Отговори
# 240
Андж -   bouquet  bouquet  bouquet

# 241
Бяхме на консултация, 8450 гр., 75 см. Буболече  Grinning Вече го мерят прав Simple Smile
Доки каза да давам вече свинско, агнешко, да не са тлъсти; прясно мляко; смлени ядки (не цели, за да не се задави), мед, цитруси. Ягодите и малините да го оставим след навършване на 2 години.
Обаче, що ми каза най-много 2% масленост да е млякото newsm78 Аз давам 3,6%

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 16:21 от Анджелина

# 242
При домашното месо по-опасни са паразитите- трихинели, различни тении-свински, говежди. Тук термичната обработка е по-сигурна.Важното е месото добре да се свари/изпече и то в дълбочина, т.е дебели пържоли, леко запечени в тиган крият потенциален риск, защото в средата месото ще е полусурово. Специално за децата месото се приготвя на малки късове, та се постига достатъчно висока температура.

# 243
  • Русе
Я да се вмъкна между храненията с един въпрос-кога трябваше да гледаме Ним в "Горчиво"?Иначе кисело давам,прясно под формата на кремче и почти всички меса съм въвела.

# 244
  • София
Я да се вмъкна между храненията с един въпрос-кога трябваше да гледаме Ним в "Горчиво"?

13-ти януари, май....  newsm78

# 245
  • Велико Търново
Да кажа и аз за млеката - в моята книга пише, че се препоръчва пълномаслено до 1-1,5г, но после трябва да се внимава с маслото, пълномасленото мляко и мазни храни заради затлъстяването...ама тя книгата е американска и предполагам, че именно тях съветват. От друга страна, обезмасленото мляко съдържа много натрий, което тормози малките бъбреци, т.е. е почти толкова вредно, колкото солта. Така че аз  Thinking  Thinking  Thinking и накрая почнах да ги редувам, пък квото стане.

# 246
Я да се вмъкна между храненията с един въпрос-кога трябваше да гледаме Ним в "Горчиво"?

13-ти януари, май....  newsm78

Пада се неделя,бре  Mr. Green

# 247
  • София
Връщаме се от педи - Симона е здраво дете с избиващи зъби. Каза, че поне един вижда отдолу избил, ама аз не го видях. newsm78 Т от зъби можела и до 40 градуса да стигне.

При всяко положение заръча да давам панадол на не по-малко от 6 часа !!! и ако вдигне над 39.5 - мокри кърпи и по памперс. Целта ми била да охлаждам тялото, не да тъпча с лекарства. За мое успокоение да давам и по 1 ампула витамин С, ако искам. Изобщо не е фен на лекарствата тая жена и дори каза гел за зъби да не купувам, ама аз купих Embarassed

Вика ни на ваксинация, кръв и урина другата сряда.

Цвета, аз чак сега зацепих, че тогава ви е РД-то, ама ние в 12 трябва да сме в 3-та градска, което е до Света Троица и после просто няма да има смисъл да тръгвам към Дружба, то това си е колкото от тук до Перник  Tired Съжалявам!

# 248
  • София

15 януари - вторник, 16.30 часа, бТВ Simple Smile Hug

Не само мен, но и мъжо! Blush Да не ми го урочасате само, че като знам какви хищни погледи имате Whistling Добре че е на запис

Joy

# 249
моят свекър сега се обади да ми каже,яе съм уморила внучето му с тези болести ипричината за това била,че не слагам шал на устата #Cussing out.Само ако знаете как ми крещя!Вие слагате ли шал през устата?

# 250

15 януари - вторник, 16.30 часа, бТВ Simple Smile Hug

Не само мен, но и мъжо! Blush Да не ми го урочасате само, че като знам какви хищни погледи имате Whistling Добре че е на запис

Joy

Да ни подсетиш в деня.

Браво на Симонка за зъбчето.

# 251
моят свекър сега се обади да ми каже,яе съм уморила внучето му с тези болести ипричината за това била,че не слагам шал на устата #Cussing out.Само ако знаете как ми крещя!Вие слагате ли шал през устата?
Не слагам. Даже нямаме шал. Той освена да го облизва няма какво друго да го прави.
Има и логично обяснение защо не трябва да се слага шал през устата, но не си го спомням

# 252
Има и логично обяснение защо не трябва да се слага шал през устата, но не си го спомням

прави си мъгла от собствения дъх и това е много по-опасно от студения въздух.

шала го слагам на вратлето  Grinning

# 253

Защо му позволяваш да ти крещи? Шал през устата не се слага, иначе си дишат собствените изпарения и влажен въздух. Носната лигавица затопля и пречиства въздуха.

# 254
  • София

Не, вредно е!

Обаче ти съчувствам за случката - не стига, че малкият е болен, само това ти трябва да ти опяват, че си виновна Confused Ти нали знаеш, че това не е вярно!

Общи условия

Активация на акаунт