Много мина, мъничко остана, през АПРИЛ да стана мама!

• 11 793
  • 309
  •   1
Отговори
# 180
Наличието на коластра по време на бременност не е гаранция за наличието или не на кърма след раждането Wink

Момичета, не пипайте гърдите, не изцеждайте коластрата ако имате такава.

Barbie^girl ако е д-р Марков с частен кабинет в Подуене и работещ в Майчин Дом, невероятен е !

# 181
Здравейте благодаря за топлото посрещане имам един въпрос харесах си ето тази кошарка но незнам дали я има някъде във Варна ако някой знае къде може ли да ми даде кординати.Предварително ви благодаря.  bouquet
Аделина от DizainBaby
# размери: 70 см/190 см
# 6 бр. чекмеджета с обков
# скрин за повиване с възможност за преместване в двата края на леглото
# 6 бр. крачета за нивелиране, 3 плътни табли
# люлеещ механизъм с възможност за застопоряване
# преобразува се в голямо легло 70 см /190 см и бюро
# две нива на матрака
# размер на коша: 70 см /130 см
# сваляща се решетка

Аз съм я виждала в Образцов дом на втория етаж,магазина се казва "Слънце" май
Иди там-цената й се 410 лв. с някакво матраче Peace

# 182
Добре дошла, Барби! На твое място бих потърсила второ мнение за тези болки. Дано всичко да е ОК Praynig Д-р Марков е много готин и ще ти обясни подробно. Хайде после ще те разказваш Wink

Аз също нямам коластра. Случвало ми се е няколко пъти да откривам миниатюрни петънца на сутиена ми, но не и да ми тече. Не мисля, че това е признак, че ням да имам кърма. Поне така съм чела, май newsm78

# 183
Хриси-писи, аз съм на линия за курса, така че ще се видим  Grinning Ще ходя днес-утре да си купя "Книга за кърменето" на Хана Лотроп, препоръчана в кърмаческия. И после ще разказвам Wink Трябва да почвам да се образовам, че тая част ми е много тъмна Индия още, а живот и здраве искам да се кърмим с моята девойка Laughing

Добре дошли на новите майки Hug

Супер Vercho, че ще се видим Simple Smile А книжката аз сега я дочитам Simple Smile Много от нещата в нея ги има или са сходни с кърмаческата библиотека на форума.

А за коластрата - аз имам ежедневно, но само капчици.

# 184
И как е книжката? Бързо ли се чете и струва ли ти се полезна?

# 185
Привет на всички бъдещи мами!!!  bouquet

Аз съм от октомврийските мами Embarassed

Продавам изгодно чисто нова количка - синя с мечета, бабите ни изненадаха и двете и затова едната е излишна, коша може да се вади, а когато е в количката е като люлка! По-късно ще покажа и снимки

ако някой се интересува, нека ми пише на Лични

# 186
Barbie^girl  не се притеснявай всичко ще е о.к. все пак не се натоварвай до прегледа.
 за коластрата и аз нямам ,само през няколко дена се появява нещо като много гъст крем по зърната  по време на къпане и го почиствам. но и аз знам ,че няма общо с кърменето след това.

# 187
Здравейте момичета. Отдавна не съм писала, а и не мога да ви изчета.

Криси, относно киселините и на мен ми се появиха от няколко дни, но успешно се справям като хапвам кисело мляко или с ябълка.

Ritka, аз също пия  Pre-natal, на Jemieson. Той е канадски, на билкова основа е, него ли имаш в предвид? Пия по една таблетка на ден по време на хранене.

Добре дошли на всички нови мами.

# 188
Darko_Jблагодаря ти много,с кисело мляко не ми минават ,но ще пробвам с ябълки .дано има ефект,че вече не се търпи

# 189
Благодаря Sisee за бързия отговор тия дни ще отида да я видя на живо как изглежда

# 190
И как е книжката? Бързо ли се чете и струва ли ти се полезна?

Да да, супер е книжката - тя е много тъничка, струва 4 лв. и е с много полезни съвети и конкретни примери. Мотивира те и те надъхва да не се отказваш при най-малкия проблем и да си искаш правата в родилния дом Peace

# 191
Привет момичета!
Мале пишете ей не си играете!Моята свекърва днес си тръгна-посрещнах я както трябва-2дена ядене и пиене съвсем се подух сигурно.Мама свеки ми подари сокоизсквачка BRAUN и даде 100 евро да купим нещо на бебо като дойде-малко но от сърце-етървата и тя има бебе явно там се е охарчила-всъщност съм доволна и на това-а пък има време бебе като се роди пак ще помага навярно но и ние се охарчихме покрай гостуването и smile3533.
SUNI 22 аз също пия от това желязо даже на мен ми ги изписаха по 3 на ден-спрях ги на своя глава струва ми се че получавам повече запек от тях сега съм в понеделник на ЖК ще видим как са изследванията Simple Smile

# 192
Барби  welcome Не се притеснявай ще видия че всичко е наред, и плюс това си се ориентирала към един от най-добрите лекари според мен - др. Марков!  Peace
КРИСИ пробвай прясно мляко за киселините на мен ми помага безотказно!  Peace
Коластра нямам и не пия нищо освен Матерна и Зимафлоур, доки не ми е предписвал нищо за хемоголобин, надявам се да е нормален Praynig

# 193
за коластрата и аз нямам ,само през няколко дена се появява нещо като много гъст крем по зърната  по време на къпане и го почиствам. но и аз знам ,че няма общо с кърменето след това.

И аз имам нещо такова Rolling Eyes По принцип няколко пъти съм изстисквала нещо прозрачно лепкаво - явно и това е част от коластрата. Но пък не съм имала нищо зацапано до момента newsm78

# 194
Barbie^girl, добре дошла при нас и дано болките отминат много скоро. Но непременно се консултирай с друг лекар.

Момичета, аз тази сутрин си открих едно петно на потника и се замислих дали не е коластра. А сега като си свалих сутиена, видях и на двете чашки засъхнали бели петънца. Май и на мен ми се появи коластра  newsm78. Но пък не съм забелязала досега да ми тече от гърдите, въпреки че след баня добре ги оглеждам.

pisanka-sladuranka, наистина желязото запича още повече. Аз такъв зор видях още ден-два след като бях започнала да го пия. По принцип имам много редовен стомах и това беше кошмар за мене, особено след като един ден чак кръв имах на тоалетната хартия. Сега от една седмица вече не го пия и усещам че малко по малко започват да се нормализират нещата, да чукна на дърво.

Общи условия

Активация на акаунт