Отговори
# 285
моят свекър сега се обади да ми каже,яе съм уморила внучето му с тези болести ипричината за това била,че не слагам шал на устата #Cussing out.Само ако знаете как ми крещя!Вие слагате ли шал през устата?
Pijo това ми намирисва на два месеца възпитание на дядо чрез внуче - т.е. никакво виждане на детето. Като се научи да се държи правилно, тогава  Crossing Arms
Подкрепям Peace! При това не го прави напук, а давай жално! Не че си му ядосана, а огорчена, засегната, тъжна, незаслужено обидена.  Това и за пред мъжа, за да не настане и там някаква драма.
точно така ще направя,мерси

# 286
Някой чувал ли е Клемс ? Какво е казало педито за Дани?

# 287
Рали, този сок сигурно има захар.  Confused

Няма, или поне така пише  newsm78 Аз не че имам зор да й давам от този сок, но баща ми й донесе и аз не исках да го разочаровам. Но му обясних, че все още е малка за него и я почерпих с ябълка и банана от негово име  Party

Щом няма захар и консерванти аз лично не виждам проблем да и предложиш.  newsm78

# 288
кои ще пуска новата тема?

# 289
Eдин трик за добив на урина Simple Smile
Сутрин, когато детето току-що се е събудило, ама почти веднага, сваляте памперса и слагате чашка под чурката на момченцата, а момиченцата на гърненце. Бебо обикновено започва да пишка веднага след събуждане сутрин. Тогава е най-сигурно, че ще имате успех Simple Smile

# 290
  • София, Лагера
Селма, аз предния път, когато трябваше да дадем урина направих следното: дадох на малкото да пие много (тогава беше само на кърма), след това го сложих да спи. Веднага щом се събуди му свалих памперса и го сложих в скута ми. Сложих една чаша под пишлето му и започнах да му шепна "Пишшшшшшш, пишшшш, пишшш" и стана.
Ама беше малък и не шаваше толкова. Според мен номерът е да го хванеш сънен.

# 291
  • София, Лагера
Ха ха хаааа, Андж ме изпревари  Wink

# 292
и аз гърнето ще го отложа за след 6 месеца, къде август....  Whistling

Ние пък много лесно ползваме колекторите  Thinking Мисля че за момченцата си е направо бижу   33uu

# 293
Здравейте,
по темата с шаловете - ако се претопли зоната около вратлето, то кръвта отива там и се охлаждат другите части на тялото, за това има майки дето го увили в шалове, а ръцете му студени, а пък то с ръкавици. Така четох някъде. И има май логика.
Хубава вечер.

# 294
и аз гърнето ще го отложа за след 6 месеца, къде август....  Whistling

Ние пък много лесно ползваме колекторите  Thinking Мисля че за момченцата си е направо бижу   33uu
Hug Hug Hug и аз тъй викам...

# 295
  • при принцесите
Аз пък да ви кажа как вчера ЧАС И ПОЛОВИНА я удържах легнала на леглото (ма с пуснат телевизор и молитви за реклами  Praynig) и голяяяяяямо канене, голямо чудо. И попара яде, и вода пи през това време, и УЖАССССС ви казвам, то му писна да лежи, милото и иска да си ходи вече. А аз съм фанала едно бурканче и почти като генеколог съм и бръкнала, че да фана нещо в него. Абе кошмар.  ooooh! Пликчетата за момичета хич не виждам как да ги използвам. Предния път сложих едно за проба и всичко си изтече извън него. Накрая и сок дадох, и беше един студен, не знам от тва ли, от друго ли, ма се предаде  Mr. Green. И като викам на мъжа ми айде стана, тръгваме за към болницата. А той "Ма сега ли Rolling Eyes", е не, утре  Twisted Evil

Сокчета пием от ябълка прясно изстискана, ма напоследък все по-често започва да ме мързи и давам от готови, ма за бебета уж дето са (колко са, само те си знаят), най-вече на Ганчев, ма и Хип и Гербер сме пили.

По-нагоре някой беше споменал за 2 процента масленост на киселото мляко. И мойта педиатърка така ни каза, най-много 2 Naughty. Това така или не, нещо се обърках тук във форума, пък аз на мойта не винаги и имам вяра.

Аз за тва гърне се поуспокоявам като ви слушам някои, че още не сте го "въвели". Аз се пробвах скоро, ма тя го сметна за голяма обида да я карам да седи на него, вместо да си се разхожда свободно. Май и за него ще дебна реклами  Mr. Green

# 296
Noemy,Анджелина,прави сте за пишкането.Аз даже я събуждах половин час по-рано и винаги успявах.
Ама сега мъжа ме е научил да спя до десет сутринта и дори да го няма Ния се буди и кара един час на самотек.Аз като стана и вече е свършила работата.Вече една седмица не мога да й взема урина.
ninishte, тортата на Наско много ми харесва.

# 297
  • София
Да си кажа и аз за млякото - кисело давам по-малко, макар и рядко, прясно не съм въвела, а и не бързам. Иначе даваме или Елена 2% или Герма 4.5%. Просто тия купуваме най-често.
Мими гърнето не го хареса, не пожела да седне даже.
Пижо, дано оздравявате бързо, пък не се връзвай на разните му дразнители. Hug

# 298
A, Ноеми, писали сме почти заедно  Grinning

Гърненце мисля да му дам като се стопли. През лятото е удачно да се започне приучването да го ползва, защото може да стои без памперс и да се напишка не е фатално. А памперс и гърне не се съвместяват. Баткото на 2 години се научи да се сдържа като първо спря да пълни нощния памперс. С акането на гърне беше по-голям зор.

Затопляйте гърненцето преди да седне бебето, защото ако е студено може да се стресне от допира.
 Grinning

# 299
Здравейте момичета!

Ние се прибрахме днес от Банско и да сега оправях багаж и т.н. Мъжът ми пък нещо се разболя и сега кашля и има Т! Направо ужас! Дано го овладеем, че му предстои пътуване!

Толкова сте изписали, че прочетох последните странички и пиша, а утре ще дочитам!

Първо: ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДКИ БЕБОЦИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА! И ЧЕСТИТИ ИМЕННИ ДНИ НА ВСИЧКИ ПАРЗНУВАЩИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНООООГО ПОЗИТИВНИ! РАДОСТ И КЪСМЕТ!    bouquet

Ние си прекарахме страхотно! Разходки, вкусно хапване - бабата на Давид прави най-вкусната капама на света! Качихме се и в планината! Чудни условия за каране! Така ми се караше, ама друг път!  Mr. Green Даже спуснах Давид с шейна по ски пътя до града! Беб толкова се кефи и писука, че накрая заспа в шейната от емоции! Голам майтап! Вечер си сядахме в механата и си пиехме винце с мезенце и приятели! А наше бебе се наслаждаваше на фолклорните музиканти! Така им се кефеше, че подрусваше дупенце! Много емоции насъбра малкото ни човече - видях ме се с летните ни приятелчета - всички много са пораснали и се опитват да ходят, приличат на патета!  Grinning

Утре и ние сме на консултация и аз подобно на Анджи първият път занесох пълно колекторче с урина! Сутринта веднага го събух и като му стана студеничко веднага се изпишка! После го вързах стегнато с ластиче и така! Дано и утре имаме успех!

За гърнето съм на мнението на ноеми! няма да бързам! нека бъде осъзнато за Давид това, което ще му предлагам да се учи!

Лека вечер момичета! До утре!

Общи условия

Активация на акаунт