"АПРИЛските деца обичат щурата игра със снежни топки и шейна"

• 11 359
  • 286
  •   1
Отговори
# 255

Страхове - мисля, че е силно казано на тяхна възраст, освен в извънредна ситуация

Не мисля,че е силно казано,точно страх е при нея,мога да го различа,при положение че е супер любознателна,при едно плакане стигане до пищене и цялата трепери,гушната в мен,е това според мен е  страх  Rolling Eyes
Но както писах се плаши само от две или три определени неща.  Rolling Eyes

Обеци-да сложихме и точно преди да навърши годинака,нито ги дърпа,даже е забравила ,че са на ушичките и  Grinning.Сега щеше да е още по трудно според мен.

За тичането -ми не мога да го обясня,но най характерното е,че си върти думето  Laughing
Мажа я след баня-със Нивея за тяло

Бубка-страхотен е моят адаш  Heart Eyes

ramama,интригите са нещо нормално,при нас хората е много характерно да се отделяме на групички и да интригантстваме пом/у си.За съжаление навсякъде е така,дори и да искаш да стоиш на едно страна,все някога ще въвлекат и теб  Crazy
На мен ми е лесно ,аз винаги съм казвала  да не ме занимават с клюки,не се интересувам,кой какво прави,защо го прави ,а така съм много добре  Grinning

СмиНсЧо,,браво за хубавият сън на Алекс,аз също започнах да я слагам Дея-Мария в 22 ч. и става в 9-9:30  Rolling Eyes

# 256
Смини, твоята пастичка ще я изцока после Алекс.  Mr. Green При мен пастичка няма да има, то и друго няма да има. Crossing Arms

Дея, пак - нищо лично! Писала съм - "освен в извънредни ситуации".

Татянка, много съжалявам!  Confused Но подобна ситуация наистина е неконтролируема и е по-добре, че си напуснала.

Интригите ги намирам за ненормално явление! Нищо не може, да ги оправдае!  Naughty /Дея, нищо лично!/. М/у другото и мъже ги въртят доста добре.
Close

# 257
Иво не се страхува от неща, но не харесва нови хора. Подбира си някои непознати по негови си правила и почва д апищи, като че ли го колят. Вчера е изгонил с пищене една жена от асансьора  Mr. Green
Ако се стресне от някакъв звук, аз обяснявам какво е и почваме да го имитираме. Така следващия път като го чуе не се пплаши, а почва и той да бръмчи.

Ако имах момиче, щях да я оставя да порасне и да реши дали иска обеци. Стара семейна традиция. Аз нямам обеци - не мога да се прежаля.

Иво пак е с лишеи, та го мажем след баня със специална козметика и слънчогледово олио. И той като Тони на Скарет е кокона, само да му кажеш, че от нещо ще стане красив и веднага се подрежда. Така го решем, мажем и му слагаме шапка и шал (шапки много му отиват). А ако ме види, че аз си слагам крем, веднага и той се заголва и почва да ъм-ка настоятелно.

Рали, университетите нямамт голяма разлика с комбинатите. Майка ми е преподавател та ми е пределно ясно. Това е една от причните, поради които отказах да правя докторантура в Техническия. Прекалено добре ги познавам, няма да има клюки, които да са ми новост  hahaha

Иво тича като пате, но те децата още не пазят добре равновесие. Почнат ли да могат да скачат, тичането също ще се оправи.  

# 258
Не помня вече кой пита за гърнето, но ето какво прави Ивайло там:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133555&photo=10

Ето ви и една усмивка с трапчинка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202288&photo=20

# 259

Дея, пак - нищо лично! Писала съм - "освен в извънредни ситуации".
Интригите ги намирам за ненормално явление! Нищо не може, да ги оправдае!  Naughty /Дея, нищо лично!/. М/у другото и мъже ги въртят доста добре.
Close

Така е,аз просто знам,че е нормално децата се стряскат или им трябва време за опознаване,но при нея се проявява във врява до небесата  Crazy
envia,исках да кажа,че някой хора им е в кръвта този занаят  Crazy Grinning И най лесно е да им покажеш ,че не се интересуваш,така няма да те занимават

# 260
  • София
Ей, не смогвам да ви изчета цяла ден камо ли да пиша...

НО затова пък, сглобих едни патетници и на Енви по рецептата и на Краси. Този на Енви стана страхотен, а - на Краси още се пече-пържи.

# 261
Момичета,тези купички стават ли да се взима храна от детската кухня  Rolling Eyes

http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_79&products_id=494

# 262
Момичета,тези купички стават ли да се взима храна от детската кухня  Rolling Eyes

http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_79&products_id=494
Мисля, че не стават, затварят се, но не са на винт и според мен ако се обърнат може и да се отворят ... Но иначе са много хубави и практични за у дома да се ползват.

# 263
  • София
Привет от нас!

Дея, само, ако са на винт!

Юлче, много готини стимки, малкия е страшен! Моите деца и двете имат трапчинки! На тати!

За страха се сетих - и ние се страхуваме от сушора.

За интригите пишете - ужас! Танче, как може да има такива хора - това си е расова дискриминация! И как е разбрала, че не си 100% германка?
Като работехме на морето бяхме непрекъснато жертва на някакви интриги от някои колеги, а най-големия интригант беше главната счетоводителка от София - жена без мъж и с много беден емоционално живат!

# 264
Деич, според мен от стъкло е най-добре да са, бурканчета, че тази топло-гореща храна в пластмасови съдове...  Peace
Юлче, големи са ти бонбони, много чаровни  Hug
Енви, твоят патетник ще го пробваме през уикенда  Laughing

Като отидох да го взема и беше вчерашната сестра и ми обясни, че е плакал постоянно, казвам й - аз нали се обаждах и ми казаха, че всичко е ОК. Тя - аз ще ви дам мобилния си телефон на мен да звъните, ей ...няма да се разберем с нея, нямаше вид на плакал отново, каза, че не е искал да яде, но дъха му беше сякаш е ял манджата и по гащичките имаше оцапано  Thinking

Дайте идея за анкета за следващата тема, довечера да пусна една  Laughing

# 265
  • София
Смин, тая сестра нещо май иска, а?

Анкета - по колко пъти седмично перете? Laughing Майтап! Ама имам чувството, че само това правя - праве, просторане, прибиране - всеки ден!

# 266
Винаги ми е било любопитно кой как е стигнал до форума  newsm78 Как е разбрал за него и какво го е накарало да се включи към нас?

# 267
Кажете спешно - как давате осцилококцинума на децата?
Аз давам веднъж на ден, разтворен във вода, но сега в аптеката ми казаха, че можело и на 6 часа при симтоми.
Това разтваряне във вода ми е много сложно - много трудно се разтваря, стои по половин ден!?
Или е достатъчно само, да се размеси с вода, за да се преглътне!?

newsm78

# 268
Вени, мъжО казва, че се вманиачавам с дрехите, ама то всеки ден е нещо - ако не переш, то прибираш, ако ли не - гладиш  ooooh! Аз пера поне 5 пъти на седмица  Blush И после ми казва, че ям праха за пране с лъжичката  Mr. Green Но е идея за анкетка, и на Надето ми харесва идеята, ще ги правя за по 2-3 дни Wink бързи анкетки  Laughing
Енви, не давам аз такива илачи  Sunglasses

# 269
  • Русе
Оф, това с интригите - брррррр  Sick. На мен понякога ми доскучава в нашата фирма (тип "семйство и приятели"  Grinning), ама ако ще трябва да търпя сплетните на разни клявки - не, мерси!  Stop Татянка, възмутително е такова отношение, но и аз съм ставала свидетел на подобни неща из Скандинавието - не вярвах, че и те го раздават "Арийци", но явно навсякъде е така. Rolling Eyes

Аааааа, на Дилянката, Дани май и е втората любов, енви  Wink - първата беше Стенли на Надето. Laughing А пък, Дани ако е мъж на място и избира жените по акъл, май няма да можем да се преборим с Миленката. Joy Само ако си пада по блондинки имаме шанс някакъв. hahaha

Малкото Дани на юлчето е супер Пухчо сладък! Heart Eyes

Момичета, ще засилвате ли с нещо имунитета на дечковците заради задаващите се грипове?
Енви, по колко Саностол даваше на Вили?
Осцилококцинума го бъркам с някаква малка бъркалка, за да се разтвори по-бързо, но мисля че е достатъчно само да се смеси... Thinking На Вили ли ще даваш? В интерес на истината само веднъж съм давала, но си спомням от листовката, че се дава различно при "първи симптоми" и при "изявена картина".

Общи условия

Активация на акаунт