Отговори
# 255
и аз му дадох това обяснение,но той нали е най-умният на света каза,че това ми го е казал някой малумник.А,аз ходя на яастни консултации и при един от най-добрите доктори в града и региона.

# 256
Само ако знаете как ми крещя!Вие слагате ли шал през устата?

Не слагам и не давам на никоя баба да слага.
Аби Пижо, какви са тия твоите роднини  Rolling Eyes Все образи  ooooh! Баш пък свекър ти да ти държи сметка защо било болно детето, айде де.

# 257
Една лекарка УНГ ми се кара преди години, че съм сложила така шала на Ники и ми обясни защо не бива.
Гледах и по ТВ как специалист УНГ обясняваше, че "любимите" пациенти на лекарите са деца, на които шала е вързан през носа и устата. Той препоръча шалчето да е на вратлето и в никакъв случай през носа и устата!

# 258
благодаря ви за съчувствието,той всеки път ме обвинявя мен когато е болен криси.аз знам,че съм права

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 17:35 от pijo 82

# 259
  • Русе
Момичета, имате ли представа, дали мога да дам 100% нат. сок от ананас на Флорина без консерванти на Дени? И изобщо, вие какви готови сокове ползвате?

# 260
Аз не давам сок още. Веднъж бях взела на Хипп да пробвам, та отлежа седмица в хладилника без да се развали. Преди това пък бях забравила едно пюре на Нестле-банан,праскова и ориз пак същата работа.Дори цвета не си беше променило, а знаете как пюре от пресен банан потъмнява веднага. Мисълта ми е, че всичко е бъкано с консерванти, явно съвременните деца трябва да свикват от малки с тези нови екстри.
Pijo, не му давай на свекър ти да ти държи сметка. Дано се оправи бързо малкия. Аз ползвам шал за завършек на тоалета, но не през устата.

# 261
  • София
Преди малко прибирам щерката от училище и гледам едно детенце, дето бяха заедно в детската градина, майка му така му вързала шала  #Crazy само очите сигурно се виждаха. Отделно дори и в не толкова студени дни ходи с една ужасно дебела шуба дълга под коленете. Абе винаги супер навлечено, в същото време явно боледува често. Даже си спомням как майката правеше скандали на лелите в градината, че казали на детето да спи следобед без чорапи и то веднага са разболяло  ooooh!. Ама явно няма кой да и каже на тази майка, че сама вреди на детето си  Tired.
А мойта шапка, шал и ръкавици почти не ги признава. Уж ги взима, ама редовно се забравят в колата, раницата, училище...
rali_m сокове не давам. Честно казано гаранция франция, на тва дето го пише на етиката  Thinking. Май по-добре е да потърсиш някакви за деца или бебета, едно време имаше на Ганчев в кутии за по-големи дечица, ама сега не съм гледала какво се предлага...

# 262
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИАН, НИКОЛА, МИА И РАЛИЦА  newsm59 nbirthday newsm38
 Да са живи и здрави, много щастливи и засмени за радост на мама и тати   bouquet

pijo 82, защо се връзваш? За ужас на съпружето, аз не обръщам никакво внимание на забележките на родителите му. Преди време им заявих, че детето си е мое и ще го гледам както аз си знам. Не останаха очаровани, но пък от тогава внимават какви съвети ми дават.

# 263
и аз не им обръщам внимание,но в момента нервите са ми опънати и много се вбесих.Извенете ме ,че ви занимавам Stop

# 264
  • София; Дружбето
Ним, smile3518 не може ли да смениш датата
На мен ми писна като ме видят дами обясняват, че на детето носът му е червен и да му сложа шал. Казвам, така си е добре и край. А като пътувах към рождения ден на Мимето едно бабе в абтобуса 100 пъти ми каза да сложа шала, ма аз се правя на ударена. Накрая като ме попита къде съм го помъкнала това дете и защо само и отговорих: нарочно, да му е гадно и приключихме. Аман от акъли значи

# 265
колкото до сокчетата,аз му изстисквам в къщи,но често като сме на вън иска от моя и му давам по малко защото много обича да пие от стъклена чаша и реве ако не дам

# 266
И аз шал слагам, но около вратлето. Но по-често забравям.

Като сме навън купувам сокчета на Хип, Нестле, Гербер.... Че домашните стават отвратителни след определен период.

# 267
  • Русе
Благодаря за отговорите  bouquet

# 268
  • София, Лагера
моят свекър сега се обади да ми каже,яе съм уморила внучето му с тези болести ипричината за това била,че не слагам шал на устата #Cussing out.Само ако знаете как ми крещя!Вие слагате ли шал през устата?
Малей, кипна ми кръвта!!!! И ти какво? Аз бих затворила телефона. Ако има нещо да ми казва, има си начини.
Не, не слагам шал!  И майка ми едно време не ми е слагала!

# 269
и аз не слагам шал  Peace

боже, какви хора  Sick

Общи условия

Активация на акаунт