Много мина, мъничко остана, през АПРИЛ да стана мама!

• 11 810
  • 309
  •   1
Отговори
# 120
добре дошли на новите мами  bouquet.за пудрата аз съм за.много успокоява раздразнената кожа.даже и аз я ползвам след бръснене и нямам никакви пъпчици,а нали знаете мъжете като се обръснат и също някой се обриват с малки пъпчици-пудрата пак помага.а така и немога да разбера какво общо има това че си с диоптър и секциото.някаква нова щуротия Mr. Green.до после мами

# 121
момичета някой чува ли се със сладка мама. дано всичко да е о.к. Praynig

# 122
Ася20 - ако си с висок диоптър има опсност да ти се отлепи ретината, ако раждаш нормално поради напъните.

# 123
Точно вчера се питах и аз за нея - дали някой не се е чувал с нея по телефона.
Знам, че доли дог имаше нейния мобилен номер.

# 124
Сладка мама доколкото си спомням ще е в болница планирано до 20 януари  newsm78

# 125
  • варна
Добре дошли на новите мами Hug
Alokaziа, и ние сключихме брак на 5 май,но 2005г. Simple Smile

# 126
Е крайно време е да се разпиша и аз!Вчера бяхме на ЖК и док потвърди ,че ще е момиченце мойта бебка даже ми даде снимка на която са срамните устни с което се затвърждава досега мнението и на другите док.
Кали за сърцебиенето и задъхването от доста време вече ми се случва и докторът каза,че е нормално. Hug
Колкото до килограмите от началото до сега съм+10кг.
Голд за кръвното и аз съм с доста ниско ,но според мен по добре да е ниско отколкото високо пък още повече ,че док ти  е казал как да се справяш Hug Hug Heart Eyes
Иначе общо взето съм добре само дето взе доста да ми тежи и пречи пупата.На ЖК-то акушерката каза че за един месец доста е пораснала таз пупа.
От мен е това засега на вес момичета лек и успешен ден и галнете бебоците си от мен! Hug Hug Hug

# 127
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!
Аз както писах вчера бях на консултация и Доки каза,че всичко е ОК,обаче днес ми е взел иследванията и ми се обади да ми каже,че хемоглобина ми е паднал  Sad .Не ми каза колко точно,но ми изписа ФЕРО-ФОЛГАМА.Някоя от вас пила ли го е или дали има инфо за него,защото до сега никъде не съм го срещала да го споменавате из форума.Каза да го почна от днес и да го пия до следващата ми консултация(след 1 месец )

# 128
Момичета, някой качил ли е 14 кила като мен?  Shocked
Много ми се струват, бе, ужас  ooooh!

Аз!!!
И аз си мисля, че са много, но не ги усещам чак толкова пък... Явно са разпределени предимно по корема, ханша и гърба. Само ме притеснява фактът, че ми остават още 3 чесеца. Затова сега се ограничавам.

# 129
момичета някой чува ли се със сладка мама. дано всичко да е о.к. Praynig

Тя каза , че ще е до края на месеца в болница.

# 130
и аз съм качила толкова. дано пък от тук нататъка да не качваме много.
момичета , какво бяхте споменали за киселини ? от два дена много ме мъчат.

# 131
За килограмите не се притеснявайте аз съм поне +15 и вече много ми тежи.Пудрата се ползва за да не се подсича дупето, но не я препоръчвам, доколкото знам запушва порите и кожата не може да диша. По добре кремче против подсичане да се нанася на тънък слой.
Добре дошли на новите мами Hug

# 132
Ася , къде се изгуби ??

# 133
Ясмина,не е ли наистина рано да се обръща с главичката надолу,или колкото по-рано,толкова по-добре?

При мен бебето преди четири седмици беше надолу с главата с тяло вляво, а сега преди няколко дена като ходих да доктор - застанало е настрани Rolling Eyes Явно има още място и се врътка както си иска!

Мен малко ме притеснява да взема количка без кош за новородено, но много майки казват, че за априлско бебе не ми е нужно (защото е топло), а нулева позиция на седналия кош било ОК. Вие какво мислите?

Според мен кош за новородено е нужен! Незнам защо му се вика зимен кош? Количките, в които сме отгледани ние - нали ги помните - всичките са като един т.нар. зимен кош. не мисля, че лятото ще му е кой знае колко топло Rolling Eyes
Да се изкажат и по-опитните мами Hug

# 134
Добре дошли на двете нови мамчета Peace

cayman как така има само едно ниво на матрака?В сайта пише,че са две....... smile3516

И аз така мисля че Сладка мама е в болница-тя беше споменала!
Аз не знам как вървя с килограмите,но на 16-ти ще блесне истината smile3532
Като се гледам как все на сладкото налитам,няма да ми хареса това,което ще покаже кантара!

За козметиката за бебчо и аз съм се спряла на Бюбхен!
Абе момичета на времето като е нямало такъв богат избор на колички,много лесно им е било на майчетата-имало е само един модел..............а то сега-не можеш да им се нагледаш  smile3501

За нашите възможности мисля,че избрахме най-добрия модел.Ако можех да отделя повече пари,със сигурност щях да взема нещо.........по-така newsm53

Общи условия

Активация на акаунт