Отговори
# 270
  • София, Лагера
Днес явно не ми е ден... обиколих сума ти магазини, вкл. Хиполенд, Бебе+, бебенезнам кое си, звънях на вносителя - нема и нема!
Не само че няма ТАЗИ триколка, ами няма и никакви други. Има Чиполино и Мони... тва е - ако искаш триколка - такава ще караш!   Sad
Пижо, и аз бих те псоветвала да не си го слагаш на сърце това, но не само... направи така, че да не ти се бъркат в работата. Ти ще си намериш начина, но пуснеш ли веднъж някой "под одъра"... ще  си му береш гайлето. От много компромиси само глава боли...

Сокчета давам само изцедени и смесени с вода 50/50.

# 271
  • София; Дружбето
СОкчета давам рядко, защото Миша рядко се навива да ги пие
Заглавието на Юнките не мога да го схвана, аз ли не съм у ред newsm78 Rolling Eyes

# 272
Бах мааму ,кви хора има.  #Cussing out  И аз съм лоша майка и не слагам шал и чат-пат давам купешки сокове(е,само 2-3 пъти).  Embarassed

СОкчета давам рядко, защото Миша рядко се навива да ги пие
Заглавието на Юнките не мога да го схвана, аз ли не съм у ред newsm78 Rolling Eyes

пиши го заглавието,де,Може и ние да не сме у ред. Mr. Green
Тук дрънка и ечи на всякакви гърнета! Нe за готвене, а за ЮНСКИ бебешки дупета     тва ли е?и аз го не зацепвам...

# 273
  • София, Лагера
Кое не разбра?  Mr. Green
Поетичната стъпка ли, или смисъла?
Звучи като за започване с гърнетата  Confused

# 274
Рали, този сок сигурно има захар.  Confused
Аз не давам, опитах да му дам 2 пъти- не ги хареса - още по-добре.

Пижо, като ти звънне пак кажи му, че връзката прекъсва, нищо не чуваш и затвори телефона. Амаха.  #Cussing out

# 275
  • София; Дружбето
Кое не разбра?  Mr. Green
Поетичната стъпка ли, или смисъла?
Звучи като за започване с гърнетата  Confused
Остави започването на гърнетата, ма смисъла ми бега на далече Rolling Eyes
Сега се сещам, че баща м иведнъж даде на Миша сок от ананас на БББ, разреден със вода. Сцепи се да го пие, защото в сушер сладък. Аз разбрах чак, когато си замина, та му се размина конското

# 276
Пижо,чак аз се ядосах.Има и по-лошо-да живеете заедно.Да оздравявате бързо.
Аз съм будала и гърнето си го ползвам така http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207448&view=1&photo=25

# 277
  • София; Дружбето
Ти пак, че си купила гърне Mr. Green АЗ чакам мама да ми донесе моето Joy и жовот и здраве някой ден да тренираме. Замислям се как да взема урина за 15-ти и утре ще се опитам сутринта да я хвана да пишка в лигенче. Дано да успея. Иначе сега докато чакаше да напъним ваната си седна на земята и с кеф се изпиша, добре че бях вдигнала килима

# 278
Много бързо ги изписвате темите бе  ooooh!
Аз си имам гледачка тая седмица - мама  Mr. Green и гледам да си посвърша задачките, та за това нямам много време да ви чета и пиша.
Ние ходихме на консултация - 11 340 кг, 80 см.  Laughing
Цвети, аз я хванах да пишка в новоподареното ни гърне. Това му беше и сефтето  Whistling Иначе бях купила колектор за урина, ама тя не се изпишка в него.
Утре ще ви чета и ще пиша.
За сега чао  Hug

# 279
  • София, Лагера
Аз смятам да почакам с гърнето. След годинка и половина.

Иначе също се чудя как да му взема урина  Confused Това с колекторите небъдна работа...

# 280
моят свекър сега се обади да ми каже,яе съм уморила внучето му с тези болести ипричината за това била,че не слагам шал на устата #Cussing out.Само ако знаете как ми крещя!Вие слагате ли шал през устата?
Pijo това ми намирисва на два месеца възпитание на дядо чрез внуче - т.е. никакво виждане на детето. Като се научи да се държи правилно, тогава  Crossing Arms

# 281
Е,ние пък нашето вече го сефтосАХМЕ 2 ПЪТИ И даже показва къде му е пилето  Embarassed 
http://images23.snimka.bg/004920583.jpg

# 282
  • София, Лагера
моят свекър сега се обади да ми каже,яе съм уморила внучето му с тези болести ипричината за това била,че не слагам шал на устата #Cussing out.Само ако знаете как ми крещя!Вие слагате ли шал през устата?
Pijo това ми намирисва на два месеца възпитание на дядо чрез внуче - т.е. никакво виждане на детето. Като се научи да се държи правилно, тогава  Crossing Arms
Подкрепям Peace! При това не го прави напук, а давай жално! Не че си му ядосана, а огорчена, засегната, тъжна, незаслужено обидена.  Това и за пред мъжа, за да не настане и там някаква драма.

# 283
  • Русе
Рали, този сок сигурно има захар.  Confused

Няма, или поне така пише  newsm78 Аз не че имам зор да й давам от този сок, но баща ми й донесе и аз не исках да го разочаровам. Но му обясних, че все още е малка за него и я почерпих с ябълка и банана от негово име  Party

# 284
  Днес направихме втори опит да дадем урината на малкия.За втори път се изхабиха поредните 3 пликчета(общо 6 пликчета за този месец).Резултат:3 капки урина,по 1 от всяко пликче. ooooh!
  Казах на лаборантките,че няма да се тормозим повече.Лично аз не успявам да залепя пликчето както трябва и урината  пак си бяга в памперса......
  Бях и на гинеколог.Моето мило синче кротичко ме чакаше  направо в кабинета,в количката си.

Алекс има гъбички в устата.Днес педиатърката ни изписа някакво мазило против тях.Каза ,че се образуват от някои храни.Препоръча,като профилактика,да се дава 1-2 глътки вода на бебето след хранене,за да си изплаква устата по този начин.

Честит рожден ден на днешните малки рожденици!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт