Страхове - мисля, че е силно казано на тяхна възраст, освен в извънредна ситуация
Не мисля,че е силно казано,точно страх е при нея,мога да го различа,при положение че е супер любознателна,при едно плакане стигане до пищене и цялата трепери,гушната в мен,е това според мен е страх
Но както писах се плаши само от две или три определени неща.
Обеци-да сложихме и точно преди да навърши годинака,нито ги дърпа,даже е забравила ,че са на ушичките и
.Сега щеше да е още по трудно според мен.За тичането -ми не мога да го обясня,но най характерното е,че си върти думето
Мажа я след баня-със Нивея за тяло
Бубка-страхотен е моят адаш
ramama,интригите са нещо нормално,при нас хората е много характерно да се отделяме на групички и да интригантстваме пом/у си.За съжаление навсякъде е така,дори и да искаш да стоиш на едно страна,все някога ще въвлекат и теб
На мен ми е лесно ,аз винаги съм казвала да не ме занимават с клюки,не се интересувам,кой какво прави,защо го прави ,а така съм много добре
СмиНсЧо,,браво за хубавият сън на Алекс,аз също започнах да я слагам Дея-Мария в 22 ч. и става в 9-9:30

/Дея, нищо лично!/. М/у другото и мъже ги въртят доста добре.

Как е разбрал за него и какво го е накарало да се включи към нас?
Аз пера поне 5 пъти на седмица
И после ми казва, че ям праха за пране с лъжичката
бързи анкетки 
. На мен понякога ми доскучава в нашата фирма (тип "семйство и приятели"
Татянка, възмутително е такова отношение, но и аз съм ставала свидетел на подобни неща из Скандинавието - не вярвах, че и те го раздават "Арийци", но явно навсякъде е така.
Само ако си пада по блондинки имаме шанс някакъв.