - днес или утре ще ходи Антон ,защото ми свършват и бебешките работи и нашите също  LaughingАма тази игра компютърна ли е ?????Продават специално лепило,което се разтваря в малко водичка и на картон ги лепим  Grinning
Вики-страхотен е гоблена  Flutter
Имаше преди време иедна истерия покрай ваксинациите ,ама много не обърнах внимание за какво става дума.Иначе имам познати ,които не ваксинират децата си.Ще ми е много инетресно някой по в час да обясни ЗА и ПРОТИВ ваксините
Хриси  Hug ,стискам палци
За конкурса съм ЗА ,ама и аз се бях заблудила че става въпрос пак за нашите мъже и се ослушвах
Твоя и без снимка присъства навсякъде Joy
Joy ехх този ББ
Роси и аз не бях схванала добре идеята Laughing

# 33
А добър ден
Честито на бузанчовците!
На баба, мами и акушерки и на всички които имат повод да празнуват.
Яна, да не излизаш от пубертета??? Когато децата влизат в тази възраст започват да изпитват любовни чувства към звезди или хора, които реално са недостижими по едни или други причини. Те заместват обичта към противоположния пол родител  с такава и след това започват да забелязват съученици или съседи и т.н.
Малко преди това се мина в период на любов към неудошевени предмети - най-често играчки.
А аз май се превръщам в асексуална злоба.
А на бояна и се появиха сухи участъци по крачетата - това стана след като смених Мустела с Клоран - и от малко петънце станаха по големи. Като мажа по няколко пъти с Мустела се подобряват
Изобщо нещо май сбърках. Такива мисли са ме напънали и страх да не съм направила нещо каквото нетрябва. Незнам дали е нормално, но наистина започнах да се страхувам добра майка ли съм или не

И ние вече по-често употребяваме ВОДА

# 34
То няма какво да му се обяснява За или Против, всяко лекарство си има и странични ефекти. И при ваксините има риск от увреждания, но ако не се ваксинираш има риск да се разболее детето + последствия. Просто всеки решава кой риск да поеме.
Най опасна е тази против МПР- смята се че живакът в нея предизвиква мозъчни увреждания. Чувала съм цифре 1/160 , които според мен са преувеличени.

# 35
  • sf
Гъсе, за твоето дете няма по-добра майка от тебе. така че спокойно и без такива мисли   bouquet

сега като чета се сетих - едно време кат бях 14-15г бях луднала по един шведски футболист. даже и писмо му писах  hahaha имах гравирана гривна с името му, даже мислех да си татуирам името на рамото си. добре че майка ми  ме заплаши порядъчно, че щях да си бия сега главата у стената. след година-две вече припадах по друг футболист  Joy Joy Joy

# 36
  • София-Лозен
Гоце, тенк ю Мила, ама тия гадове първо докът ми вдигнат телефона сто часа минаха и накрая кво? не се занимавали със ZANUSSI  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire.

Рокси, с теб сме. Дано всичко да бъде наред!  Praynig

Викооо, ти мноо влюбчива си мари женооо!  hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 37
  • sf

Викооо, ти мноо влюбчива си мари женооо!  hahaha hahaha Joy Joy Joy[/b]
ма ааз и ся тъй  Joy hahaha

# 38
Tedi_Nikolova, ако имаш нерви пробвай ги и тези http://crown.bg/service.php Peace
Али отпадам със сигурност за тази среща  Sad Надявам се да се видим на следващата  Hug
На Ина пак и секретира едното оченце Cry

# 39
Мойта Михаелка е болничка от вчера.Вчера през деня само кашляше,но от вечерта е с температура.Снощи беше 38,1,днес е 37,5.Давам Панадол,а от сега ще го редувам с Нурофен,така каза лекарката.Мъжа ми я зарази,защото и той беше болен,дори още е на антибиотик.Моля се аз да се размина,че няма кой да гледа малката.Досега се чудех кой е правилния начин за мерене на температурата.Аз я меря с живачен под мишницата,сега купих и дигитален на Дисни,но май за нищо не става.Вие как мислите?
Честито на печелившите в конкурса!
На баби, мами и акушерки и на всичи,които празнуват-също!
Много ми е неспокойно.За пръв път ми е с тая температура и чак ми се реве.Все си мисля,че нещо лошо ще се случи.Оф,отивам да измия чиниите,че малката сега ще се събуди,а е адски крива.

# 40
  • sf
аз меря в дупето, за бебетата там е най-точно. макар че като го виждам,ч е има висока Т , ми е все тая дали е 38 или 38,5, напр.

# 41
Честита половин годинка на Етко   bouquet да е здравичък и много да радва мама и тати  Hug

Гладам кекса сте обсъждали. В тази връзка нямам търпение като спре кърмата да почна хапчетата и да се активизираме, защото сега ме е страх честно казано да не стане друго бебе, а тези гумените не ги обичаме  Crazy

Донси, тоя твоя швед да не е Ларсон? Аз пък си припадах по целия италиански отбор по футбол, особено по един Неста, даже и негова снимка си носих в портфейла, абе луда работа  Flutter може с него да участвам в конкурса  Grinning

# 42
  • София
Честита половин годинка на Етко!   bouquet

Твърдо ЗА ваксините, задължителни, с глоби за тези, които отказват.  Simple Smile

Рокси, стискам палци!

# 43
Фил-кажи защо си твърдо ЗА ваксините,ако имаш време???Довечера ще попрочета нещо в нета за тях ,че така й досега не намирах време.....

# 44
  • Варна
Оле момичета каква тема сте хванали. Thinking Добре, че не я почнахте по-рано, че щях да се облизвам като котарак пред празна консервна кутия  Sunglasses. Вече мъжо е при мен   newsm44 . Не ми трябват чужди мъже, той моя си ми е като чужд след такова отсъствие  Wink.
Гледам , че Нелия е спечелила конкурса за бузанка.Благодаря на всички гласували.  Hug
Като се има предвид колко често се оплаквам тук за това , че е злояда и проклета с храненето малко ми е смешно, че спечели точно такъв конкурс .  Laughing
Честито на всички празнуващи. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт