Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се лекуват гъбички по време на бременност?
Какви са рисковете от заразяване на бебето с кандида албиканс по време на нормално раждане?
Какво представлява червеният конец и каква е неговата цел?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се лекуват гъбички по време на бременност?
-
Какви са рисковете от заразяване на бебето с кандида албиканс по време на нормално раждане?
Рисковете от заразяване на бебето с кандида албиканс по време на нормално раждане включват възможността за развитие на гъбични инфекции при новороденото. Тези инфекции могат да засегнат различни части на тялото, като кожата, устата, ушите и дори вътрешните органи. Поради това е важно да следвате препоръките на лекаря относно лечението на гъбичките по време на бременността.
-
Какво представлява червеният конец и каква е неговата цел?
Червеният конец е традиционна практика, която се свързва с предпазването от лош късмет, уроки и зли сили. Обикновено се смята, че носенето на червен конец може да осигури защита срещу негативни влияния и да донесе късмет. Този обичай често се свързва с бременността и раждането, като конецът се използва за защита на бъдещата майка и детето.
-
Какви са препоръките за защита от слънцето по време на бременност?
-
Какви изследвания и основни тестове се правят по време на бременност?

пожелавам ти много здраве,безпроблемна бременност и здраво бебче на финала
не можах да се измъкна от леглото следобяд
може да си харесаш нещо. На съвсем прилични цени са.
,но все пак сутринта бях на лекар.Докторката каzа,4е вси4ко е наред
НО...да не вдигам тежко,да не танцувам и спортувам,никакъв секс ( пак 6те трябва да си впрегна фантаzията_zа радост на мъжа ми) и по4ивки. Имала съм ного нежна 6иика