Малки или големи дебелани, през ЮЛИ всички ние ще станем мами :)

• 18 129
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
а ето малко снимки и от нашия ден:)   http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=208402

# 196
Момичета , то с тоя мухъл всяка пролет си е за ремонт  Confused Знам, че решението на проблема е изолация, но както каза Дуци сега не е момента. Лятото ще му мислим.
Дани и аз ходя като парцалана с цъфнал ластик на чорапогащника  Embarassed ама какво да се прави ... между другото чух , че в магазините за бременни,  имало чорапогащници като за нас  Wink  с дупка на корема, ама на мене нещо не ми се нрави много тая идея...накрая съвсем ще заприличам на гаврош   Laughing

Весел и усмихнат ден на всички! Аз трябва да готвя,  1dishes newsm75 newsm79 wash и все такива забавни неща  #Crazy ако оцелея ще ви пиша по късно...

# 197
 Mr. Green милото пуска прахосмукачката и чисти страхотно, дори на места, където аз немога да стигна  Mr. Green

Сега съм извенена, но после ще ми излезе през носа...

# 198
Шада , не се престаравай много със шетането  а се пази , пък и нали знае6 то край няма .Аз като се замисля в едно нищо и никакво подреждане на къщата коко тежки неща вдигаме и суркаме и гледам да се пазя повече . Все пак досега не съм чула пазенето да е навредило на някого . И аз имам да чистя ама още ме мързи и съм в леглото  Embarassed
Маймунка , не става с този линк .

# 199
Ооо, тази домашна работа не свършва и съм я отказала Whistling
Особено като се намира кой да върви след теб и да се старае да не личи, че си подреждал. В моя случай този някой е на 3г. и половна Mr. Green

# 200
  • София
Mr. Green милото пуска прахосмукачката и чисти страхотно, дори на места, където аз немога да стигна  Mr. Green

Искам и аз! Искам и аз!

danibon, Дуци, точно там беше работата, че едва ли и аз мога да преям от една малка пица, която дори не изядох цялата... Все едно, от каквото и да е било.. важното е, че днес се чувствам добре newsm44, нищо не ме боли и не смятам да ходя по заведения в скоро време.. Пък иначе винаги сме оставали много доволни от кухнята на О!Шипка.  newsm78

Ох, да и да се похваля.. купих си дънки за бременни. Толкова си ги харесвам, пък и милото смята, че ми стоят добре..  Grinning

А иначе днес ми е ден за чистене.. след малко хващам парцала..  Rolling Eyes

# 201
  • Бургас
ами в snimka.bg  user: maimunka2 ; pass: maimunki

ина4е съм мн скарана с комп.

# 202
  • София
Мили момичета, днес за последен път ставам на двадест и нещо Hug Следващият път първата цифричка вече ще е 3 Wink
Много съм щастлива, настроението е на шест, направих си прекрасна торта и ако можех, щях всички да ви почерпя, но не мога, така че витруално:

и още

# 203
  • София
Ооо, тази домашна работа не свършва и съм я отказала Whistling
Особено като се намира кой да върви след теб и да се старае да не личи, че си подреждал. В моя случай този някой е на 3г. и половна Mr. Green

А пък аз имам един на 1,10г и един на 27г Joy
Абе момичета вас налегнал ли ви е  такъв ързел като мен  Blush Ниииииииииищо не ми се прави, да му се невиди Crossing Arms а къщата вече е  Crazy трябва да ги викаме тези от " Василка" Joy Лелеееееееее толкова работа имам , че не ми се почва Sad

А и отгоре на всичко вчера не ни одобриха за кредит за миялна на изплащане, а аз така се бях навила, че ще си я вземем Cry Направо щях да се пръсна от мъка Sad

belinda ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 204
Белинда, честит рожден ден Hug
Бъди жива и здрава и много щастлива. Желая ти много леко раждане и послушно бебче Hug

# 205
  • Варна
 nbirthday Честит Рожден Ден, Belinda, жива и здрава, лека и безпроблемна бременност и много пракрасни мигове през годината!! smile3525

# 206
честит празник, белинда! Много здраве и щастие ти желая!

# 207
А и отгоре на всичко вчера не ни одобриха за кредит за миялна на изплащане, а аз така се бях навила, че ще си я вземем Cry Направо щях да се пръсна от мъка Sad
Пробвайте на друго място. Много неприятно.
И мен ме мързи да гледам, нищо не ми се прави. Онзи ден като четох в дир-а какви съм ги писала като бременна, в 9-тия месец съм питала момичетата дали имат онзи синдром за гнездото - започва се яко чистене и оправяне, жената се подготвя за бебето Simple Smile И аз съм притеснена защо аджеба ме е подминал Laughing Но и другите казаха, че нямат никакви признаци на въпросното явление.

# 208
Честит рожден ден, Белинда!

# 209
  • Варна
сутринта се закарах до лабораторията за кръв и урина . И олекнах със скромните 95 лв. Mr. Green егати изследванията.Мога в понеделник  да си ги проверя и в интернет имам парола. Иначе ще отидат при лекарката направо .С това за микробилоогия на влагалището 25 лв. станаха 120 лв. Какво да се прави .. След като ми взеха кръв и т.н. на връщане спрях до едни топли закуски  Crossing Arms и купих цяла торба, до момента ям трета бутер закуска и ве4е ще се пукна .... Blush

Общи условия

Активация на акаунт