Много мина, мъничко остана, през АПРИЛ да стана мама!

• 11 796
  • 309
  •   1
Отговори
# 165

Аз пих Малтофер един месец - първата опаковка по 2 на ден, после по 1 таблетка.
За мен, а и за доктора беше изумително как хемоглобинът от 117 е станал 127 само за 1 месец...
Иначе и магнерот си пиех (пия). Сега ще видим този месец как ще съм и според зависи пак.

# 166
stefinka и аз съм оперирана от фиброаденом и разреза ми е точно по ръба на ареолата. Когато кърмих установих че имам по малко кърма от тази гърда. Първия път поради липса на информация кърменето ни не беше успешно, но втория път кърмих 7 м! Дори към края установих че на мястото където ми е операцията каналите са започнали да пускат мляко! Shocked Бях чела че се развиват нови, незнам, но определено неуспехите ми първия път на бяха свързани с операцията!

# 167
Awake, мерси   bouquet

Наистина на опаковката пише по 2 таблетки дневно, но пък като гледам съдържанието на фолиевата киселина, една таблетка осигурява дневната доза, така че и аз реших да приемам по една таблетка, а не по две Simple Smile

Иначе гинеколожката ми предписа Матерна, но я нямаше в аптеката и ми казаха за тез витамини че били по-добри  newsm78

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 17:33 от ritka

# 168
stefinka, за съжаление с друга информация не мога да съм ти полезна. А и не съм ходила на преглед от октомври 2006  Embarassed

Днес започнах да търся инфо, досега само тези 2 теми прочетох.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226356.msg5064768
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250946.msg6094885

Аз имам 3 разреза, 2 отстрани към подмишницата, и един напречно под ореола точно. Хирурга тогава каза, че ще внимава много с млечните жлези, ама знае ли се. Моята операция беше началото на 2006, не знам досега дали са се възстановили каналите.

veni-b, в тези 2 теми някои жени споделят даже, че оперираните им гърди са били с повече кърма.

# 169
ох незнам, veni-b , и аз забелязвам че коластра пускам по-често от тази - неоперираната гърда  #Crazy #Crazy #Crazy и като я стисна малко излиза без проблем, а на другата едвам - едвам. Дали ще мога да кърмя успешно и с двете гърди? smile3556 bombs smile3556

# 170
Bibobibo - мерси много за линковете
еи сега ще почета

# 171
Хриси-писи, аз съм на линия за курса, така че ще се видим  Grinning Ще ходя днес-утре да си купя "Книга за кърменето" на Хана Лотроп, препоръчана в кърмаческия. И после ще разказвам Wink Трябва да почвам да се образовам, че тая част ми е много тъмна Индия още, а живот и здраве искам да се кърмим с моята девойка Laughing

Добре дошли на новите майки Hug

# 172
  • София
zdraveite aprilki Simple Smile pozdravlenia za hubavata temi4ka Simple Smile aide i az da se vpisha che sum nova  Laughing termina mi e na 29 april
Nqkoi moje li da mi kaje dali e normalno v 24-ta semica da imam bolki v korema ?

# 173
Добре дошла Barbie^girl  Hug
Не мисля че е нормално да имаш болки, най- добре се обади на лекаря си Peace

# 174
  • София
ven_j i az veche neznam kakvo da pravq, kato mu se obadq mi kazva da pia noshpa i tova e... kava che matkata se razshirqvala i rastql korema i zatova... puk te bolkite s nagore i po sredata na korema...  newsm78
Добре дошла Barbie^girl  Hug
Не мисля че е нормално да имаш болки, най- добре се обади на лекаря си Peace

# 175
ох незнам, veni-b , и аз забелязвам че коластра пускам по-често от тази - неоперираната гърда  #Crazy #Crazy #Crazy и като я стисна малко излиза без проблем, а на другата едвам - едвам. Дали ще мога да кърмя успешно и с двете гърди? smile3556 bombs smile3556

Аз въобще нямам коластра, така че ако това е показателя съм загубена...
НО, съм чувала, че не задължително да имаш коластра преди да родиш за да имаш кърма за бебчо.
Може да се появи след раждането дори.

# 176
Тогава защо не отидеш и при друг лекар
Използвай кирилизатора моля те Wink
Vanyivan и аз съм чувала че не е задължително да имаш коластра по време на бременност, а може да ти се появи и по-късно - в 8-9 месец

# 177
момичета, аз и сега и при първата бременност нямах коластра.Зная че не е  добре да се цедите сега, но не съм сигурна за причината.От опит знам че след раждане ако се изцеждаш до край предизвикваш образуването на много кърма.

# 178
Здравейте благодаря за топлото посрещане имам един въпрос харесах си ето тази кошарка но незнам дали я има някъде във Варна ако някой знае къде може ли да ми даде кординати.Предварително ви благодаря.  bouquet
Аделина от DizainBaby
# размери: 70 см/190 см
# 6 бр. чекмеджета с обков
# скрин за повиване с възможност за преместване в двата края на леглото
# 6 бр. крачета за нивелиране, 3 плътни табли
# люлеещ механизъм с възможност за застопоряване
# преобразува се в голямо легло 70 см /190 см и бюро
# две нива на матрака
# размер на коша: 70 см /130 см
# сваляща се решетка

# 179
  • София
ven_j ок:) честно да ти кажа вече съм сменила 3-ма и другата седмица ще ходя при четвърти... някакъв д-р Марков - всичките ми казват различни неща.. ще се побъркам... и също така като се разхождам повече от половин час, започва пък да ме боли ниско долу корема много силно....и като седна се оправям... ще видим какво ще ми каже д-р Марков на 16-ти. Иначе д-р С. Георгиев ми следи бременността в Майчин дом. Дано всичко да е наред само това се моля Praynig

Общи условия

Активация на акаунт