Малки или големи дебелани, през ЮЛИ всички ние ще станем мами :)

• 18 141
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • София
bebon4e, добре дошла!  Hug

Малконосле, почивай си повече и при първата възможност иди на лекар. Сигурно изобщо не е сериозно, но все пак една консултация за успокоение.. Много лоши тез германци...

Abloy и Бухтичка, толкова са ви хубави бебчовците!  Hug Аз съм на преглед чак след 3 седмици....

Хора, да се оплача. Вчера вечерта си почърахме едни пици за вкъщи. Моята беше малка и дори и нея не успях да я изям, но я попривърших, изпих 2 чаши бульон и като ме заболя корема...  #2gunfire Помислих си, че съм голям идиот да преям така. Лошото е, че и след 4 часа не ми беше минало. Като си лягах се чувствах ужасно и не знаех на коя страна да се завъртя..
Сутринта ставам и уж всичко ми е минало, ама все пак решавам да ям само кисело мляко и банани. Цял ден си ме наболяваше корема и дори и сега не съм много ок, въпреки че малко ме отпусна... Притеснявам се, защото не знам от какво. Със сигурност е нещо корема, понеже ме боли горе, около пъпа, абе точно където си е стомаха и чувството е същото. Единственото ми успокоение е, че не е от матката..  След малко си лягам, дано утре ми е минало всичко и повече никакво преяждане. Друг път такова нещо не ми се е случвало.  Rolling Eyes

PS. Може и да греша някъде, ама на първа страница преброявам 95 бъдещи мами, а с bebon4e ще станем 96.  Wink

# 181
ketito, дано всичко е наред Hug

бебонче, ти май си от юли 2006 ама не помня да сме се засичали в отчетната (то аз късно се включих де, и отдавна не пиша там)

Саксофон, хапвай често и по-малко. А въглен дали може да се пие?  newsm78 На мен при тежест на стомаха това ми е помагало преди.

# 182
момичета , аз първо да пиша а после ще чета какво сте писали следобеда .бях на лекар тази вечер , доки каза че всичко е нормално , бебчо с краката е  дълъг около 16 см , а без краката не можах да разбера , че дико ми каза и колко му е главичката и бедрото , а пък аз се бях забляла в монитора  и гледах как си свива краченцата , все е дно как скача бебе което е стъпнало в скута ти още преди да проходи . Много ми стана миличко !!! Пола не можахме да го видим ,защото стоеше странично малкото човече и не се завъртя . Пулса му беше 140 .
доки ме гледа на коремен , обаче като му казах че имам течение и ме накара да се съблека да ме погледне и каза че си имам гъбички като по учебник . Изписа ми лекарства и каза че ако се появят пак преди раждането пак ще ги лекуваме , защото не трябвало да имам гъби като раждам , ако е по нормален начин .
За килограмите каза че не съм наддала повече от нормалното и вървя добре. А тази моята мистериозна настинка дето се проявява само вечер май ще се окаже че е алергия към мухъл. Ние живеем в къща и на места има влага и мухъл ,  а пък аз сега по цял ден съм си в къщи и ги дишам тия гадости . Утре почвам да взимам мерки по изтребване на всичкия мухъл !

# 183
ох сега ви прочетох бисерите и съм се смяла с глас  Joy Joy Joy  Тая тема за гъбите май е тема номер едно на седмицата . На мен доки ми написа и лекарство за мъжо , а за презерватив нв ми се и помисля . А честно да ви кажа имам чуство че мъжа ми го е страх да правим секс нещо , от известно време изобщо не ме закача , а иначе ми се радва на наедряващата фигура .
десита димова , много хубава булка си   bouquet, ама както каза някои то в нашата темичка лоши няма !
Бухтичка , снимките са ти много сладки , моите от днес са само на главичка и на бедър и не са много интересни за гледане .
Бебонче , добре дошла , лека бременност и здраво бебче ! Hug
Саксофонче как така си преяла от една малка пица, аз ако ти кажа какви количества храна изяждаааам  Blush
Кетито , дано новините да са хубави и да нямаш притеснения  Hug
Малконосле иди да видиш доки какво ще ти каже , а междувременно не се тревожи . Ама тези немски докторчета не са ли малко нагли а , в петък до обяд , къде дават така  #2gunfire
Аз еротични сънища нямам , но тая рокля дето Дуци я качи със сигурност ще я сънувам , много убава беее , и аз искам такава  #Cussing out

# 184
Ококорила съм се преди един час, но чак сега станах. Бива ли такова нещо, събота човек да не може да поспи #Cussing out През седмицата едвам ставам Crossing Arms
И винаги сутрин ме мъчи една жажда, но пия ли вода, веднага я повръщам. Нощес пък за пръв път се събудих от глад Shocked Ама глад ви казвам Crazy Но го подтиснах някак и отново заспах. Остава по никое време да ровя в хладилника.

Саксофонче, сигурна ли си, че е от преяждане тая болка? Да не би да е имало яйце в пицата или нещо друго, което евентуално би ти подразнило стомаха?

Дани, роклята я харесах и аз, ако съм такова фино гадже нищо не ми пречи да си ушия нещо подобно. Но аз знам, че няма да съм, така че ще гледам да я забравя Laughing

# 185
ох, не ми говорете за рокли, че веднага ми се приисква всичко, което видя, повече от ядене дори, а всъщност си ходя с два чифта небременни дънки и в тази мъгла навлечена като борсук. На всичко отгоре не съм първа красавица, че да има кой знае какъв ефект, ако си купя прекрасни бременни рокли.......
снощи гледах разни сайтове, разни плетени неща за бременни, поисках всички Simple Smile

# 186
Добро утро! И аз се ококорих в 7.30 , но ме мързеше да стана  Laughing

Дани и ние живеем в къща, а мухълът е навсякъде... как мислиш да се отървеш от него? Защото ние пролетно време пръскаме с разни препарати, от които мирише с дни...ако има някакво друго решение сподели Praynig
Моят мъж също го е страх да правим секс   Sad откакто разбрахме, че съм бременна 10.10.2007 не ме е докосвал....но аз донякъде го разбирам с този аборт през лятото  Cry

Ох, Дуци, роклята наистина е прекрасна...моля се да ми позволи фигурата да нося такива, ама като гледам колко ям Thinking

# 187
Добро утро и от мен  Simple Smile Аз се събудих и побързах да си прехвърля работата за днес на мъжа ми че никъде не ми се излиза в тоя студ . А като си помисля че довечера ще ходим на село и веднага ми става топличко .Там като се лепна за печката с дървата и чак кокалите ми се стоплят , сега ще внимавам да не се прегрявам много .
Дуци , да си имаме уважението , ама какви са тия негативни настройки бе жена  Laughing Аз пък съм се настроила да съм от ония бременни дето до последно в гръб не им личи и точа лиги за мадамски рокли лятото .  Hug Хич не искам и да си помислям да се освинвам , че само като си помисля ми се разваля настроението и почвам да се депресирам . Ще бъдем фини мам и и точка по въпроса  Crossing Arms
А сега почвам да мисля какво да закусвам  Joy Joy Joy

Шада , нама друго решение мила и аз ще пръскам със Саво , но ние довечера заминаваме за село и ако не се е отмирисало като се върнем ще отидем за няколко дни в апартамента на свеки той е празен и така . Малко сложно се получава , но доки каза че на всяка цена трябва да се оттърва мухъл . А не ми се мисли като дойде бебо как ще се оправям с този мухъл  #Cussing out #2gunfire

# 188
Добро утро!

Ей, ама вие вчера сте изписали цял ферман! Аз, за съжаление, цял ден лежах, че много ме болеше корема. Много ми дойде предния ден това пътуване. Както съм обездвижена е изведнъж 300км....
Много странно нещо ми се случи. Вместо да дебелея съм отслабнала с 1кг. Пък не  Sick.  newsm78. Усетих го не само по кантара ами и по панталона. Видимо ми спадна корема... Е, това беше точно преди прегледа така, че съм спокойна за бебо.
На 31 януари съм отново на преглед и пак ще си имам ДВД  Mr. Green
Купих си бременни гащи. Идни много готини джинси и дънков гащиризон. Милото като ме видя с гащиризона ми каза, че ми липсвали само два гаечни ключа  hahaha. Момичето в магазина щеше да се подмокри от смях.

Добро утро! И аз се ококорих в 7.30 , но ме мързеше да стана  Laughing

Дани и ние живеем в къща, а мухълът е навсякъде... как мислиш да се отървеш от него? Защото ние пролетно време пръскаме с разни препарати, от които мирише с дни...ако има някакво друго решение сподели Praynig

Shada и аз живея в къща. Трябва да откриеш причинителя за този мухал и да я отсраниш. Друго спасение няма. Сега има много материали.

# 189
  • Бургас
добро утро! и аз да се опла4а- постоянно ми се спи!!!! ставам сутрин уж наспана и пак ми се спи..ужас!

За мухъл, ако говорим, не е от това 4е сте в къща..ние сме в кооперация и изглежда не са ни изолирали хубаво терасата -остъклена е и цялата хваща мухъл..мислихме да мажем и на нас ни казаха 4е миришело...решихме сами да уплътним с гипскартон плоскости под прозорците от вътрешната страна и пове4е нямаме проблеми с мухъл... така....ина4е е ужасен проблема...

Дуци и аз се събуждам мн рано....  Confused

На вси4ки мами от Бургас искам да споделя един страхотен магазин с подходящи за нас дрехи...не е специализиран за бременни, но дрехите са изкл. подходящи....зна4и на булаир горе срещу еврошопа(до магазина за бг бит)..МАгазин4ето е предимно за рокли, на витрината винаги има мн красиви рокли ...вътре има сукмани мн модерни с колани(само декоративни), както и къси роклис дълъг ръкав от плътна материя, които можем да ползваме върху плътен клин или дънки, а на пролет и с 4орпогащник....

Кажете някои друг сполу4лив магазин  newsm78

# 190
  • непостоянно
Здравйте, приемате ли  в компанията  още една юлска мама.

Приемаме, миличка Hug Добре дошла и лека бременност  bouquet А сега бързичко давай подробности (термин, години, поредна бременност, местожителство) и да те вписвам в списъчето ни на 1 страничка Wink

# 191
Маймунка на булаир или на богориди имаш предвид , ако е този на богориди до бг бит и срещу заведението "духа на тигъра "  , аз съм За с двете ръце . Не съм забелязвала че има подходящи дрехи за бременни , обаче миналото лято си взех страхотна официална рокля по тялото за една сватба . Ще отида другата седмица да видя какво интересно има . Аз магазини за бременни знам само 2 - единия е в подлеза на операта , а другия е пак по Богориди , точно след Мемфиса завиваш в дясно , но не съм ги обикаляла още . Нещо не ми се иска още да си купувам специални дрехи за бременни . За сега си ходя с небременните дънки , без да им закопчавам копчетата и с дълго блузи отгоре , а отдолу задължително боди . Чорапогащниците много ми стягаха и послушах съвета на някой от мамите тука / не се сещам кой го беше писал / да си го разпоря отпред и си го нося така разпорен. Абе като парцалана съм малко ама на външен вид не ми личи  Joy

# 192
Тоя мухъл е много гаден. Човек колкото и да пръска, той пак се появява. Трябва хубава изолация и ремонт, ама сега посред зима не е момента.

Ние слава Богу нямаме, защото аз съм алергична към 100 неща, само това ми липсва, но пък като дойде пролетта просто знам какво ме чака. Могат да се пият лекарства за алергия, но никак не ми се иска. Абе като му дойде времето ще го мисля.

# 193
  • Бургас
Нашите живеят в къща и се спасиха от мухала с изолация  Peace

# 194
  • Бургас
да дани то4но за него на богориди имах предвид....незнам от къде го измислих булаир... Embarassed

ина4е и аз съм много доволна от този магазин ..доста неща съм си взимала и както и ти каза и аз не искам още специални дрехи...а там нямат колани или коп4ета рокли4ките и стават и за есента например...

и аз трябва да отида до този до мемфиса и в подлеза ...може да изско4и нещо симпати4но...

за мухъла наистина не е време още за ремонти...идеята за изолацията е наистина спасение...но е рани4ко и доста студени4ко за ремонти....

мн се радвам 4е споделяме всеки миг от нашите бременностти...така сме си мн съпри4астни и за най-малките неща, не мислите ли?? Joy
Хубаво е хората да споделят общи вълнения:))))

Целувки!!!

Общи условия

Активация на акаунт