Първолак 2008-2009, записване

• 17 409
  • 245
  •   1
Отговори
# 150
  • нейде там, където ....
Това е списъкът от 118-то училище

Какво да купим на първокласника?
1. Тетрадки
- с тесни и широки редове - 10 бр.
- с големи квадратчета - 10 бр.
2. Математика
- сметало
- линия
- триъгълник
- моливи 2 бр. НВ
3. Пръчици - 2 снопчета в 2 цвята
4. Принадлежности за изобразително изкуство
- блок №4
- водни бои
- четки: 2 тънки - плоска и обла
              2 дебели - плоска и обла
- флумастери
- пластилин
- дъска и ножче (пластмасови)
- гланцов блок
- лепило
- ножица (с тъпи върхове)
5. Показалка

За бюрото - и аз мислех компютърно+контейнерче, ама ни подариха голямо, с етажерка, стойка за дискове и прочие.

За дрехите  newsm78

# 151
  • София
Какви са тези Пръчици - 2 снопчета в 2 цвята ?

# 152
  • На черешата
Какви са тези Пръчици - 2 снопчета в 2 цвята ?

Продават ги в книжарниците.
На нас ни казаха такива неща като пръчици,сметало и линия да не купуваме.
В началото нямало да им трябват и било излишно. Peace

# 153
  • София
Благодарим за списъка Simple Smile

За сега няма да купувам нищо, преди информативната родителска среща( нач. на Септември). Най- много несесер, химаикалки...и т.н дрънкулки, който и да са в повече, все ще се оползотворят.

Дрехи мисля лека -полека да почна да купувам, за да не се юрнем  последните дни , но още не се почнали да пускат есенните, та ще поизчакам малко.

За Първият Учебен ден... newsm78 чудя се. Определено няма да го карам да облича костюм, но пък и няма да е по дънки......мисля за компромисен вариянт: риза+ панталон ,но не прекалено официални.

Бюро сме поръчали комплект с детското обзавеждане. Исках да е просторно и да има чекмеджета и шкафчета, че знаете ли колко мн. учебници имат милите дечица ooooh!

Аз от сега се вълнувам за този първи клас...пък за детето не знам. Опитвам се да не му прехвърлям моите емоции.

# 154
А с какво ще ги обличате за първия учебен ден?  newsm78
 Аз още съм в лека чуденка. Rolling Eyes
http://media.snimka.bg/0056/006367236.jpg 
eто така ще се ние  бащата не иска иска по обикновено да е но на мен ми харесва.Всеки ден може да бъде обикновен

# 155
и аз се чудя как да облека моите момичета за първия учебен ден newsm78.Дали да са по спортно или по официално. А за помагалата ще ходя в края на август.Благодаря за списъка jd.

# 156
  • София
21х за списъка. И аз мисля края на август да се разходим по магазините.
За премяната на 1вият учебен ден ми е много рано да мисля.
Дияна държи на тетрадки с Уинкс Simple Smile Ще видя да поръчам в нашата книжарница. Ако няма тетрадки, поне такива подвързии да ми намери продавачката.

# 157
В момента и аз се вълнувам от това какво да купим за първия учебен ден - как да е облечен, какво ще му трябва за училище.
Искам да е с риза и панталон или дънки. Но засега не мога да му харесам. Търся нещо на малки раета. Мисля, че спортно-елегантния стил ще е подходящ. Хем да му е удобно, хем да не е с тениска.
Купихме раница с Макуин Светкавицата, дънки, тениски, блузи с дълъг ръкав, анцунг.
Гледам за обувки и маратонки.
Преди няколко дни монтирахме бюрото му. С голям мерак почна да пише и рисува на него.

В къщи няма  много място и мислих да не взимаме, но от работата ми, ми подариха едно бюро и го дадохме за първокласника.

# 158
  • София
А с какво ще ги обличате за първия учебен ден?  newsm78
 Аз още съм в лека чуденка. Rolling Eyes
http://media.snimka.bg/0056/006367236.jpg 
eто така ще се ние  бащата не иска иска по обикновено да е но на мен ми харесва.Всеки ден може да бъде обикновен

Страхотен е младежа  Heart Eyes

# 159
  • На черешата
 Аз май съм другата противоположност.
 Предпочитам да е нещо спортно-елегантно,има време за костюми и такива дрехи.
 На мен сега как ми се иска да отида на работа с дънкиииии...,ама няма.
 Още не съм го измислила. newsm78

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 11:29 от Фантичка

# 160
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз май съм другата противоположност.
 Предпочитам да е нещо спортно-елегантно,има време за костюми и такива дрехи.

И аз така, да не кажа, че най-обичам спортно. Има толкова хубави детски дрехи по магазините. Не обичам детето ми, а и не само моето, да изглежда като голяма. И аз се обличам спортно, елегнтните стилове са много далчени за мен.

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 11:08 от Гита Ог

# 161
Здравейте дами!
Вероятно всички вече сте записали дечицата си в първи клас, но ако все още имате някакви опасения, притеснения или нови желания, мога да ви предложа 19-то училище. Намира се в карето между Пирогов и Военна болница. Сравнително тихо и спокойно място. Предлагаме и целодневни занимания за първи клас. Ако имате въпроси, ще се опитам подробно да Ви отговоря. Успешен ден!

# 162
  • София
Орхидея...много е сладък Крис....не го слушай татко му Heart Eyes, важното е детето да се чувства добре в този специален ден!

# 163
Орхидея...много е сладък Крис....не го слушай татко му Heart Eyes, важното е детето да се чувства добре в този специален ден!
И аз така мисля защото той найстина ще е специален ден

# 164
  • No Line On The Horizon
Не съм мислила как ще бъде облечена за първия учебен ден. Нашата родителска среща ще е септември, но смятам да купя някои неща като тетрадки, несесер, водни боички. Раница имаме.

Общи условия

Активация на акаунт