Ядки-давам ,да но само да си вкуса.Но аз по принцип всичко и давам,няма нещо кулинарно,което е поискала и не е опитала.
При нас също,сваля ли дрехите от простора за да ги изгладя,тя е взела няколко и си ги е сложила на главата и така обикаля.
Спането е само два часа
,слагам я в 13:30 и в 15 ч. някъде е готова.Вечер си ляга към 21:30 и става в 8:30
За активното дете-моето е такова,не се спира,понякога излизам от стаята само и само за да се успокоя,че скоро ще ме побърка
За чупенето-не е чупила нищо досега,но за сметка на това,сяда на дивана,кръстосва крак в/у крак хваща дистанционното и си сменя каналите
Скарлет,на мен ми казаха,че след като съм си пазела дъщерята толкова много да не я удрят ,да съм я държала в саксия,та ако искаш ша ги съберем,няма ги пускаме навън
концентрирани, по луди-Скарлет ще ти кажа,че Дея също е така,примерно бяга като луда ,прави в кухнята остър завой и без да гледа се удря в ръба на кухн.плот,точно под окото,минути по късно бяга по коридора ,влиза в трапезарията и се блъска със стола,въобще не внимава и не гледа
Мед-давам,ама не така с лъжица ,а в чай примерно
За заиграването-ами заиграва се,по малко със всичко,отиде при кухничката си,после при пианото,след това при куклите и така
Пленумче?Таззи година няма да изтървем
Ще дойдем и ние,без това отдавна се каним със Сминсчо да се запознаем

Ще поръчам китайско, пък Спас ако иска да го яде. Вече, честно казано, взех да се изчерпвам откъм идеи какво да готвя с тоя капризен на ядене мъж 
защото му дали една солетка и седнал да си я хапне.
т.е. това, което аз ям
я ги дайте при мен, да видят наборчето им Ивайло как унищожава манджите, даже хлебче си топи вътре, виж кремчета не обича, но манджи яде всякакви.

Сега при нас дават такова филмче по Диема Фемили и ми е интересно, дали е същото!? Пепи го гледа, но Вили въобще не я впечатлява, което ме радва, де.